Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Dva melouny téměř ušly pozornosti

 JE TO MOJE DÍTĚ - DOČKAL JSEM SE DVOU MILIÓNŮ

  A TO JE VÍC NEŽ JSEM SI MOHL PŘÁT !!

Tak to již v životě chodí. Ten je plný shonu a ne jinak je tomu také o mne. Doslova bič jsem si na sebe upletl na jaře roku 2001 . V té době naprosto nic netušící , začínající , s  prací na webových stránkách jako nic neznající samouk jsem se po domluvě se správcem severu Sumavanet.cz panem ing. Hladkým pustil do činnosti, která mi od té doby doslova "požrala" veškerý můj nejen volný čas. Nejenom čas, ale také noční odpočinek. Zkrátka stal jsem se v  55 létech svého fyzického věku  otrokem práce, které ale vůbec nelituji!!!!
V té době jsem neměl jakékoliv informační toky které by mi mohli mojí práce se získáváním informací z utkání a fotbalového dění přibližovat. Chycházel jsem z údajů v tisku a pomalu jsem získával spolupracovníky z fotbalových klubů nejen v Pošumaví. Jedinou činností po svém vážném onemocnění jsem vykonával a to byla práce delegáta P KFS a člen STK tohoto svazu.
Nicméně čas běžel, od roku 2004 jsem se vrátil  s k práci sekretáře OFS Klatovy . Bylo to zásluhou předsedy OFS Jana Červeného , který mi dal možnost znovu navázat na funkci kterou jsem zastával do svého přerušení v roce 1993 od roku 1976.
To již  začalo období , kdy jsem  získal řadu spolupracovníků a s jejich pomocí , ale  hlavně zájmu veřejnosti o tento druh informací jsem se stal mašinou na zpracování  dění z fotbalu v Pošumaví . Zaměřil jsem se na všechny soutěže ve kterých startovaly týmy z našeho regionu a toto se snažím s vypětím všech sil(těch ale kvapem ubývá) pokračovat dál.
V tom spěchu, jak jsem uvedl v úvodu jsem úplně přehlédl to, na co jsem se jako malý kluk těšil a v duchu doufal v době, kdy sledovanost těchto stránek dosáhla jednoho milionu. Prakticky jsem v to ani nedoufal. Obzvlášť po tom, kdy jsem si v posledních létech musel přetrpět hodně necitlivého zasahování do mé práce, záludností, intrik a házení klacků pod nohy od těch, kteří by mi měli spíše pomáhat. Musel jsem sám se sebou bojovat, abych se přesvědčil, že je třeba jít dál , že jsou tu ještě jiní, ti kteří si třeba i mojí práce trochu váží a pro ty jsem tu ještě stále na scéně.
Těm všem děkuji za to , že v průběhu  prakticky posledního prázdninového víkendu r. 2013 jsem se dočkal , že návštěvnost mých webových stránek překročila   2. 000 000 .

DVA MELOUNY TO JE PARÁDA  -  MÁM Z TOHO VELKOU RADOST!!!!
Děkuji všem spolupracovníkům i těm kteří mi třeba na dálku drželi palce, děkuji správci serveru  www.Sumavanet.cz  panu ing. Hladkému za prostor a pomoc bez které bych stránky nemohl provozovat.
Děkuji také těm spolupracovníkům  z OFS Klatovy kteří jsou k mé práci tolerantní za pochopení . Těm kterým trochu víc vadím už třeba proto,  že jsem někdy otevřeně vystupoval proti dění ve fotbale nejen v kraji , pak ty prosím , nechte mne pracovat a dělat něco navíc, třeba i  za ty , kteří mají sice čas na jiné věci pro které možná  dluží něco navíc udělat něco nad rámec toho co mohu a nebo chci. A já chci  i když na další milion návštěv na mých web. stránkách  již asi nedosáhnu, ale nikdy neříkej nikdy.....
     

                       Miroslav    Sedlmaier


 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku