Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.B třída I. kolo - 24_25.8.

 

1.  B  TŘÍDA  - SKUPINA B

 

ÚVODNÍ KOLO 1.B TŘÍDY – ŽÁDNÁ VELKÁ SLÁVA

 

S polovičním zastoupením týmy z Pošumaví byl zahájen nový ročník 1. B třídy.  Z pohledu výsledků a zisku bodů to ale na úvod nebyla žádná sláva. Nejvíce překvapil a to nemile své příznivce Strážov, která nedosáhl na body doma v klání s kvalitní  rezervou TJ Přeštice. Premiéru pokazily na vlastním hřišti nováčkovi soutěže FK Horažďovice  z jarní sezóny nadále rozjeté Žichovice, Měčín se ani tentokráte nedokázal prosadit proti komplexu Sokol Hradešice , Dlouhá Ves vysoko prohrála na  dočasné domácí půdě   na hřišti v Nezvěsticích se Žákavou a neuspěl venku ani Pačejov na hřišti dalšího nováčka ve Starém Plzenci.

 

 

SK STARÝ PLZENEC  - SOKOL  PAČEJOV  3 : 1 (1 : 0)

Tomáš Cihlář

Utkání dvou zcela rozdílných poločasů. Domácí vlétli do zápasu ve velkém stylu, byli agresivnější v osobních soubojích a díky své výškové převaze vyhrávali většinu hlavičkových  soubojů. V 15.minutě bravurně vyrazil strážce pačejovské branky Ondra Štěpán gólovou hlavičku, následná dorážka skončila na tyči. Ve 21.minutě hosté propadli v obranné činnosti, domácí útočník Jiří Kohout dostal pěknou přihrávku za obranu, obešel i gólmana a pohodlně otevřel  skóre zápasu. Pačejov si v prvním poločase vytvořil jednu vyloženou šanci. Josef Hlůžek rozehrál trestný kop, Jirka Mrázek hlavou posunul na malé vápnu, ale Ondra Havlíček přestřelil. Do druhého poločasu vstoupili hosté o poznání aktivněji a už ve 46.minutě po centru Josefa Ticháčka z voleje Mrázek přestřelil. Pačejov postupně začal přebírat otěže zápasu do svých rukou. Domácím evidentně začaly docházet fyzické síly. V 61.minutě zužitkoval další Ticháčkův centr Havlíček hlavou ve vyrovnávací branku. I poté hosté diktovali tempo hry, ale bohužel bez brankového efektu. Vše důležité se tak odehrálo v závěrečné desetiminutovce. V 80.minutě se opět zaskvěl brankář Štěpán, když vytáhl  tvrdou střelu mířící do šibenice. V 82.minutě na druhé straně mohl rozhodnout zápas Ticháček, když z úhlu postupoval na domácího brankáře, rozhodl se zakončit tvrdou střelou, ale  míč těsně minul domácí svatyni. Pravidlo „Nedáš – dostaneš“  se bohužel opět potvrdilo. Hned v následujícím protiútoku prošel trestuhodně domácí obránce celým hřištěm, jeho kontakt s Petrem Bokrem posoudil hlavní rozhodčí jako nedovolený a nařídil pokutový kop. Ten proměnil plzenecký Tomáš Pata, přestože Štěpán vystihl směr jeho umístěné střely. Byla to pro hosty studená sprcha, protože za výkon ve druhém poločase si minimálně bod zasloužili. V 85.minutě ze sporného trestného kopu potvrdil vítězství domácích Vitalij Drohobetsky.

Branky: Kohout Jiří, Pata Tomáš, Drohobetsky Vitalij Havlíček Ondřej

Rozhodčí:  Pešek, Hodek, Medvěd. Diváků: 80

Sestava Pačejov:  Štěpán – Hosnedl – Lávička – Kolářík – Mrázek – Klásek – Hlůžek – Polena – Ticháček J. – Kubaň – Havlíček. Střídali: Bokr, Kába, Ticháček P.

 

STRÁŽOV  - PŘEŠTICE B  2 : 4  (1 : 2)

Petr Presl

První utkání nového ročníku ve Strážově nabídlo rušné utkání se šesti brankami .Spokojenější byli tentokráte hosté z Přeštic, kteří přijeli posíleni hráči "A" týmu a navíc jim přála i fotbalová štěstěna. Do vedení šli hosté po nepovedeném centru, který omylem zapadl na vzdálenější tyč. Domácí odpověděli parádní brankou D.Kološe z TK, ale branku do šatny vstřelili hosté, také přesně zahraným trestným kopem. Kontaktní branku zařídil  důrazný J.Franc svým průnikem středem hřiště. Zbytek utkání už přinesl jen snahu domácích o zvrat a řadu šancí, které zůstaly nevyužity. Hosté pak potvrdili výhru brankou do otevřené obrany.

Domácí hráči zaslouží pochvalu za snahu a bojovnost, která tentokrát na fotbalově vyspělého soupeře nestačila. Reparát má tým možnost složit doma již příští neděli proti St.Smolivci.

Branky: 29. Kološ David, 69. Franc Jiří - 15.a 73.  Benedikt T.,

Rozhodčí Pohančelík Pavel, Cihlář František, Kastl Jan, ŽK 0 : 1, diváků 80.

Sestava Strážov : Vlach - Michel, Chaluš( 79. Janka), Jánský, Franc, Čížek, Uruba, Faltín, Kološ, Mayer, Presl Aleš.

Sestava Přeštice : Hodan - Hořký, Pap, Haimrle, Mrázek, Benedikt, Hohlberger, Švarc (84. Viktora), Gruszka, Lecjaks, Tykvart (79. Bešta).

 

ŽÁKAVA -  DL. VES     5 : 1 ( 2: 1) 

Podrobnosti nehlášeny.

Branky: Hostačný 2, Nekola, Smazal, Soukup - Páleník; ŽK: 1:3; ČK: 1:0. Diváků 150.

 

HORAŽĎOVICE B  - ŽICHOVICE   2 : 4 ( 2: 1) 

Radim Šiška

V prvním mistrovském zápase nové sezóny se tým Žichovic představil na hřišti nováčka soutěže v Horažďovicích. Domácí posíleni o několik hráčů “A” týmu nakonec za stálého deště, ale před velmi pěknou návštěvou, neuspěli a všechny body putovaly do Žichovic.

Horažďovičtí vstoupili do zápasu aktivně, ale šance se rodily spíše na opačné straně hřiště. Střelu Haranta ještě s námahou Macoun vyrazil, ale na dorážku Hlaváče po rychlé akci Honzy Beneše již nedosáhl. Hosté se po úvodní brance uchýlili ke stereotypnímu nakopávání míčů a domácí po zásluze do poločasdu otočili skóre. Nejdříve Mičkal dorazil střelu Michala Formana a poté po faulu Brože na Mičkala proměnil penaltu Jakub Forman.

Ve druhém poločase však na hřišti dominovalo pouze jedno družstvo. Žichovice čekaly na příležitosti z rychlých protiútoků a ty zákonitě přišly. Po faulu na Hlaváče proměnil penaltu Šiška a vyrovnal. Tentýž hráč po přihrávce střídajícího Špírka proměnil další rychlou akci ve vedoucí gól hostů. Čtvrtý gól přidal po přihrávce Haranta do prázdné branky Hlaváč. A mohly přijít i další branky v domácí síti, ale to by se Špírek musel na zápas připravovat jinde než na Hiphop campu. Hosty to však mrzet nemuselo. Z Horažďovic se totiž odvezli zaslouženou výhru.

Branky: Mičkal, Forman J. – Hlaváč 2, Šiška 2

Sestava Žichovic:  Rojík – Mourek (85.Štěpán), Jiřík, Frýzek, Brož – Harant, Beneš R., Šiška, Bálek (85.Jeřábek), Beneš J. (46. Špírek) – Hlaváč

Podrobnosti nehlášeny.

Branky: Forman, Mičkal - Hlaváč 2, Šiška 2; ŽK: 2:3. Diváků 130.  

 

HRADEŠICE  - MĚČÍN   1 : 0 ( 1: 0)  

Branky: Melka; ŽK: 1:1. Diváků 70.

 

St. Smolivec -  Štěnovice 0: 2 ( 0: 0)  

Branky: Boček, Volf; ŽK: 1:3

 

Losiná  - Rapid B 1: 1 ( 1: 0) 200 PK 2:3

Branky: Veleman - Peroutka; ŽK: 1:4

 

 

 TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

Žákava

1

1

0

0

5: 1

3

( 0)

2.

Žichovice

1

1

0

0

4: 2

3

( 3)

3.

Přeštice B

1

1

0

0

4: 2

3

( 3)

4.

St. Plzenec

1

1

0

0

3: 1

3

( 0)

5.

Štěnovice

1

1

0

0

2: 0

3

( 3)

6.

Hradešice

1

1

0

0

1: 0

3

( 0)

7.

Rapid B

1

0

1

0

1: 1

2

1

( 1)

8.

Losiná

1

0

1

0

1: 1

1

( -2)

9.

Měčín

1

0

0

1

0: 1

0

( 0)

10.

Strážov

1

0

0

1

2: 4

0

( -3)

11.

Horažďovice B

1

0

0

1

2: 4

0

( -3)

12.

Pačejov

1

0

0

1

1: 3

0

( 0)

13.

St. Smolivec

1

0

0

1

0: 2

0

( -3)

14.

Dl. Ves

1

0

0

1

1: 5

0

( 0)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku