Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR MUŽI 2 . kolo 31.8. – 1.9.

 

OKRESNÍ PŘEBOR – MUŽI

 

JANOVICKÁ DUKLA PŘIVEZLA DRUHÉ VÍTĚZSTVÍ ZA SEBOU Z VENKU

 

Okresní přebor mužů pokračoval ve své podzimní části čtvrtým kolem. V jejím průběhu již třikrát hráli fotbalisté Dukly Janovice , z toho podruhé za sebou na hřištích soupeřů. Po výhře v minulém kole v Klatovech nad domácí rezervou si vedli úspěšně i ve Velkém Boru a ziskem šesti bodů za sebou si výrazně polepšili v tabulce.  Nadále se velice daří Sokolu Nezamyslice  , který doma zdolal  po velkém boji  Vrhaveč  a se stejným bodovým ziskem jako lídr tabulky  Chanovice  vévodí  v dosavadním  průběhu nejvyšší í soutěže  v Pošumaví. Jeden z potencionálních týmů který měl figurovat po sestupu z 1.B třídy FC Švihov  jako by se nacházel ještě v šedi  neutěšených výsledků předcházejícího ročníku : Švihovští  se naopak pohybují s jednobodovým ziskem na opačné pólu tabulky. Poslední smutek v duši příznivců švihovského fotbalu udělaly Klatovy B  , které si také zásluhou střelecky disponovaného Patrika Lukeše , autora hattricku odvezli ze Švihova tři body.


 

VELKÝ BOR -  JANOVICE    0 : 2 (0 : 2)

Miloslav Kolář

Do druhého utkání před vlastním publikem nastoupili domácí proti týmu Janovic bez respektu s očividnou snahou hrát fotbal pro diváky ale byli to hosté, kteří po zaváhání domácí obrany šli v 15 ‘ do vedení. Po necelé půlhodině hry ve vlažném tempu se situace opakovala a hosté svůj náskok navýšili. Do konce poločasu už domácí po rozpačitém výkonu nenašli sílu výsledek alespoň korigovat. Začátek druhé půle svědčil domácím,bohužel bez gólového efektu, když ložené šance Němce i Červeného kryl hostující golman. V závěru utkání byla na domácích vidět zřetelná snaha výsledek zvrátit, ale i Červeného střela do prázdné brány skončila na břevně a vzápětí zachraňovali domácí obránci na brankové čáře před další brankou. Závěr utkání už domácí dovolili hostům si dokázat  pohlídat.

Branky: 14. a 27.  Valečka Václav

Rozhodčí:Kurc Lubomír;ŽK:0 : 2; Diváků :60

FC ŠVIHOV - KLATOVY B 1 : 4 (1 : 1)
Branky: 19
. Popelka Adam (PK) – 13., 60. a 87.  Lukeš Marek,  53. Šlechta Karel
Rozhodčí: Habada Vladislav , ŽK 1 : 3 , diváků  
60.

NEZAMYSLICE - VRHAVEČ A  4  : 0 (2 : 0)
Janda Milan

Domácí hostili na dobře připraveném  trávníku hráče z Vrhavče a to je vždy nepříjemný soupeř. Úvod zápasu patřil hostům, kteří dobře kombinovali ve středu hřiště a měli mírnou převahu. Domácí se postupně zlepšovali což vyústilo ve 31“ ve vedoucí branku.V šestnáctce se prosadil přízemní střelou František Ritter. Hosté byli zaskočeni a za3minuty zvýšil domácí kanonýr Aschenbrenner přízemní střelou na 2:0. Další šance na obou stranách zůstaly nevyužity a tak se šlo do šaten za nezměněného stavu. Do druhého poločasu nastoupili opět lépe hosté a díky výborným zákrokům brankáře Kubů se stav dlouho neměnil,Tlak hostů zlomila až branka na 3:0 v 73“ z kopačky kapitána Ondřeje Musila. Zvýšit mohl po velkých šancích Aschenbrenner, ale domácí diváci se dočkali až v 84“po závaru se trefil Josef Jiřík  a upravil na konečných 4:0 . Pro hosty je výsledek dost krutý, neboť podali slušný výkon,ale bez koncovky. S přehledem  řídil Svoboda  a přispěl ke kvalitnímu utkání.  

Branky: 31. Ritter František, 34.  Aschenbrenner Jan, 73.  Musil Ondřej , 84.  Jiřík Josef

Sestava Nezamyslice :Kubů- Kubovec Josef(Brejcha),Drýk,Ritter František,Bartoš-Panek, Musil (K),Brož, Kubovec Vojtěch(Rejšek)- Aschenbrenner,Jiřík(Ritter M.)

Rozhodčí: Svoboda .  ŽK: 1:2 ČK: 0:0 Diváků 50.

Branky: . Ritter František,  Aschenbrenner Jan,  Jiřík Josef,  Musil Ondřej
Rozhodčí:  Svoboda Alois, ŽK 1 : 2, diváků  
50

CHANOVICE - TJ SUŠICE B   5 : 0 (1 : 0)

Domácí se obuli do soupeře již od prvních minut. I když v prvním poločase kombinace nevycházela tak jak by si představovali, ujali se vedení Vaškem Zoubkem 1:0 po prostrčení míče Lukášem Černohorským. Jinak byla první půle vyrovnaná, domácí se sice dostávali do vyloženějších šancí, ale hosté dobře kombinovali vprostřed pole, ale ve vytváření gólových šancí byli horší než domácí. První půle skončila 1:0. Ve druhé půli se čekal nápor hostujícího týmu, ale opak byl pravdou. Domácí přidali na obrátkách a ihned v 47.minutě Šebkem zvýšili na 2:0. Do třetího gólu ještě hosté byli vyrovnaným mužstvem. Po třetím gólu již Sušice rezignovala  na obranu a snažila se pouze útočit. Jejich šance, včetně oprávněně odpískaného pokutového kopu v 75´ zůstaly nevyužity, zatímco domácí ještě dvakrát trestali

Branky: 68. a  73. Prýmas Jaroslav, 11. Zoubek Václav, 47. Šebek Jan, 79. Beránek Jaroslav
Rozhodčí: Blaheta Josef. Ž  1 : 1. Diváků:
80

 

MALÝ BOR – HRÁDEK A  1 : 2 (0 : 2)           

Hosté byli lepší a zaslouženě zvítězili i když v závěru se o plný bodový zisk obávali. Maloborští začali zbytečně ustrašeně a dovolili Hrádku dvakrát skórovat. A to rozhodlo o výsledku který odpovídá poměru sil na hřišti.

Branky: 76. Michálek Ondřej - 10.  Holeček Radek, 18.  Kojzar David

Rozhodčí: Lážánek Karel;  ŽK  1:2 . Diváků  90.

 

LUBY B - ŽELEZNÁ RUDA   2 : 2  ( 0 : 2)  PK 5 : 3.

Karel Křížek

Domácí rezerva v dalším utkání na domácí půdě nezačala příliš dobře a soupeř ze Železné Rudy toho dokonale využil. I když byla hra v prvním poločasu vyrovnaná, domácím hráčům chyběla rychlost, důraz a nasazení a hosté dokázali využít každého zaváhání domácí obrany. Už v 10. minutě utkání předvedl hostující Greiner David, jak má vypadat důraz před brankou soupeře. Po rychlém brejku se v pokutovém území dostal k míči přes obránce a usměrnil míč do sítě domácích. Hosté se tak ujali vedení 0 : 1. Ve 39. minutě domácí obrana otálela s rozehrávkou, toho dokázal využít David Kazmirčík, který rovněž uplatnil svůj důraz, dostal se k míči a podruhé prostřelil domácího brankáře Kodeše. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0 : 2 pro hosty. Ve druhém poločasu domácí přidali v nasazení, zlepšili kombinaci a vytvořili si převahu. Již ve 47. minutě zahrál hostující obránce rukou v pokutovém území a z nařízené penalty s přehledem snížil na 1 : 2 Vasyl Sydorenko.  V 57. minutě domácí vyrovnali na 2 : 2, když po rozehraném přímém kopu se před brankou soupeře nejlépe orientoval Jakub Nešpor, který odražený míč usměrnil do hostující branky. Protože další šance již domácí nedokázali využít, přišla na řadu střelba pokutových kopů . Domácí hráči prokázali dobré nervy a svoji šanci stoprocentně využili k zisku druhého bodu, když postupně proměnili Pavel Smolík, Vasyl Sydorenko, Jiří Bešta, Jan Voráč i Pavel Čipera a zvítězili v poměru 5 : 3. Úspěšnými exekutory na straně hostů byli Valenta Tomáš, Lehečka Jakub a Kroupa Luboš, David Kazmirčík trefil jen do břevna.

Branky: 47. Sydorenko Vasyl, 57. Nešpor Jakub  -  10. Greiner David, 39. Kazmirčík David

Rozhodčí Milan Hovorka, ŽK 2 : 5, ČK 0 : 1 (86. Mareš Jiří), diváků 110.

Sestava domácích: Kodeš Petr, Voráč Jan, Sysel Petr, Blohmann Tomáš, Nešpor Jakub, Čipera Pavel, Sydorenko Vasyl, Koželuh Vojtěch, Smolík Pavel, Havlovic Marek a Kurc Vojtěch, střídali Heřman Štěpán, Rückl Zdeněk, Kováč Pavel a Bešta Jiří.

Sestava hostů: Kačírek František, Kroupa Luboš, Hanzlík Pavel, Mareš Jiří, Valenta Tomáš, Říha Karel, Vetrák Roman, Lehečka Jakub, Greiner David, Balíček Michal a Kazmirčík David, střídali Jelínek Jiří a Zelenka František.

 

BOLEŠINY – BĚŠINY  0 : 1 (0 : 1)

Utkání vyrovnaného průběhu,rozhodla penaltová situace ve 45.min,kdy po faulu na F.Mayera, sám postižený dorazil svůj neúspěšný pokus.Domácí určitě nebyli horší,ba naopak ve druhém poločase hostům zle zatápěli,ale obrana Běšin v čele s brankářem L.Valdmanem,všechny pokusy domácích o vstřelení branky vyřešila,i když někdy i s určitou dávkou štěstí.Utkání velmi dobře řídil pan rozhodčí Jiří Bureš z Klatov.

Sestava Běšin: L.Valdman - M.Vališ, D.Mayer, L.Stach, F.Petrželka - R.Bulka, S.Vítovec, T.Matějka,  F.Mayer-J.Vališ,M.Ceplecha. Střídali:J.Kolář,M.Vacovský,J.Vítovec

Branka : 44. Filip Mayer. Rozhodčí Jiří Bureš, ŽK 2 : 3, diváků 80.

 

TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

Chanovice

4

3

1

0

11: 2

10

( 4)

2.

Nezamyslice

4

3

1

0

14: 8

10

( 4)

3.

Hrádek A

4

2

2

0

10: 6

10

2

( 2)

4.

Luby B

4

2

1

1

10: 6

8

1

( -2)

5.

Sokol Běšiny

4

2

1

1

6: 5

8

1

( 1)

6.

Klatovy B

4

2

1

1

10: 6

7

( 1)

7.

Janovice A

4

2

1

1

8: 5

7

( 4)

8.

TJ Sušice B

4

1

2

1

8: 9

6

1

( -1)

9.

Malý Bor

4

1

1

2

6: 7

5

1

( -2)

10.

Bolešiny A

4

1

1

2

8: 11

5

1

( -2)

11.

Vrhaveč A

4

1

1

2

4: 8

5

1

( -2)

12.

Žel. Ruda A

4

0

1

3

8: 13

1

( -5)

13.

Velký Bor

4

0

1

3

5: 12

1

( -5)

14.

FC Švihov

4

0

1

3

3: 13

1

( -5)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku