Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
III. třída : 13. kolo 17. - 18.8.

  

III. TŘÍDA   -  MUŽI 

  

Po dvou kolech  III. třídy vede tabulku tandem Mochtín B _Bezděkov

 

BEZ BODŮ ZŮSTALY VELHARTICE A NALŽOVSKÉ HORY

 

První dvě předehrávaná 12. a 13. kolo III. třídy  stanovila umístění na obou pólech  tabulky . Zatím co se na čele tabulky jsou již pouze dva týmy s plným bodovým ziskem  ,  favorizovaný Mochtín B   a  Bezděkov na opačném konci soutěže jsou dva celky bez bodového zisku Velhartice a N. Hory.  Nicméně na omluvu těchto týmů  je třeba uvést, že oba měly v úvodu těžký los, navíc Velhartice dokonce hrály dvakrát za sebou na hřištích soupeřů. Z ostatních výsledků snad jen překvapila vysoká prohra Hartmanic na  hřišti Sokola Týnec v duelu ve kterém se blýskl po svém návratu z Klatov hattrickem kanonýr Michal Frous.  

 


  

 

 

NALŽOVSKÉ HORY - MOCHTÍN "B"   3 : 4 (1:3)

Branky:   26. a 69. Vaněk Luděk, 57.  Vobrouček Jiří-  2. Dolejš Tomáš, 14. Švátora Petr (PK), 70. Sukovatý Ondřej, 79. Pretzelmayer Jaroslav

Rozhodčí Miroslav Pena, ŽK 2 : 4, ČK 1 : 0 (Vobrouček Jiří), diváků 60.

 

SVÉRADICE B - VELKÉ HYDČICE   1 : 1 (0:0)  PK 2:3

Václav Dušek

Domácí mladíci chtěli potvrdit výhru z Měcholup, nicméně narazili na ještě lepšího

soupeře, který bude hrát o čelní pozice. Hydčice, ač ve Svéradicích nebyly kompletní, byly od úvodu aktivnější, ale dlouho naráželi na pevnou domácí defenzivu. Největší šancí tak byl přímý volný kop L.Hejpetra, který skončil na břevně. Góly přišly až ve druhém poločase a první padl do hydčické sítě - Petřík s Chaloupkou si vyměnili křížné přihrávky napříč pokutovým územím a Chaloupka poté napálil míč do sítě. Utkání se lámalo v 67.minutě, domácí přečíslili obranu hostů a zakončující lob Makovce domácí diváci tlačili očima do branky, nicméně se snesl jen na horní síť. Záhy bylo vyrovnáno, přes nedůraz v domácí obraně doputoval míč až k do středu si seběhnuvšímu Hlaváčovi, který vystřelil přesně na bližší tyč. V závěru byli hosté aktivnější, trefili Hlaváčem podruhé v zápase břevno a další gólovou střelu Hlaváče vytěsnil bravurním zákrokem Krejčí. Z tohoto pohledu je pro nováčka soutěže zisk bodu dobrým počinem.

Rozhodčí: Abraham Josef, ŽK: 1:1, Diváků: 60

Branky: 58.Chaloupka Martin - 70.Hlaváč Jaromír

 

TJ MĚCHOLUPY  – TJ ARBO VELHARTICE   6 : 2 (2:1)        

Zdeněk Bárta

Vstup do utkání se měcholupským povedl, byli aktivní a soupeře se jim povedlo zatlačit na polovinu soupeře. Bohužel se nepovedlo tuto aktivitu proměnit v gól. Ale jak už to bývá, Velhartice dokázali z ojedinělé šance vstřelit branku. Měcholupy v žádném případě v tlaku nepolevili a po závaru před brankou soupeře dorážkou srovnal Ivan Tvrdík. Další gól přidal Michal Reitmaier po nahrávce Jana Kaňáka, který se dostal před hráče po rychle vhozeném autu od Lukáše Jakubce. V závěru prvního poločasu byl vyloučen Josef Bejvl z hostujícího mužstva po druhé žluté kartě.

Do druhého poločasu vstoupili Měcholupy proti oslabenému soupeři opět aktivně, ale měli i slabé chvilky, kdy se nechali zatlačit. První gól druhého poločasu vstřelil Ivan Tvrdík, který bez problémů po kolmé přihrávce za obranu překonal hostujícího brankáře. Další branku z dorážky přidal střídající Dušan Bálek. Další gól domácích přidal Jan Kaňák, který si narazil před vápnem a zakončil tvrdou nekompromisní střelou pod břevno. Hosté těžili hlavně z dlouhých míčů za domácí obranu, kdy po jednom z těchto dlouhých míčů vytěžil jasnou brankovou příležitost Miroslav Bejvl, který ji taktéž proměnil. O poslední branku utkání se postaral domácí střídajíci hráč Miroslav Valečka, když zakončoval hlavou po centru Michala Reitmaiera.

Branky: 20., 51. Tvrdík Ivan, 22. Reitmaier Michal, 53. Kaňák Jan, 54. Bálek Dušan - 10. Ruda Pavel, 83. Bejvl Miroslav, 90.Valečka Miroslav

Rozhodčí:Habada Vladislav;ŽK:0:2;ČK:0:1 (Bejvl Josef);Diváků : 80.

Sestava TJ Měcholupy A: Kubík Stanislav – Zadražil Zdeněk, Gašpár Ivan, Kanta David (75. Kanta Michal (1988)) – Kanta Michal (1986) (68. Matějka František), Dražka Petr (46. Bálek Dušan) - Reitmaier Michal, Tvrdík Ivan (56. Votava Josef), Švátora Jiří – Kaňák Jan (80. Valečka Miroslav), Jakubec Lukáš

Sestava TJ ARBO Velhartice: Nguyen Huy Truong - Tykal Martin - Ruda Pavel (68. Donát Jiří), Bejvl Miroslav, Trojan Tomaš - Matějka František, Kopačka Viktor (54. Rendl Ondřej), Ruda Štěpán, Faltín Tomáš - Bejvl Josef, Pilík Luboš 

 

STRÁŽOV B – ŽIHOBCE    1 : 0  ( 0 : 0 )

Josef Vaněk
První domácí utkání v nové sezoně sehrála domácí rezerva z mužstvem ze Žihobců. Od úvodních minut se hrálo vyrovnané utkání, hosté se předvedly jako kvalitní mužstvo. Šance si vypracovali obě mužstva ale výbornými zákroky je podrželi brankáři. Domácí se velkým množstvím nepřesných přihrávek což bylo na výborně připraveném hřišti k podivu nedostali k tomu aby hosty zatlačili před jejich pokutové území. Ve 26.min se zranil Čermák J. a musel být vystřídán. Ve 30.min. zahrával standartní situaci Janda V. a jeho střela skončila na břevně hostující branky. Další šance nedokázala obě mužstva proměnit a tak 1. poločas skončil 0 : 0.
Ve 2. poločase se obraz hry moc nezměnil a domácí nadále pokračovali v nepřesné kombinaci ale přesto si začali vypracovávat šance. V 65.min. neproměnil velkou příležitost Míšek L. a v 71.min. a v 76.min. ho následoval Presl A. Utkání se proto rozhodlo až v posledních 10. minutách. Hosté si v závěru vytvořili šance ale  brankář Nový J. domácí  svými zákroky podržel. Když si již všichni mysleli že utkání skončí remízou našel v 89.min. Míšek L. přesnou přihrávkou za obranu Presla A. a ten zkušeně podél brankáře poslal domácí do vedení 1 : 0. Samotný závěr již na výsledku nic nezměnil a domácí poprvé v sezoně získali do tabulky 3 body . Musím podotknout že to bylo vítězství šťastné. Do dalších utkání se hlavně mužstvo musí zlepšit v kombinaci a v přesnosti přihrávek.
Sestava - Nový J. Presl A., Kalista K., Švůgr T., Kolář M (58min. Maxa P.), Míšek L., Kalista R (78min. Kiesenbauer L.), Vacík J., Hosnedl J., Janda V. (90min. Bouberle P.), Čermák J. (26min. Šrámek P.) 
Branka: 89.Presl A.

Rozhodčí Josef Blaheta, ŽK 1 : 3, diváků 50.

 

S. TÝNEC - HARTMANICE     6 : 2 (3 : 2)

Branky: Frous Michal 3, Fajt Zbyněk ,Hromada Tomáš 2 -Sládek Josef,  Fiala Tomáš

Rozhodčí: Říha Zdeněk, ŽK 1 : 1, diváků 40.

 

BEZDĚKOV A - K. HORY 2 : 1 (1 : 0)

Rozhodčí Pastyřík Vladimír , ŽK 2 : 3, diváků 30

Branky: 35. Tuček Jindřich, 85. Červený Ondřej - 65. Kašák Jan

Tomek Petr K. Hory : " Chtěl bych upřesnit počet žlutých karet 1:6 a čas rozhodující branky, která padla až v páté minutě nastavení po čtyř metrovém ofsajdu, který pomezní rozhodčí signalizoval, ale hl.rozhodčí to nebral vůbec na vědomí. Dále je zarážející, když se kapitán hostů zeptal hl.rozhodčího kolik ještě zbývá do konce, tak mu bylo sděleno, dokud nedají domácí branku!!! Trenér hostů Rovňan R. vyslechl rozhovor mezi domácím stoperem a hl.  rozhodčím o viditelném připískáváním pro domácí mužstvo s tím, že by si to uhráli i bez toho. Proto budeme žádat řídící svaz o to, aby rozhodčí p.Pastyřík už nebyl na naše zápasy nominován, protože už mu nedůvěřujeme, že umí také pískat „rovinu“.

Bohatý Martin - trenér A mužstva tj Bezděkov : „ Reaguji na komentář  Petra Tomka z K. Hor .  Počet žlutých karet 1:6 je z mého pohledu na místě, ba naopak hostující klub měl minimálně dostat jednu ČK, konkrétně hráč hostující s č. 10. Gól domácích byl střelen v 85. minutě jak již je uvedeno v zápise a už vůbec ne z ofsajdu, jelikož byl stav 1:1 a hostující klub zdržoval utkání neustálým simulováním a jejich pomezní rozhodčí signalizoval ofsajd při jakékoliv příležitosti směrem k hostujícímu gólmanovi, tudíž se nedivím, že tak zkušený rozhodčí jako pan Pastyřík rozhodl v souladu s pravidly. P. Pastyřík hlásil zcela zřetelně nastavení 3 minuty a to, že někdo tvrdí, že nebude nastaveno dokud domácí tým nestřelí branku je lež. Nevidím ani jediný důvod proč tak zkušený rozhodčí jako p. Pastyřík by měl připískávat pro domácí družstvo, natož se domlouvat s hráči. Myslím si, že  ve 3.třídě v 2.kole toto nemá žádný smysl. Ba naopak hostující tým včetně lavičky byl názorným příkladem jak se nechovat směrem k rozhodčímu a  měl by udržet své nervy v klidu.

PS: Hostujcí pomezní rozhodčí neudržel nervy na uzdě a  poté co zahodil praporek do hřiště odešel na lavičku hostujícího klubu dále nadávat směrem k rozhodčímu. 

 JANOVICE B – HRADEŠICE B  1 : 1 (1 : 0) PK  2 : 3

Branky:  5.Holý  Radek  -  64.Novák David

Rozhodčí radek Brůha, hráno bez karet, diváků 50.

 

 

TABULKA

1.

Mochtín B

2

2

0

0

8: 3

6

( 3)

2.

Bezděkov A

2

2

0

0

4: 2

6

( 3)

3.

T. V.Hydčice

2

1

1

0

3: 1

5

1

( 1)

4.

Svéradice B

2

1

1

0

3: 2

4

( 1)

5.

Měcholupy A

2

1

0

1

7: 4

3

( -3)

6.

Žihobce

2

1

0

1

4: 1

3

( 0)

7.

K. Hory

2

1

0

1

5: 3

3

( 0)

8.

S. Týnec

2

1

0

1

7: 6

3

( 0)

9.

Hartmanice

2

1

0

1

6: 6

3

( 0)

10.

Strážov B

2

1

0

1

1: 2

3

( 0)

11.

Hradešice B

2

0

1

1

2: 3

2

1

( -2)

12.

Janovice B

2

0

1

1

1: 5

1

( -2)

13.

N. Hory

2

0

0

2

3: 8

0

( -3)

14.

Velhartice

2

0

0

2

2: 10

0

( 0)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku