Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B TŘÍDA skupina B 4. kolo 14._15.9.

 

1.  B  TŘÍDA  - SKUPINA B

 

TŘI DERBY , DVĚ PLICHTY A VÍTĚZSTVÍ STRÁŽOVA DOMA O POUTI

 

Čtvrté kolo 1.B třídy do kterého vstupovaly celky z Pošumaví s držením pozice lídra tabulky  a také s očekáváním jak dopadnou tři pošumavská derby. Nejdůležitější z pohledu na čelo tabulky se hrálo v Žichovicích kde hrály na hřišti lídra  Hradešice. Natěšení příznivci z obou táborů se branek nedočkali. Ještě že jsou tu penalty, a i tam jich padlo po skomnu k větší spokojenosti hostů. Domácí tak přišly o dva body a vedení v tabulce. Další derby v Pačejově škončilo rovněž penaltovým rozstřelem a tak skutečně spokojení byli diváci pouze ve Strážově. O místní pouti zde domácí jednoznačně zvítězilo nad nováčkem z Horažďovic který si odvezl pět branek.  Stejný výsledkem jako ve Strážově skončil i zápas v Přešticích kde dostala Dlouhá Ves nepopulárního bůra a je zatím beznadějně v tabulce bez bodů  kde drží pozici černého Petra.

 


 

PAČEJOV   -  MĚČÍN 1: 1 ( 1: 1)  PK 2 : 3

Zdeněk Voska

Domácí přivítali na domácím hřišti celek, který jim v minulém ročníku uštědřil vysokou porážku. Hosté byli v úvodu aktivnější a dělali domácí obraně velké problémy. Svoji převahu využili už v 8. minutě, kdy se ve vápně nejlépe z orientoval útočník Oleg Vivseanco a poslal hosty do vedení. Domácí po vstřeleném gólu ožili a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Nejprve mohl z úhlu zavěsit Pepa Ticháček, ale minul. Pak přišel trestný kop Honzy Hosnedla, který se snažil usměrnit hlavou Jarda Kubaň, ale hostující brankář byl na místě. Nakonec se domácí dočkali. Ve 29. minutě se po krásné kombinaci trefil Jarda Kubaň a srovnal skóre na 1:1. Domácím po vstřeleném gólu narostla křídla a hostům značně zatápěli. Bohužel ani jedna šance nebyla přetavena v gól.

Druhý poločas byl z obou stran vyrovnaný. Jen v závěru domácí zahrávali několik rohových kopů, které bohužel nedokázali zužitkovat.  K velké šanci patřila střela Jirky Fiřta, kterou brankář pouze vyrazil a před dorážejícím Ticháčkem  míč uklidil obránce mimo tyče. Hosté hrozili hlavně ze střední vzdálenosti, ale vše likvidoval brankář Miloš Boř. Po neproměnění spousty šancí z obou stran skončilo utkání remízou 1:1.

V dodatečné střelbě PK byli šťastnější hosté, když v tenisové mluvě domácí nedokázali proměnit hned tři nabídnuté mečboly. Domácí střelci doslova vyhořeli, když ze 6 pokusů proměnili jen dva!!!

Branky: 29. (PK) Kubáň – 98 Vivseanso Oleg

Rozhodčí: Liškutín, Šlauf a Velíšek. ŽK 0 : 3. Diváků 130.

 Sestava: Boř – Lávička – Hosnedl – Kolařík – Bokr – Polena – Klásek – Ticháček – Mrázek (K)  - Kubaň – Hlůžek . Střídal: Fiřt, Hora

Přeštice B Dl. Ves 5: 1 ( 2: 1) 70 Hráno bez karet

Branky: Bešta 2, Mrázek 2, Lecjaks - Aleník

 

ŽICHOVICE - HRADEŠICE 0:0 (0:0) PK 2:3

K dalšímu domácímu zápasu s příchutí derby nastupovali domácí v oslabené sestavě. Z pracovních a rodinných důvodů chyběl Šiška, Brož, Piller a bez omluvy se k zápasu nedostavil Jeřábek. V úvodních minutách se bohužel potvrdilo, že Žichovičtí hrají lépe na hřišti soupeřů a nemohli se dostat do tempa a očekávané převahy. V 1. poločase jedinou nebezpečnou šanci hostů bravurně zneškodnil brankář Rojík, který chytil nebezpečnou přízemní střelu Kopala. Hrál se nezajímavý fotbal plný nepřesných přihrávek a nakopávaných míčů. Náznaky žichovických šancí likvidovala hradešická obrana, v čele se zkušeným brankářem.

V druhém poločase domácí přidali, začali lépe a více kombinovat a zatlačili hosty na jejich polovinu, výsledkem bylo několik nepromněných šancí - Špírek, Beneš, Harant a hlavně Jiřík, který  po rohových kopech 2x nastřelil hlavou břevno hostující svatyně. Hosté hrozili pouze z ojedinělých brejků, které dobře řešil domácí brankář Rojík.

Domácí tak doplatili na neproměňování brankových příležitostí, hosté si se štěstím odvezli 2 body, když je v penaltovém rozstřelu podržel jejich brankář a vychytal druhý bod.

 

Sestava domácích:   Rojík- Mourek, Jiřík, Frýzek, Bálek -Beneš J. ( 80. min. Štěpán ) , Beneš R., Šinál, Špírek - Harant, Hlaváč

Sestava Hradešic: D. Vávra - M. Šmrha, O. Starec, L. Šmrha, P. Řezáč, M. Hlaváč, J. Sekyra, D. Hlavin (F. Šašek), J. Kopal, D. Novák, V. Nauš (J. Hnojský)

Rozhodčí: Janda, Lhoták,Havránek , ŽK: 2:2. Diváků 150.

Milan Černík vedoucí hostů : „ Vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách nemělo po 90. minutách vítěze. Dobrou zprávou je návrat Jana Hnojského do sestavy Hradešic po dlouhodobém opakovaném zranění kolena. V penaltovém rozstřelu opět vynikal brankař D. Vávra, který domácím zneškodnil 2 penalty. Za hosty proměnili J. Kopal, J. Sekyra a M. Hlaváč, neúspěšný byl L. Šmrha.“

 

STRÁŽOV  - HORAŽĎOVICE B    5: 1 ( 1: 0)

Petr Presl

O strážovské pouti dokázali domácí hráči svým věrným fanouškům , že dovedou zapnout v pravou chvíli a po dvou nevydařených úvodních duelech na domácím trávníku tentokrát neponechali nic náhodě a po vyrovnaném prvním poločase zlomili odpor soupeře z Horažďovic přidáním čtyř branek. Hosté nezanechali ve Strážově vůbec špatný dojem a zlobili domácí obranu rychlými kontry, když více ze hry měli domácí. zahrávali dokonce přísně nařízenou penaltu za stavu  4:1, kterou však zlikvidoval dobře chytající J.Franc v brance Strážova.  Proto po dobrém výkonu mohli místní diváci odcházet  spokojeni a určitě s dobrým pocitem odcházeli i samotní hráči.

Rozhodčí: Schwarz. ŽK : 2:2  

Branky: Kološ 2, Mayer 2, Faltín - Lavička; ŽK: 3:2. Diváků 80 .

Strážov-sestava: Franc, Michel, Čížek, Janka (80. Chaluš), Janský, Uruba, Kološ, Faltín, Denk (80. Hosnedl), Presl A., Mayer.

 

PŘEŠTICE B   - DLOUHÁ  VES   5 : 1 ( 2: 1)

Branky: Bešta 2, Mrázek 2, Lecjaks – Páleník

 

Štěnovice -  St. Plzenec 1: 1 ( 1: 1) 9 PK 3:5

Branky: Krásný - Vyskočil; ŽK: 4:3

 

St. Smolivec - Losiná 2: 1 ( 0: 1)  

Branky: Strejc J., Strejc O. - Veleman; ŽK: 2:3; ČK: 0:1

 

Rapid B -  Žákava 2: 1 ( 0: 0)

Branky: Davídek, Kovářík - Boukal; ŽK: 3:1; ČK: 0:1

 

 

TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

St. Plzenec

4

2

2

0

9: 4

9

1

( 2)

2.

Žichovice

4

2

2

0

11: 7

9

1

( 2)

3.

Rapid B

4

2

1

1

7: 5

8

1

( 1)

4.

Měčín

4

2

1

1

6: 4

8

1

( 4)

5.

Hradešice

4

2

1

1

5: 3

8

1

( 1)

6.

St. Smolivec

4

2

1

1

7: 6

8

1

( -2)

7.

Přeštice B

4

2

1

1

12: 7

7

( 1)

8.

Pačejov

4

1

2

1

7: 8

6

1

( -1)

9.

Strážov

4

1

1

2

10: 10

5

1

( -5)

10.

Štěnovice

4

1

2

1

4: 5

5

( -1)

11.

Žákava

4

1

1

2

12: 11

4

( -2)

12.

Losiná

4

0

3

1

4: 5

4

1

( -3)

13.

Horažďovice B

4

1

0

3

7: 14

3

( -3)

14.

Dl. Ves

4

0

0

4

4: 16

0

( -3)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku