Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Smutná zpráva přišla z Hrádku u Sušice

Smutná zpráva  pro fotbalovou veřejnost přišla z Hrádku u Sušice

ZEMŘEL VÁCLAV HÁNA

Ve středu 11.září ve věku nedožitých 54 let zemřel Václav Hána, sekretář TJ Svatobor Hrádek. Václav Hána celý svůj život zasvětil hrádeckému fotbalu. Hrál ve všech mládežnických družstvech. Po přechodu mezi muže byl stabilní oporou o "A" , později také i  "B" týmu . Byl patriotem  hrádeckého fotbalu , kterému byl věrný a  nenechal se nalákat na žádnou nabídkou hrát za jiný tým než jeho Svatobor.

Po skončení aktivní činnosti zůstal fotbalu věrný nejen jako hráč kdy kopal za starou gardu, ale věnoval se i mládeži , kdy trénoval místní dorostence. Jako funkcionář byl stálicí ve výboru tělovýchovné jednoty a sekretářem fotbalového klubu a to až do posledních okamžiků svého života naplněného láskou k fotbalu . Jeho dlouholetá práce bude všem jeho spolupracovníkům , bývalým spoluhráčům i součastným členům Svatoboru velice chybět. Zákeřná nemoc mu další jeho činnost znemožnila a nakonec mu vzala i život ve věku ve kterém sám chtěl určitě ještě hodně nejen pro klub, ale pro svoje blízké, pro svoje zaměstnance i svojí firmu ještě mnoho užitečného  dokázat a udělat.

VÁCLAV HÁNA byl skvělý kamarád, spoluhráč  i člověk. Za to jakým byl ,  ale za vykonanou práci mu všichni členové tělovýchovné jednoty, výboru Svatoboru Hrádek děkují.  Rodině a všem pozůstalým  vyslovují upřímnou soustrast ke které se připojuje na čele s VV OFS Klatovy také široká  fotbalová rodina  z  Pošumaví.

Poslední rozloučení s Václavem Hánou bude v pátek 20.září v 11:00 v kostele sv. Vavřince na  Zdouni,  poté bude uložen do hrobu na místním hřibově. 

Parte ZDE  

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku