Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
MĚČÍN V PŘÍPRAVĚ TŘIKRÁT DOMA , TŘIKRÁT VENKU

MĚČÍN V PŘÍPRAVĚ TŘIKRÁT DOMA , TŘIKRÁT VENKU

 

Dvě rozdílné sezóny co se týče úspěšnosti má za sebou v minulém ročníku 1.B třídy Sokol Měčín. Zatím co na podzim  patřil měčínský celek k příjemným překvapením , kdy skončil v tabulce se čtyřbodovou ztrátou na 2. místě za Sokolem Mochtín , letošní jaro již tak úspěšné nebylo. Tým který kandidoval na zisk druhého místa a tudíž na možný start v baráži o 1.A třídy  nevyšel závěr tohoto soutěžního období , kdy v posledních pěti zápasech propadl v defenzivě i střelecky (skóre z těchto zápasů 9 : 18  hovoří za vše) a pouze za výhru doma nad Žákavou získal  tři body již myslí na nápravu své reputace v novém ročníku.

Jak nás informoval předseda klubu Evžen Veselý sehraje Sokol Měčín v rámci přípravy na podzimní sezónu v 1.B třídě šest níže duelů . Tři  první  doma na náhradním hřišti v Bílukách a další tři na hřištích soupeřů.  

Přípravné zápasy Sokola Měčín :  So  27.7.   v 17.30  MĚČÍN   - BOLEŠINY , SO  3. 8.  v 17.00  MĚČÍN - CHLUMČANY , PÁ 9.8. v 18:00 Měčín – Žinkovy, SO 10.8. v 17:00 Blatná – Měčín, PÁ 16.8. 18:00 Žinkovy – Měčín a v sobotu 17.8. 17:00 ukončí přípravu  utkání ve Zbůchu s místním Baníkem.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku