Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR MUŽI 4. kolo 14._15.9.

 

OKRESNÍ PŘEBOR – MUŽI

 

Okresní přebor -  aktuální výsledky

OKRESNÍ PŘEBOR    NOVÉHO LÍDRA

TABULKU VEDOU  CHANOVICE

 

Fotbal v Chanovicích opět táhne.  Dlouhodobá práce s mládeží, elán funkcionářů kteří  obětují tomu aby chanovický fotbal se vrátil tam kde desítky let  úspěšně figuroval a to bylo mezi elitu kraje. Tam je ovšem cesta ještě velice trnitá. Tou součastnou která vede k vítězství v OP a postupu do 1.B třídy udělali Chanovičtí  možná právě v souboji o první místo v tabulce s Hrádkem  jeden z dalších krůčků . Více než dvě stě diváků vidělo  výhru domácích a tak i v přímém přenosu střídání na čele tabulky. To opustily Nezamyslice po prohře v minulém kole právě v Hrádku, ale domácí výhrou nad rezervou Klatov dali soupeřům na vědomí, že se s nimi musí v boji o čelo tabulky počítat.  Na to ostatně myslí i další týmy a dosavadní podzimní výsledky je k tomu opravňují.  Vedle Hrádku jsou to Běšiny a Sušice B, týmy které v tomto kole přivezly body ze hřišť soupeřů, když oba Běšin ze Ž.Rudy a Sušice B z Lub jsou z kategorie velmi cenných. Nicméně další prohra Ž.Rudy  doma i  Švihova ve Velké Boru odsunují tyto dva uvedené týmy s jedním bodem na dno tabulky a to je bezesporu  pro oba velkým zklamáním.

 


 

NEZAMYSLICE - KLATOVY B 3 : 0 (2 : 0)

Janda Milan

 Do Nezamyslic přijela nebezpečná rezerva  z Klatov a očekával se dobrý fotbal. Domácí nastoupili bez třech hráčů( potrestaný Kubovec V., zraněný Rejšek a v zaměstnání Bartoš) a tak bylo nutné sestavou  zamíchat. Dobrým tahem bylo  zařazení stopera Rittra  do útoku ,který byl pro hostující obranu velkým nebezpečím což dokázal střelením dou  branek. Začátek utkání byl vyrovnaný  ,ale bez vyložených šancích. Na první gól se čekalo do27´kdy po pěkné kombinaci na pravé straně zužitkoval přihrávku Jiříka  ve vedoucí gól  František Ritter.  V dalším průběhu  se hrálo na obě branky ,ale střely z větší vzdálenosti pochytali  bezpečně oba brankáři. Uhodilo  až v závěru poločasu ,když se prosadila opět pravá strana domácích a po přihrávce Aschenbrennera dal druhý gól střelec utkání Fr. Ritter.  Druhý poločas byl fotbalově ještě lepší a domácí mohli zvýšit  po hlavičkách  Musila ,ale první skončila těsně vedle a druhou chytil brankář hostů.  Hosté hrozili střelami z hranice šestnáctky ale měli vychýlenou mušku a tak se kontaktního gólu nedočkali. Domácí zvýšili  v65´ na3:0 ,když střelu Rittra  brankář vyrazil před  Musila a ten dorážel do prázdné branky. Stínem kvalitního utkání bylo zranění domácího Tučka , kterého s vykloubeným ramenem odvezla sanitka  do nemocnice v Sušici.  A také  vyloučení Ježka Jana v 72´ po faulu a druhé žluté kartě. Utkání dobře  řídil rozhodčí Kurc.

Branky 27´,41´- Ritter František,65´-Musil Ondřej

Rozhodčí: Kurc .  ŽK 2 : 3 . ČK 0 : 1 (Ježek Jan). Diváků:  70

Sestava domácích: Kubů- Pánek,Drýk,Šlais,Brejcha(Feřt)-Jiřík(Ritter Martin),Brož, Musil, Tuček(Kubovec Josef)- Aschenbrener, Ritter František

 

CHANOVICE - HRÁDEK A 2 : 0 (2 : 0)

O.Šebek

První poločas domácí jasně dominovali, mimo obou gólů mohli vstřelit ještě další minimálně 2 góly, ale gólman hostí byl proti. Ve druhém poločase se hrál vyrovnanější zápas, domácí kontrolovali svůj náskok a měli ještě další dvě jasné příležitosti ke skórování. Hosté se více osmělili až na konci zápasu, kdy jedinou šanci hostí zlikvidoval brankář Hermanschak.

Branky: 18. Černohorský Lukáš, 29. Prýmas Jaroslav

Rozhodčí: Špindlerová, Hessová, Cihlář.  ŽK 3 : 2. Diváků:  220

 

LUBY B - TJ SUŠICE B 1 : 2 (1 : 1)

Karel Křížek

Úvod utkání mezi domácí rezervou a rezervou ze Sušice  patřil domácím hráčům, kteří si vytvořili několik gólových příležitostí, ale ani jednu z nich nedokázali využít. Zejména hlavička Jiřího Bešty a střela Jakuba Nešpora byly z kategorie vyložených. Hosté v úvodu zlobili z rychlých protiútoků a zejména rychlonohý Varga dělal problémy domácí obraně.  Byl to také on, který se postaral o první změnu skóre, když se ve 21.‘ dostal k míči a poslal jej za záda domácího brankáře Kodeše. Domácí měli i dál brankové příležitosti, ale žádná z nich se neujala. Až v samotném závěru první půle srovnal skóre na 1 : 1 domácí střelec Jiří Bešta, který přesně usměrnil centrovaný míč do hostující branky ve 45.‘ Začátek druhé půle byl vyrovnaný, postupem času ale domácí ztráceli na rychlosti, důrazu i přesnosti a běhaví hosté převzali iniciativu. V 81.‘ se hostům podařilo vstřelit další branku, když přímý kop Hubáčka usměrnil hlavou za Kodešova záda znovu Imrich Varga a zvýšil na 1 : 2 pro hosty. Do konce utkání se již skóre nezměnilo a tak domácí hráči vyšli bodově naprázdno.

Sestava domácích: Kodeš Petr, Sysel Petr, Nešpor Jakub, Novák Václav, Čipera Pavel, Pikhart  Radek, Sydorenko Vasyl, Voráček Přemysl, Bešta Jiří, Havlovic Marek a Švec Radek,  střídali Čížek Aleš, Voráč Jan a Blohmann Tomáš.

Sestava hostů: Volák Jan, Kodýdek Pavel, Sachr Jaroslav, Farták Josef, Marek Tomáš, Halas Marek, Klíma Tomáš, Varga Imrich, Blažek Lukáš, Hubáček Pavel a Šoural Luboš, střídali Bachroň Miroslav, Bešta Jiří a Kodýdek Michal.

Branky: 45. Bešta Jiří – 22. a 81. Varga Imrich.

Rozhodčí Habada Vladislav. ŽK 4 : 1. Diváků:  50

 

ŽEL. RUDA A - SOKOL BĚŠINY 2 : 3 (1 : 2)

Rudolf Pavel

Série neúspěšných domácích utkání i nadále pokračuje.Čtvrté utkání v řadě na hřišti v Železné Rudě skončilo vítězstvím hostů o jednu branku. Domácí začali vlažně a od začátku utkání přenechali iniciativu hostům z Běšin. Ty toho náležitě využili. Už v 6.min.potrestal chybu obrany  Matějka Tomáš (0:1). Další chybu, tentokrát brankáře domácích trestal v 20 min. Mayer David,když centr z trestného kopu sedl přesně na jeho hlavu. Naději domácím svitla ve 26.min.Ve skrumáži před brankou hostí se nejlépe orientoval Greiner David a snížil na 1:2.V první půli to bylo ze strany domácích vše. Naopak ve 29.min.Ceplecha Martin obešel i domácího brankáře .K potěše domácích diváků netrefil prázdnou branku.

Trápení domácích vyvrcholilo v 38.min.Po faulu v pokutovém území nařídil rozhodčí Říha PK. Brankář Kačírek dokázal že na chytání pokutových kopů má patent Hosté tak ztratili možnost vykročit do druhého poločasu s dvoubrankovým vedením.

Ve druhé polovině utkání čekali diváci ze strany domácích více ofenzivy, Dostavila se. Dostávali se častěji před branku hostí .Do šancí se přesto nedostávali. Naopak hosté využili další zaváhání obrany a Vališ Miroslav po pasu Standy Vítovce zvýšil v 61.min.na 1:3.

V 63.min. vykřesal jiskřičku naděje domácích Greiner David. Rohový kop Dudy nádherně zpracoval a z otočky snížil na 2:3. Ani to ovšem na body  z domácího hřiště nestačilo. Další těsná porážka hráče mrzí. Diváci jsou trpělivý. Vědí že se hráči snaží a že výsledky musí přijít.

Branky: 26. a 63.  Greiner David - v, 6. Matějka Tomáš, 20. Mayer David, 61. Vališ Miroslav.

Rozhodčí :  Říha Zdeněk . ŽK 2 : 3. Diváků:  70

 

VELKÝ BOR - FC ŠVIHOV 2 : 0 (0 : 0)

Miloslav Kolář

Ve třetím utkání nového soutěžního ročníku před domácím publikem  chtěli domácí potvrdit tříbodový zisk z kola minulého. Hostující Švihov ale nechtěl dát kůži zadarmo, a i když měli domácí v úvodních minutách zápasu hru pod kontrolou, jejich bezzubé akce končily na kopačkách obrany hostů. A tak za vzrušení během víceméně nudného poločasu stály neproměněné gólovky Šimanovského a Vrány. Také druhý poločas se odvíjel podle stejného scénáře, domácí měli hru, ale bez gólového zakončení, naopak hosté zahrozili z několika brejků. Až nestárnoucí matador Bláha po samostatné akci prolomil smůlu domácích a vstřeleným gólem zavelel k útoku. A tak už v  pohodě hrající domácí ještě svůj náskok krásným gólem Červeného z 20 metrů navýšili a zpečetili tak konečný výsledek a zisk zasloužených bodů.

Rozhodčí: Javorský Josef. ŽK 1 : 2. Diváků:  70

Branky: 72. Bláha Vladislav, 83. Červený Tomáš

 

MALÝ BOR – JANOVICE    3 : 2 (3 : 0)          

J. Chalupný

Hosté ulehčili domácím cestu za body, neboť přijeli pouze v jedenácti a když se při rozcvičení zranil jejich brankář museli do deseti a toho domácí využili k poločasovému vítězství. Když do poločasu druhého, nastoupil jedenáctý hráč Janovic, vypracovali si Maloborští pět velkých příležitostí, které trestuhodně zahodili, aby se v závěru obávali o vítězství. To když hosté své dvě šance využili, ale na vyrovnání už neměli dost času ani příležitostí.

Branky: 28. Jára Karel, 40. Vodička František, 43. Dvořák Václav -  63. a 8. Holý Radek.

Rozhodčí: Javorský Josef ; ŽK: 2:1 ;Diváků : 100.

Sestava  M. Bor: Kalčík, Petřík, Michálek, Sládek, Dvořák, Hozman, Vodička, Šipla M. , Kocum, Jára, Hlaváč,  ( Chodl, Kodýdek, Šipla D. Melka)

SK BOLEŠINY   –TJ SOKOL VRHAVEČ  2 : 1   (2 : 0)

Branky: 12.Koželuh Jan , 25. Jandík Zdeněk – 70. Hrach David.

Rozhodčí:  Blaheta Josef ; ŽK:           1:0 ; Diváků : 80.

 

TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

Chanovice

6

4

2

0

14: 3

14

( 5)

2.

Nezamyslice

6

4

1

1

18: 10

13

( 4)

3.

Hrádek A

6

3

2

1

12: 9

13

2

( 2)

4.

TJ Sušice B

6

3

2

1

17: 10

12

1

( 2)

5.

Sokol Běšiny

6

3

2

1

10: 8

12

1

( 2)

6.

Janovice A

5

3

1

1

14: 7

10

( 4)

7.

Klatovy B

6

3

1

2

15: 10

10

( 1)

8.

Luby B

6

2

2

2

12: 9

10

2

( -4)

9.

Velký Bor

6

2

1

3

8: 12

7

( -2)

10.

Vrhaveč A

5

1

2

2

5: 9

7

2

( -4)

11.

Malý Bor

5

1

1

3

7: 12

5

1

( -2)

12.

Bolešiny A

5

1

1

3

8: 18

5

1

( -2)

13.

Žel. Ruda A

6

0

1

5

10: 17

1

(-11)

14.

FC Švihov

6

0

1

5

5: 21

1

( -5)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku