Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
MEMORIÁL JANA VLASÁKA V MĚCHOLUPECH VYHRÁLY BOLEŠINY

MEMORIÁL JANA VLASÁKA V MĚCHOLUPECH VYHRÁLY BOLEŠINY

V letošním Memoriálu Jana Vlasáka se představilo šest družstev, která byla rozdělena do dvou skupin. Ale před zahájením turnaje došlo ještě ke slavnostnímu otevření minihřiště vybudovaného v roce 2012 za podpory Fotbalové asociace České republiky. Slavnostní otevření minihřiště provedl předseda TJ Měcholupy Jan Kanta společně s předsedou Okresního fotbalového svazu Klatovy Janem Červeným. Hřiště s umělou trávou 3. generace o rozměru 40x20 metrů bude sloužit zejména pro mládežnické týmy. Ale dále již k turnaji.

Ve skupině Akde hrály  TJ Měcholupy A, SK Letiny a TJ Klášter, došlo ke kuriózní shodě, kde po odehrání všech zápasů ve skupině došlo ke shodnému počtu bodů a shodnému skóre. Proto došlo k penaltovému rozstřelu systémem každý s každým a na základě těchto výsledků  došlo k určení pořadí v této skupině : 1.  SK Letiny, 2. TJ Měcholupy A a 3. SK Klášter.

Ve skupině B startovaly  TJ Měcholupy B, SK Bolešiny a TJ Sokol Mochtín.  Konečné pořadí ve skupině B : 1. SK Bolešiny, 2. TJ Měcholupy B, 3. TJ Sokol Mochtín.

V prvním zápase o umístění na 5. místě se utkal TJ Klášter s TJ Sokol Mochtín.  TJ Klášter v tomto duelu třemi góly deklasoval TJ Sokol Mochtín a odsunul je na poslední místo. Kuriózní na tomto duelu bylo to, že stejné týmy se v zápasech o umístění setkaly i v loňském ročníku Memoriálu Jana Vlasáka, ale tenkrát to byl souboj o první místo.

V zápase o třetí místo byl domácí záležitostí ve kterém nastoupily TJ Měcholupy A a TJ Měcholupy B. V tomto utkání se B tým ujal vedení, které se mu nepodařilo udržet a odešel ze hřiště od A týmu poražen 3:1.

V poslední zápase turnaje o celkové 1. místo proti sobě nastoupili vítězové obou skupin SK Letiny a SK Bolešiny. Utkání hrané již v podvečer vyznělo lépe pro SK Bolešiny a zásluhou gólu Pavla Matějky se jim podařilo souboj o první místo  v tomto ročníku Memoriálu Jana Vlasáka 2013 dotáhnout do vítězného konce.

Sekretář TJ Měcholupy   Zdeněk Bárta v průběhu turnaje uvedl: " Chtěl bych poděkovat všem účastníkům turnaje za jejich účast a dále bych chtěl poděkovat trojici rozhodčích Josefu Javorskému, Lubomírovi Kurcovi a Josefu Lehečkovi za odřízení celého turnaje ve kterém se postupně vystřídali v řízení jako hlavních arbitrů a asistentů."

Výsledky turnaje :

Měcholupy A – Letniny 1 : 0 (branka : Valečka Miroslav ) PK 3:3-náhlá smrt 2:3

Měcholupy B – Mochtín B 1 : 0 (Rašek Josef)

Letniny  - Klášter  1 : 0 (Laqngmajer L. – PK 4:3)

Měcholupy B – Bolešiny  0 : 0

Měcholupy A – Klášter  0 : 1 (Macháček V.  , PK 4 : 3)

Mochtín B – Bolešiny 0 : 3 ( Farný R., Hromada V. 2)

Utkání o  5. místo : Klášter – Mochtín B 3 : 0 (Mičko D., Macháček V., Klement V.)

Utkání o  3. místo :  Měcholupy A – Měcholupy B 3 : 1 (Jakubec L., Rašek J. 2 – Maršálek D.)

Utkání o 1.místo : Letiny – Bolešiny 0 : 1 (Matějka P.)

Tabulka střelců :

Nejlepším střelce turnaje byl  s třemi góly šikovný, mladíček z domácího klubu Josef  Rašek  kterému bude v srpnu 16 let(!!) . Po dvou brankách dali   Hromada Vlastimil ,  Macháček Václav  a jednou byli střelecky úspěšní   Farný Radek ,  Valečka Miroslav,  Langmajer Lukáš , Jakubec Lukáš ,  Maršálek David ,  Matějka Pavel , Míčko David a Klement Václav .





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku