Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KP ŽÁCI STARŠÍ+MLADŠÍ , VLOŽENÉ 13 . kolo 4.9.2013

 

KRAJSKÝ PŘEBOR – STARŠÍ ŽÁCI

Krajský přebor starších žáků – aktuální výsledky

 

SKP OKULA NÝRSKO – FK TACHOV  1 : 2 (0 : 2)     

Ivan Pavlík

Hosté v tomto utkání utrpěli vítězství, tak lze charakterizovat předehrávku 13. kola. Domácí byli po celý zápas lepším týmem, ale vyhořeli při zakončování šancí. Jen 1. poločase šli 5x sami na brankáře a nedokázali trefit ani prázdnou bránu. Za to je dvakrát potrestal fyzicky vyspělý Lukáš Dezort. Ve druhém poločase se jim podařilo vstřelit kontaktní branku, ale další branky již nepřidali, i když k tomu opět měli několik příležitostí. Hosté svým herním projevem v tomto utkání zklamali.

Sestava Nýrska: Jelínek, Šmíd, Mašek, Hoidn, Bureš, Vlček, Vacek, Bastl, Pukač, Pavlík, Vávra.  Střídali: Malát, Nový, Kolerus, Toul

Branky:   41´ vlastní – 10´, 32´ Dezort Lukáš

Rozhodčí: Radim Koura;Bez karet. Diváků : 40. 

 

TJ PŘEŠTICE - SK KLATOVY 1898  0 : 4 (0 : 4)

Petr Ulrych

První poločas klatovští hráči odehráli velice dobře a vytvořili se dostatečný náskok, který se jim ale ve druhém poločasu už nepodařilo navýšit díky provedeným změnám v sestavě i díky méně koncentrovanému výkonu.

Branky :Žižka, Knap, Kapusta, Skýpala

Rozhodčí: Langmajer. Bez karet. Diváků 40.

Sestava Klatovy : Blahník, Daněk, Bošek, Benda, Žižka, Kapusta, Marek, Skýpala, Knap, Hranáč,  Havlíček. Střídající hráči: Shklyarskyy, Valečka

 

 

 SUŠICE -  NEPOMUK    2 : 2 (PK  6:5)

Starší žáci dnes porazili FK Nepomuk na penalty 6:5 po remíze 2:2. Dostali se tedy o bod před soupeře a lehce odčinili porážku z Klatov. Zápas začal tragicky z pohledu Sušice, již v 14 vteřině se Nepomuk po hrubkách v obraně dostal do vedení 0:1 . Domácí měli v první půli možnost vyrovnat z penalty ale tuto šanci nevyužil Kuba Brabec. Závěrečných 15 min první půle byla Sušice lepším z týmů přesto si nevytvořila gólovou šanci. Do druhé půle nastoupila Sušice opět špatně. Nebýt skvěle kopnuté standartky Kubou Brabcem asi by dnes ani nevyrovnala. K míči se po skvělém kopu totiž dostal David Bernátek a pohotově rychle zakončil střelou k tyči - 1:1. Hosté potom nastřelili 2x břevno. Sušice rozhodně pochvalu za snahu rozehrávky po zemi a lepšího nasazení než o víkendu v Klatovech. Přesto tento fotbalový styl nenesl ovoce , soupeř z Nepomuku vstřelil branku po samostatném nájezdu útočníka a chybě domácích stoperů na 1:2. Stopeři však svou chybu 5 minut před koncem napravili kdy po opět skvělé standartce vytvořili tlak před bránou hostů a nekompromisní Aleš Černý hlavou zavěsil. Na řadu přišli penalty které proměnili kapitán Filip Miškovič, Jakub Brabi Brabec, Aleš Černý, Fanda Ferry Jána, Le Fík a David Bernátek - neproměnil Florian Svoboda a Filip Mašat

 3 penalty chytil Filip Kožmín !!!

 

 

KRAJSKÝ PŘEBOR – MLADŠÍ  ŽÁCI

Krajský přebor mladších žáků – aktuální výsledky

 

SKP OKULA NÝRSKO – FK TACHOV  2 : 7 ( 1 : 4 )

Pavel Vacek

Tentokrát byli hosté lepším týmem, a to především v prostorech kde se rozhodují zápasy. Dokázali totiž své šance bez problémů proměnit, zatímco domácí několikrát ztroskotali na golmanovi hostů Landrgottovi. Proto skóre vypadá jak vypadá. Domácím se dařilo až když se snažili hrát více kombinačně.

Branky : 2.Keřlík Aleš, 51.Irlbek Filip – 3., 27.,29. ,40., 41.Popovič Roman, 24.Čoka Radek, 45. Junek Tomáš

Rozhodčí: Koura Radim.  ŽK: 0 : 1. Diváků : 40

 

TJ PŘEŠTICE  - SK KLATOVY 1898  2 : 12 (0:4)

Radimír Bilíček

V dalším vloženém kole jsme zajížděli do Přeštic, jejichž úvodní výsledky naznačovaly zajímavou podívanou. Od úvodních minut však bylo pánem na hřišti pouze jedno mužstvo a tím byli klatovští mladšíci. S přesnější kombinací a lepším pohybem začaly přicházet šance a ke spokojenosti všech je začali i proměňovat. Jako první se do listiny zapsal pohotovou dorážkou A.Sojka. Následovala 15-ti minutovka, ve které jsme kontrolovali hru a jenom občas díky nepřesné kombinaci půjčili míč domácím. Další góly přišly až v závěru I. poločasu, kdy se po chytře rozehraném rohovém kopu nekompromisně trefil M.Barborka a svoje střelecké účty si stačili do přestávky otevřít i K.Petrmichl a P.Jílek.

Ve II. poločase domácí vyrobili daleko větší množství chyb a i díky nim mohl K.Petrmichl ke svému zásahu z I. půle přidat dalších pět a protože i ostatní nechtěli zůstat pozadu, zastavilo se nakonec skóre na dvouciferném výsledku. Škoda je, že kluci nedokázali udržet čisté konto a díky zbytečným chybám obrany umožnili domácím alespoň kosmeticky upravit konečný výsledek.

Branky: L.Klokan, R.Kubeš -  6 x K.Petrmichl, 2 x P.Jílek, A.Sojka, M.Barborka, V.Petrželka, T.Partyngl

Rozhodčí:Langmajer  ; Bez karet. Diváků : 20 .

TJ SUŠICE - FK NEPOMUK  9:4  (4:1) 

Branky : 1.,11.,35.,39. a 42. min Holeček Lukáš,  8.,24.,38 . Mašat Filip,47. Štastný Kolman – 36.Zdvořáček Jakub , 10. Vladař Michal, 49. Viktora Antonín,57.Mach Petr. 

Sestava Sušice : Hanč,Potužák Pavel,Potužák Martin,Kutil Tomáš,Holeček Lukáš,Mašat Filip,Krouský Michal,Němec Václav,Štastný Kolman,Mach Martin,Tomas Jan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku