Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Mochtín vyráží do nové sezony s tenérem Jiřím Tomanem

Mochtín vyráží do nové sezony s tenérem Jiřím Tomanem
 
Fotbalisté Sokola Mochtín  dosáhli v letošním roce mimořádných úspěchů. Výbornou práci s mládeží v tomto klubu podtrhlo vítězství dorostenců So Mochtín v Krajské soutěži v právě uplynulém soutěžním ročníku 2012/2013, z vítězství v I.B třídě a postupu do I.A třídy se radovalo i áčko mužů tohoto klubu !  Dorostence přivedl v silné konkurenci  k nečekanému prvenství trenér Jaroslav Pavlík (asistoval mu Stanislav Bejvl), tým mužů, který vyhrál "B" skupinu I.B třídy s neuvěřitelným 12 bodovým náskokem před druhým Sokolem Štěnovice, přivedla k úspěchu domácí trenérská dvojice Stano Jarabica a jeho hrající asistent Jaroslav Cihlář.
 
Společně s Okulou Nýrsko a FK Svéradice budou nyní muži Sokol Mochtín reprezentovat klatovský okres v I.A třídě, která je ze všech krajských soutěží nejen nejnáročnější na dopravu, ale i po stránce sportovní. Do bojů o mistrovské body je povede nový trenér Jiří Toman z Klatov, asistovat mu bude Jaroslav Cihlář mladší.
 
Letní přípravu zahájili mochtínští v pondělí 15.července, připraveno mají již několik přátelských zápasů. V neděli 21.7. odehrají od 17,00 hod. utkání v Dlouhé Vsi s místním Tatranem, o týden později v neděli 28.7. doma v Mochtíně přivítají Žichovice (v 17,00), následně ve středu 31.7. od 18,30 hod. áčko SK Klatovy 1895 a herní přípravu zakončí v nedělli 4.8. v Lubech s místním Startem. K prvnímu mistrovskému utkání nové sezony budou zajíždět do Města Touškov 10.srpna 2013.
 
Jak nám řekl předseda fotbalového klubu Karel Šot, mochtínští fotbalisté jdou do bojů v I.A třídě s odhodláním uspět, i když ví, že je zde nečeká nic lehkého. Chtějí si vykopanou novou soutěž úžít s týmem, který si jí vykopal. Nějaké posily mají sice vyhlídnuté, ale vše je zatím v jednání. Nový hlavní trenér Jiří Toman prostředí mochtínského fotbalu dobře zná, nějaký "pátek" zde i hrál, zná i řadu místních hráčů a tak věřím, že se mu podaří dát dohromady mužstvo, které bude obec Mochtín i celý okres Klatovy dobře reprezentovat.




Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku