Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÝ FOTBAL 3. - 4.8.2013

 

PŘÍPRAVNÝ FOTBAL  3. - 4.8.2013

 

PAČEJOV -  BĚLČICE 1 : 0  (1 : 0)

Tomáš Cihlář

Za úmorného vedra se hrál v Pačejově další přípravný zápas s přívlastkem "pouťový". V poli se hrál celkem vyrovnaný fotbal, i když si hosté v průběhu zápasu dokázali vytvořit překvapivě více vyložených šancí, ale i ty největší nedokázali proměnit. O výsledku tak rozhodla 25.minuta, kdy byl v pokutovém území faulován Ondra Havlíček a nařízený pokutový kop a jeho exekutor Petr Bokr nekompromisní střelou rozhodl o vítězství domácích. Utkání řídil jako hlavní rozhodčí Jiří Petržilka, na čarách mu asistovali Jan Cihlář a Miroslav Holeček.

Sestava domácích: Štěpán /2.poločas Boř/  - Lávička - P-Ticháček - Kolářík - Hosnedl - Bokr - Mrázek - Klásek - Hlůžek - Ticháček J. - Havlíček .Střídali: Kalčík - Kopáček - Königsmark

Foto z utkání Pačejov-BělčiceTomáš Cihlář 

SVÉRADICE – ŽICHOVICE     0 : 2 (0 : 1)

Václav Dušek

Utkání, které již by mělo být pro domácí poslední prověrkou, připomínalo klasický letní přáteláček. Hrálo se ve velkém vedru, oba týmy hráli pouze v 11 lidech bez možnosti střídání. Domácí byli v poli aktivnější, ale své šance nevyřešili správně a naopak hosté dvě brejkové příležitosti zakončili úspěšně a připsali si tak další překvapivý výsledek.

Branky: Špírek, Šiška.  Rozhodčí: Velíšek Jiří z Nepomuku

Sestav hostů : Rojík – Brož, Frýzek, Jiřík, Štěpán – J.Beneš, Šiška, Jeřábek, R.Beneš, Špírek – Švehla

Radim Šiška : " Na hřišti účastníka 1.A třídy jsme sehráli takticky velmi dobrý zápas a zaslouženě vyhráli. I hráči širšího kádru dokázali, že s nimi trenér může počítat. "

 

VRHAVEČ A - MĚCHOLUPY A     2 : 1 (1 : 0)

Branky: 2x Karel Mundl - Miroslav Valečka

 

OSEK B - SVÉRADICE B    4 : 0 ( 2 : 0)

Velká škola čekala na mladý svéradický tým na tréninkovém hřišti v Chanovicích. Nováček jihočeské I.B třídy vedený nedávným ligovým fotbalistou Václavem Mrkvičkou jim míč moc nepůjčoval a výsledkem byly čtyři branky ve svéradické síti.

 

MĚČÍN  - CHLUMČANY   2 :  4

V průměrném utkání  domácí po hrubých chybách umožnili hostům  čtyřikrát skórovat. Góly za domácí Klíma Jan a Bureš Karel. Utkání rozhodoval Michal Bureš.

 

BĚŠINY - STRÁŽOV 2:1 (2:0)

Branky : Ceplecha, Mayer F. - Presl A. Rozhodčí Lažánek Karel.

 

ŽELEZNÁ RUDA B - STRÁŽOV B  2 : 2 ( 1 :  0 )

Branky hostů :  Vacík J., Míšek L.Tezko

 

SK JEŽOVY - FC ŠVIHOV  1 : 8 (1 : 2)

V tropickém počasí dokázali domácí výborně připravenému soupeři  vzdorovat pouze první poločas.

FC ROKYCANY A - SK KLATOVY 1898 A 4:0 (3:0)

Martin Janda

     V sobotním odpoledni zajížděl tým Klatov na půdu divizních Rokycan, kde sehrál poslední přípravné utkání před novou sezónou. Soupeřem byl místní celek doplněn o hráče mistrovské Viktorie Plzeň včetně Edgara Malakyana, který nastoupil na levé záloze. A byl to právě on, který se po zbytečné ztrátě uprostřed hřiště dostal k balónu, prošel až do vápna a tam byl faulován. Nařízený pokutový kop domácí hráč bezpečně proměnil. Bohužel zbytečné chyby se opakovaly ještě dvakrát. Dalo by se tedy říci, že hosté nabídli domácím všechny tři góly jako na podnose. A i když tomu výsledek nenasvědčuje, první poločas se hrál oboustranně dobrý fotbal. Druhý poločas nabídl pouze jednu branku z kopačky Malakyana, který nedal při trestném kopu z hranice vápna Lorencovi šanci a uzavřel tak skóre zápasu na konečných 4:0.

Sestava: Herman (Lorenc) - Brož, Meszáros, Blažek, Janda - Šinál, Cihlář - Matějka Daniel, Kadlec, Skala – Šmejkal. Střídali: Štengl, Votípka, Lužný.

 

TJ SUŠICE "A" -  HORAŽĎOVICE „A“  2 : 1 ( 1 : 0 )

Branky: Kočí 2

Starší dorost :

FK HORAŽĎOVICE – BLATNÁ   4 : 2 (2 : 1)

 Branky za domácí: Tomáš Nováček 2x, Lukáš Mareš, Jiří Motl

 Sestava: Ondrejíčka V., Vrzal, Šašek, Pařil, Boček, Panuška, Vachuška, Kovář, Nováček, Motl, Mareš, Pikeš

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku