Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR MUŽI 3. kolo 7.-8.9.

 

OKRESNÍ PŘEBOR – MUŽI

 

V PŘÍMÉM  SOUBOJI O  PRVNÍ MÍSTO BYL ÚSPĚŠNÝ HRÁDECKÝ SVATOBOR

 

Otázek na které  dalo odpověď průběh 5. kola bylo několik. Předně  výsledky klání na dvou hřištích v Hrádku a ve Vrhavči mohly a také nakonec promluvily do výrazných změn na čele tabulky. Po té kdy Chanovice získaly ve Vrhavči pouze jeden bod a kdy hrádecký Svatobor doma porazil před 200 diváky (!!) Nezamyslice došlo ke střídání lídra tabulky, když této role se chopil Hrádek .  Dalším otazníkem bylo, zda Švihov se po svém sestupu z 1.B třídy konečně chytne a třeba překvapí na hřišti týmu, který v minulých dvou zápasech venku dokázal vyhrát. V případě Švihova se překvapení nekonalo a tak si Dukla Janovice  určitě zařadí  z průběhu podzimu mezi úspěšné z posledních  třech duelů devítibodovou šňůru zisku bodů.

 

 

ŽEL. RUDA A - VELKÝ BOR     0 : 1 (0 : 1)

Rudolf Pavel

Domácí diváci se ani tentokrát nedočkali vytouženého vítězství .Nádherné počasí přitáhlo 120 diváků. Po slibném výsledku v minulém kole v Lubech (2:2) se očekávala zlepšená hra týmu zejména v ofenzivní činnosti. Nedostavila se. Byli to naopak hosté který od začátku převzali iniciativu a několikrát ohrozili branku domácích. Dostali se také do první šance.

V 15.min. zůstal osamocen v pokutovém území hostující Turek ale mířil těsně vedle. Domácí se dostali poprvé do šance v 30.min.a stála zato.Po rohovém kopu napálil Jakub Lehečka míč do břevna. Tentýž hráč se dostal do šance ještě jednou ve 36.min.Tentokrát trefil pouze brankáře hostí Václavíka. Ten, hostující tým podržel ještě několikrát.Do konce poločasu se jinak nic vzrušujícího neodehrálo.

Druhá půle začala,dle očekávání, náporem domácích. Vytěžili z toho pouze prudkou ránu střídajícího Dudy v 58.minutě.Tu opět zlikvidoval brankář hostí.Domácí se tlačili k  pokutovému území i nadále.Vše končilo u dobře organizované obrany hostí.Ty naopak využívali brejků k ohrožení branky . Svůj den měl naštěstí i domácí brankář Kačírek. Kapituloval pouze jednou v 80.min. To napřáhl volný Václav Turek a zajistil hostů nečekané 3 body. Domácí tak musí čekat do dalšího kola  .Příští sobotu hostí Běšiny a doufají že se karta konečně obrátí

Branky:  80. Turek Václav

Rozhodčí: Kurc Lubomír . 2 : 2. Diváků:  120

 

VRHAVEČ A – CHANOVICE   1 : 1 (1 : 1) PK 5 : 4

Jindřich Pacner

Do Vrhavče přijel do tohoto kola lídr OP celek Chanovic,který se doposud prezentoval jako velmi vyzrálý a kompaktní tým.Domácí zase chtěli odčinit nepovedené poslední dvě kola,které se jim po všech stránkách nepovedly.Od začátku začali soupeře napadat a nenechávali mu příliš prostoru k rozvíjení jejich kombinačních schopností.V prvních pěti minutách mohli jít domácí do dvoubrankového vedení,kdy měl obrovskou šanci již ve 2' A.Krýsl,ale jeho střelu hostující gólman zneškodnil.V 7' už ovšem udeřilo,kdy se pěknou individuální akcí předvedl K.Mundl ml.,když prošel přes dva bránící hráče a nakonec ho dokázala hostující obrana zastavit v pokutovém území jen za cenu faulu a rozhodčí nařídil pok.kop. Míč si postavil zkušený matador V.Mayer a s přehledem poslal domácí do vedení 1:0.V dalších minutách měli domácí další šance ke skórování,ale bohužel je nevyužili a nebo je vychytal výborný I.Hermanchak.I hosté předváděli velmi dobrý fotbal a několikrát svého soupeře vykombinovali do pok.území,ale také byli na štíru se zakončením.Ve 31' se hosté dočkali vyrovnání,kdy po zbytečné ztrátě domácích ve středu hřiště předvedli pěknou a rychlou kombinaci a zkušený M.Polena srovnal na 1:1.

Ve II.poločase se opět domácí předvedli v pozitivním světle,kdy pokračovali v napadání,kdy soupeři dělali velké problémy agilní A.Krýsl a také K.Mundl ml.,který dnes podal zatím svůj nejlepší výkon.Ke konci utkání měli domácí dvě 100% šance ke skórování,ale bohužel jak T.Jandečka tak i A.Krýsl své šance nevyužili.Hosté také ztroskotali na výborném O.Presslovi,který jim zneškodnil dvě tutovky.Na řadu tak přišly penalty a v nich se přiklonilo štěstí na stranu domácích,kdy rozhodující penaltu proměnil L.Lorenc a zajistil tak pro domácí bod navíc.Je nutno pochválit oba brankáře,kteří předváděli výborné zákroky jak v zápase,tak se vyznamenali i pok.kopech.Dobře se uvedl i navrátilec v domácí sestavě F.Franěk.

Branky:  7. Mayer Vít - 31. Polena Michal

Rozhodčí: Pressl Václav. ŽK  1 : 2. Diváků:  60

Sestava Sokol Vrhaveč: O.Pressl-M.Skřivánek,V.Mayer,F.Franěk,J.Skřivánek-L.Lorenc, P.Reitmajer, L.Taitl,K.Mundl,-A.Krýsl,M.Minařík (K); střídali:L.Malenka,T.Jandečka,J.Pacner

 

HRÁDEK A - NEZAMYSLICE    2 : 1 (2 : 1)

Branky: 0. Holeček Radek, 0. Kojzar David - 0. Tuček Štěpán

Rozhodčí: Říha Zdeněk . ŽK 3 : 4, ČK 0 : 1 (Kubovec Vojtěch).  Diváků:  200

 

JANOVICE A - FC ŠVIHOV   6 : 2 (4 : 2)

Branky:  21. a 36.  Urban Miroslav, 9.  Valečka Václav, 32. a 69 (PK) Šlegl Jan, 90. Macura Jiří - 42. Zdrahal Luboš, 44. Rejko Jaroslav

Rozhodčí: Simbartl Václav . ŽK 2 : 3, ČK 0 : 1 75. Čapek Michal.  Diváků:  60

 

SOKOL BĚŠINY - LUBY B 1 : 1 (0 : 1)PK 3 : 4

Toto utkání,jenž lze zařadit do kategorie derby,začalo hodně nervózně a HR Lažánek měl co dělat,aby horké hlavy na obou stranách uklidnil.V prvním poločase,byli co se týká šancí lepší domácí,ale většinou byl proti hostující brankář Kodeš,nebo se domácí borci prostě do prostoru branky netrefili.Hlavně šance nejzkušenějších S.Vítovce a F.Petrželky volaly po brance,bohužel pro Běšiny byl vždy na místě brankář Kodeš.A tak vlastně z první vážnější akce skórovali hosté jmenovitě P.Voráček,kdy se k němu odrazil míč po střele hostujícího hráče a on si už věděl rady tváří v tvář domácímu brankáři.Tak skončil poločas..Druhý poločas už byl poměrně vyrovnaný a šance střídaly na obou stranách,možná byli hosté blíže vstřelení branky,když nejvíce hrozily Lubské tykadla J.Bešta a V.Sydorenko Leč snad na spravedlivou remisu vyrovnal po pasu S.Vítovce a určitě pro diváky nepřehledné si  tuaci F.Petrželka,když prostřelil do té chvíle velice dobrého gólmana Kodeše.Po této brance si už oba kolektivy hlídali více méně penaltový rozstřel,i když na obou stranách byli příležitosti k rozhodnutí.Ale zápas skončil 1-1.V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté z Lub,když proměnili všechny své pokusy.Za domácí neproměnili F.Mayer a T.Matějka.Za předvedený  výkon si zaslouží pochvalu roz. Lažánek i když mu to obě dvě mužstva nijak neusnadnili.

Sestava Běšiny: L.Malát - F.Petrželka, L.Stach, D,Mayer, J.Vališ-M.Ceplecha (65. J.Kolář), T.Matějka, S.Vítovec, F.Mayer - M.Vališ(75. J.Vítovec) M.Vacovský(20. R.Bulka)

Branky: 80. Petrželka František - 39. Voráček Přemysl

Rozhodčí: Lažánek Karel - ŽK 1 : 2. (), . Diváků:  70

 

 TJ SUŠICE B - BOLEŠINY A 7 : 0 (1 : 0)

Vratislav Krulich

Bolešiny se snažily být vyrovnaným mužstvem po celý první poločas. Hned ve třetí minutě poločasu druhého obdržely od kapitána Hubáčka druhou branku a od té doby hráli pouze domácí.

Branky: 54., 58. Varga Imrich, 63., 72. Chmelík Petr, 27. Farták Josef, 48. Hubáček Pavel, 78. Marek Tomáš

Rozhodčí: Javorský Josef. ŽK 0 : 1. Diváků:  70

Sestava TJ Sušice:

Karel Gill, Pavel Kodýdek, Václav Jech, Luboš Šoural, Tomáš Marek, Josef Farták, Tomáš Klíma, Imrich Varga, Lukáš Blažek, Pavel Hubáček a Jiří Skuhra. Střídali: Petr Chmelík, Miroslav Bachroň, Michal Kodýdek, Václav Žežulka a Miroslav Tonner

Sestava SK Bolešiny:

Aleš Martínek, David Kolář, Dominik Vraný, Ladislav Rajšl, Tomáš Stupka, Pavel Zahálka, Roman Juřina, Josef Křivánek, Ondřej Babka, Josef Rašek a Zdeněk Jandík. Střídali: Petr Bošek, Martin Hess, Jan Koželuh, Michal Kolář a Jiří Šmolc

 

KLATOVY B - MALÝ BOR 5 : 1 (5 : 0)

Václav Kopřiva

Vedoucí týmu hostů J. Chalupný  : "Jednoznačná záležitost, když nás domácí předčili ve všech činnostech .Naštěstí jsme se ve druhé půli zlepšili a zastavili jsme brankostroj domácích. Stále se teprve v OP rozkoukáváme a naše výkony jsou nestabilní.Přesto věřím, že obstojíme."

Branky:  Lužný Jakub 3, Dolanský David,  Votípka Jan -  Jára Karel

Rozhodčí: Hessová Tereza , Brůha Radek , Špindlerová Zuzana . ŽK 1 : 2. Diváků:  110

SK Klatovy B :

Herman, od 46..min. Opl -Homolka, Sojka (od 78.min Kotáb), Vacovský (od 56.min. Ježek),  Rendl - Dolanský, Šlechta, Martin Brož, Jan Brož - Lužný, Votípka

TJ Sokol Malý Bor:

Kalčík- Chodl, Dvořák, Sládek, Trubač - Jára, Kocum, Hlaváč, Vodička Fr.(od 83. min. Melka Vojtěch), - Šipla, Michálek (od 32. min Petřík)

 

TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

Hrádek A

5

3

2

0

12: 7

13

2

( 2)

2.

Chanovice

5

3

2

0

12: 3

11

( 5)

3.

Klatovy B

5

3

1

1

15: 7

10

( 1)

4.

Janovice A

5

3

1

1

14: 7

10

( 4)

5.

Nezamyslice

5

3

1

1

15: 10

10

( 4)

6.

TJ Sušice B

5

2

2

1

15: 9

9

1

( -1)

7.

Luby B

5

2

2

1

11: 7

9

1

( -1)

8.

Sokol Běšiny

5

2

2

1

7: 6

9

1

( -1)

9.

Vrhaveč A

5

1

2

2

5: 9

7

2

( -4)

10.

Malý Bor

5

1

1

3

7: 12

5

1

( -2)

11.

Bolešiny A

5

1

1

3

8: 18

5

1

( -2)

12.

Velký Bor

5

1

1

3

6: 12

4

( -2)

13.

Žel. Ruda A

5

0

1

4

8: 14

1

( -8)

14.

FC Švihov

5

0

1

4

5: 19

1

( -5)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku