Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B TŘÍDA skupina B 3. kolo 7.-8.9.

 

1.  B  TŘÍDA  - SKUPINA B

 

 

NENECHALY HRADEŠICE NA ČELE TABULKY PŘÍLIŠ OHŘÁT

 

Od úvodního kola nového ročníku 1.B třídy se strhla na čele tabulky pořádná mela a jak se zdá bude mít v následujících  kolech bezesporu dalšího  pokračování. Do derby doma s Pačejovem nastupovali v Hradešicích domácí v roli nového lídra . V ní se ale příliš dlouho neohráli, když radost jim pokazili hosté, které si odvezli  cennou výhru. Pozoruhodností tohoto derby bylo to, že všechny tři branky byly dosaženy hlavou.   Když se dva perou, třetí se směje a tím třetím byly Žichovice . Po výhře venku se Žákavou  zůstávají jediným neporaženým týmem a také proto vystřídaly na čele tabulky Hradešice. Ty se ale při určité konstelaci mohou opět na první místo vrátit. Šanci minimálně Žichovice v tabulce předstihnout mají již v dalším kole kdy nastoupí k derby na hřišti právě v Žichovicích.

První body si připsal za premiérové vítězství nováček z Horažďovic a bodoval na podzim také poprvé Strážov , přičemž zisk dvou bodů na horké půdě v Losiné patřil mezi největší překvapení tohoto kola.


 

MĚČÍN - DLOUHÁ VES  3 : 1 (2 : 1)

 Evžen Veselý

První domácí utkání v novém ročníku přijela do Měčína Dlouhá Ves. Utkání začalo lépe pro hosty kteří po rohovém kopu se ujali vedení brankou Jana Pendl.  Domácí srovnali skoré brankou Bureše , který se nejlépe orientoval v pokutovém území. Ještě do poločasu se domácí ujali vedení kdy po kombinační akci a oklamaní brankáře hostí  Jan Klíma navýšil skoré.  Třetí branku dal   Dušan Němec  vydařenou střelou z velkého vápna. Domácí za předvedenou hru získali zaslouženě tři body.

Před návštěvou 120 diváků utkání řídil rozhodčí Schwarz na čarách Uldrych a Koura.

Branky:  Bureš, Klíma, Němec -  Pendl Jan.   ŽK :   0: 3. Diváků  80.

 

LOSINÁ  -  SK  STRÁŽOV  2 : 2 (2 : 1)  NA PK  2:4    

Petr Presl

Nejlepší podzimní utkání odehráli strážovští hráči v Losiné. Po rychlé vedoucí brance Tomáše Faltína v 10.minutě domácí během deseti minut otočili po dvou standardních situacích zápas ve svůj prospěch. Po osmi minutách druhého poločasu srovnal skóre krásnou střelou ze čtyřiceti metrů od tyče do brány Ondřej Janský. Další šance na obou stranách zůstaly nevyužity. Více ze hry měl ale Strážov, a tak druhý bod z penaltového rozstřelu si určitě zaslouží. Nečekané dva body se budou v konečné tabulce jistě hodit. Tým zaslouží pochvalu jako celek. Pokutové kopy za Strážov proměnili s přehledem Kološ, Presl A., Čížek a Michel.

Rozhodčí:  Kříž Ladislav. , ŽK 2 : 4.   

Branky: Veleman M., Veleman R.  - 10. Faltín, 53. Janský

Sestava Strážova: Franc, Michel, Čížek, Janka, Janský (70.Hosnedl J.), Uruba, Kološ, Faltín, Denk, Presl A., Mayer

 

FK HORAŽĎOVICE „B“ – TJ ŠTĚNOVICE    4 : 1 ( 0 : 1)       

Branky: Forman Michael 3, Mičkal Petr - Dolejší Martin

Rozhodčí:Ulrych Josef; ŽK: 1:1 ; Diváků : 50 .

 

ŽÁKAVA  - ŽICHOVICE  3: 5 ( 2: 2) 

Radim Šiška

Na skvěle připraveném náhradním hřišti domácích ve Zdemyslicích se odehrál zajímavý zápas, ve kterém na obou stranách dominovaly ofenzivy. Koneckonců tak by to mělo vypadat, i když oba trenéři si dnes nad obranou hrou svých týmů mohli hlavy ukroutit.

Žichovice se do vedení dostaly zadarmo, když domácí stoper dal malou domů do protipohybu brankáře. Vzápětí vedli hosté 2:0 poté, co přihrávku Špírka doklepl z malého vápna Šiška. Další šance však hosté neproměnili a jak vedení snadno získali, tak o něj i snadno přišli. Odkop Jiříka se od útočníka domácích odrazil až za Rojíkova záda a pak domácí předvedli zbraň, kterou většinou hrozí spíše Žichovice. Po rychlém protiútoku bylo srovnáno.

I do druhého poločasu vstoupili hosté lépe a brzy se dostali znovu do vedení po pohotové střele Šišky. Domácí však znovu vyrovnali. Z nevinně vypadající akce se zrodila gólovka, kterou Rojík vyrazil, ale na dorážku již nestačil. O výhře Žichovic se rozhodlo v poslední desetiminutovce. Jiříkův gól po standartní situaci ještě pro údajný ofsajd neplatil, ale ten samý hráč se prosadil o chvilku později po výstavní přihrávce Mourka. Zaslouženou výhru hostí pečetil v nastaveném čase Brož.

Branky: Hostačný, Smazal, Soukup – Šiška 2, Jiřík, Brož, vlastní, rozhodčí Prokeš; ŽK: 0:2 . Diváků : 100

Sestava Žichovic: Rojík – Mourek, Jiřík, Frýzek, Brož – Harant (60. Beneš J.), Bálek, Beneš R., Šiška, Špírek (46. Hlaváč) – Šinál (85. Štěpán)

 

HRADEŠICE -  PAČEJOV  1: 2 ( 0: 2)  

Milan Černík

Tradiční derby skončilo jako většinou vítězstvím hostů a všechny 3 branky padly po centrech hlavou. Před velmi pěknou diváckou návštěvou začal zápas opatrně a za zmínku stojí až tvrdá střela J. Kopala z velké dálky ve 20. min., kterou stále výborný Boř v brance hostí s námahou nadvakrát zlikvidoval. Ve 26. min. nastřelil domácí T. Nováček tyč, ale pak udeřili hosté. Po rohovém kopu otevřel skóre hlavou hostující Kubaň a poslal Pačejov do vedení. O minutu později mohl srovnat D. Novák, ale jeho hlavičku zneškodnil brankář Boř. Z dalšího útoku zahrozili opět hosté, ale zakončili vysoko nad. Domácí byli v tuto část zápasu značně nekoncentrovaní a výsledkem byl druhý gól v jejich síti, když hosté potrestali ztrátu míče v rozehrávce a po centru zvýšil opět hlavou Kubaň. Do poločasu mohli domácí snížit, ale střelu J. Kopala opět vytěsnil na roh brankář Boř.

O přestávce došlo v sestavě domácích ke 2 změnám a čerstvě nastoupivší F. Šašek již ve 48. min. snížil hlavou po centru L. Šmrhy na 1:2.  Vyrovnáno mohlo být již o 3 min. později, kdy si F. Melka dobře odstavil tělem bránícího hráče, ale při zakončení trefil vyběhnuvšího brankáře Boře. Další, ale bohužel poslední, velkou šanci na vyrovnání měl v 56. min. V. Kotiš, ale v dobré pozici si nechal upíchnout míč bránícím hráčem na roh. V 67. min. se zaskvěl domácí gólman F. Míček, který zneškodnil tečovanou střelu hostů. Domácí udělali další 2 změny v sestavě, ale vyrovnat se jim již nepodařilo.

Branky: 31. a 34. Kubaň Jaroslav - 48. Šašek František, Rozhodčí: Klička - Hájek, Bína, DS Hudeček, ŽK 3:3, ČK 0:0, 200 diváků

Sestava domácích: F. Míček - M. Šmrha, O Starec, L. Šmrha, P. Řezáč (P. Melka), M. Hlaváč, F. Melka, J. Kopal ( J. Sekyra), T. Nováček (D. Hlavin), D. Novák (F. Šašek), V. Kotiš

 

St. Smolivec  - Přeštice B  2: 2 ( 2: 1) 80 PK 5:4

Branky: Dušek, Strejc - Švarc 2; ŽK: 1:3

 

St. Plzenec - Rapid B  3: 0 ( 2: 0) 150 

Branky: Vyskočil 2, Kohout; ŽK: 1:2

 

TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

Žichovice

3

2

1

0

11: 7

8

1

( 4)

2.

St. Plzenec

3

2

1

0

8: 3

7

( 1)

3.

Hradešice

3

2

0

1

5: 3

6

( 0)

4.

Měčín

3

2

0

1

5: 3

6

( 3)

5.

Rapid B

3

1

1

1

5: 4

5

1

( 1)

6.

St. Smolivec

3

1

1

1

5: 5

5

1

( -2)

7.

Pačejov

3

1

1

1

6: 7

5

1

( 1)

8.

Žákava

3

1

1

1

11: 9

4

( -2)

9.

Přeštice B

3

1

1

1

7: 6

4

( 1)

10.

Losiná

3

0

3

0

3: 3

4

1

( -3)

11.

Štěnovice

3

1

1

1

3: 4

4

( 1)

12.

Horažďovice B

3

1

0

2

6: 9

3

( -3)

13.

Strážov

3

0

1

2

5: 9

2

1

( -5)

14.

Dl. Ves

3

0

0

3

3: 11

0

( -3)

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku