Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
CHUDENICE VYHRÁLY V JEŽOVECH MEMORIÁL JANA SYSLA

CHUDENICE VYHRÁLY V JEŽOVECH  MEMORIÁL JANA SYSLA

V sobotu 13.7.2013 se konal za ideálního letního počasí na hřišti  v Ježovech již šestý ročník turnaje v kopané, pořádaného na počest bývalého starosty , velkého příznivce fotbalu,  spoluzakladatele a předsedy SK Ježovy a Ing. Jana Sysla. Turnaje se zúčastnilo mimo domácího celku další čtyři týmy z toho dva z Plzně,  SSC Bolevec a Slávie Plzeň dále Sokol Osvračím a pátým účastníkem byly Chudenice. Právě Chudenice se staly překvapivým vítězem když o konečném pořadí rozhodl vzájemný duel který vyhrály nad  účastníkem krajského přeboru SSC Bolevec 1 : 0!  Třetí místo obsadily domácí SK Ježovy, a o pořadí na 4. a 5. místě rozhodlo při stejném počtu bodů skóre které vyznělo lépe ve prospěch Sokola Osvračín a poslední  se umístnila Slávie Plzeň.

 Jako rozhodčí si rozdělili všech deset zápasů pánové Miroslav Makula a Karel Bína. Nejlepším střelcem turnaje se stal pan Ditrt z SSC Bolevec s pěti zásahy. Za účasti pěti mužstev bylo systémem každý s každým a 2 x 15minut sehráno 10 utkání

Výsledky:Slávie Plzeň  - Chudenice 0 : 2, Slávie Plzeň - SSC Bolevec 0 : 5, Slávie Plzeň – Sokol Osvračím 1 : 1, Slávie Plzeň Ježovy 0 : 4, Chudenice – SSC Bolevec 1 : 0,  Chudenice – Osvračím  2 : 0, Chudenice – Ježovy 2 : 1, Bolevec – Osvračím 5 : 2, Bolevec – Ježovy 3 : 0.

Hrálo se systémem každý s každým  2x15 minut . V turnaji ve kterém bylo sehráno celkem deset utkání se na  řízení zápasů podíleli rozhodčí Karel Bína a Miroslav Makula.

Zdeněk Smetana z pořádajícího klubu na závěr šestého ročníku memoriálu Ing. Jana Sysla  uvedl : Děkujeme všem týmům které k  poklidnému průběhu turnaje přispěly svým fair play přístupem za účast a všem těm,  kteří se na této vydařené sportovní akci podíleli“.

Konečná tabulka :

1.

Chudenice

7 : 1

12

2.

Bolevec

13 : 3

9

3.

Ježovy

7 : 6

6

4.

Osvračím

4 : 10

1

5.

Slávie Plzeň

1 : 12

1

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku