Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravná utkání 27.-28.7.2013 (hlášené výsledky)

TJ SUŠICE  -  SK KLATOVY 1898  4 : 4 (1 : 2)

K dalšímu přípravnému utkání jsme zajížděli na půdu divizního celku TJ Sušice. Utkání se hrálo za „horkého“ počasí, ale na skvěle připraveném trávníku. V úvodu zápasu měli více ze hry domácí, branky ale dávaly Klatovy. A obě po pohledných akcích. Nejprve centr z pravé strany zpracoval Páleník, uvolnil se a nedal Jarolímovi šanci -0:1. Druhý gól padl po rychlém brejku, který založil Martin Brož. Ten vysunul Páleníka, který předložil volnému Lužnému a ten uklidil balón do prázdné branky – 0:2. Ještě před poločasem se ale domácím podařilo snížit zásluhou Kočího – 1:2. Vstup do druhého poločasu se nám nevydařil a Sušice dokázala po našich chybách stav utkání otočit na 3:2. O vyrovnání se postaral po střele Cihláře dobíhající Šmejkal. Když už to vypadalo na remízový stav, Sušice znovu udeřila. Gól na 4:3 vsítila dvě minuty před koncem utkání. Poslední slovo si ale vzal Daniel Matějka, který se uvolnil ve vápně a uzavřel skóre zápasu na 4:4. Hrálo se oboustranně pohledné utkání, které s přehledem řídil sudí František Petrželka. Nás čeká ve středu přípravné utkání v Mochtíně a následovat bude sobotní generálka v Rokycanech. Sušici přejeme vydařený vstup a úspěšné tažení v nové soutěži.

Branky: Radek Kočí, Tomáš Fuchs, Jan Skála 2x – Petr Páleník, Jakub Lužný, Karel Šmejkal, Daniel Matějka

Sestava: Lorenc (Opl) – Brož Martin, Meszáros, Blažek, Janda – Cihlář, Matějka Daniel – Páleník, Šmejkal, Kadlec – Šinál. Střídali: Rendl, Štengl, Lužný, Votípka

 

MOCHTÍN - ŽICHOVICE  1:2  (0:1).

Karel Šot

Zápas přinesl rychlý, bojovný fotbal s řadu šancí na obou stranách. V koncovce ale byli úspěšnější hosté, kteří i tentokráte dokázali, že na domácí tým umí zahrát. Ve 25. minutě otevřel skore Jaromír Hlaváč, který zakončoval rychlou, ukázkově zahranou brejkovou akci hostů. Pak měl dvě tutovky domácí Jiří Dolejš, ale v zakončení byl nepřesný. Po přestávce oba týmy prostřídaly, kombinace se více dařila hostům, ale v 68.min. inkasovali, když se po přihrávce Tomáše Dolejše golově prosadil domácí mladíček Zbyněk Smolík, srovnal na 1:1. Poslední slovo ale měl opět hostující Jar. Hlaváč, který se v 80.minutě dostal znovu do samostatného nájezdu na domácího golmana Rajtmajera a nezaváhal, upravil na konečných 1:2. Rozhodčí Jiří Dolejš st., branky : Smolík - Hlaváč 2.

Sestava hostů : Rojík – Brož, Jiřík, Jeřábek, Štěpán – Harant, R.Beneš, Bálek, Šiška, Špírek – Hlaváč

 

MĚČÍN  -  BOLEŠINY   4 : 1

Evžen Veselý

Utkání se hrálo za velkého vedra , kdy do Bíluk k přátelskému utkání přijelo  mužstvo z Bolešin. Domácí měli herní převahu ale vypracované gólové šance vychytal golman hostí. Domácí se ujali vedení v 24. min kdy střelou z hranice velkého vápna skóroval Němec.  Domácí proti soupeři podali solidní výkon a další branky vsítili Klíma a Čejka  dvakrát. Hosté působili herním výkonem velmi sympaticky.

 

MOCHTÍN B - OSVRAČÍN  1 : 1 (1 : 0)

Karel Šot

  Domácí nastoupili s pěti dorostenci v sestavě, přesto byli soupeři, který hraje domažlický okresní přebor, více jak vyrovnaným soupeřem. Skore otevřel v 15.minutě teprve patnáctiletý David Burian, kterého do šance ideálně uvolnil J. Potužník, hosté se dočkali vyrovnání až v samotném závěru utkání. Z penalty srovnával na 1:1 za Osvračín  Luboš Wendl. Další šance likvidovali brankáři obou týmů, hrálo se slušně, bez karet. Rozhodoval Zdeněk Říha.

 

 M.BOR - BUDĚTICE  2 : 2

Přátelské utkání neúplných celků nabídlo slušnou kopanou. Oba celky vystřídaly hokejově všechny hráče a několika desítkám diváků předvedly, že jsou na soutěž připraveny.

Branky :Jára , Hlaváč - Korda , Švehla. S přehledem odřídil r.Petržílka

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku