Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Pátálie Železnorudských s hřištěm nepřestaly ani koncem června

 

A TO JSME SI MYSLELI ŽE KONCEM ČERVNA PROBLÉMY NEBUDOU ! 

Jarní rozmary počasí zamotaly hlavy kde kterému fotbalovému svazu a hlavně klubům. Také to je důsledek , že teprve o posledním víkendu měsíce června, tedy v čase kdy již převážná většina obyvatel myslí na příjemné léto , volný čas , resp. již je na  dovolených a  prázdninách  se dohrávají v Pošumaví fotbalové soutěže.

Jedním z klubů který prožíval extrémní starosti s hrací plochou  vzhledem ke své poloze byla FJ SRK Ž. Ruda. Přestože funkcionáři klubu  prozíravým způsobem  vycházejíc  z minulých let a zkušeností mysleli na provázející problémy s úvodními jarními koly a většinu zápasů odehrál na podzim doma v obráceném pořadí  ani letos e problémům nevyhnul. Málo kdo ale čekal, že v týdnu před posledním utkáním B týmu se Sokolem Křenice (má se hrát v sobotu 29.6.) tyto problémy nepřestaly!

„ Není toto už k vzteku ? "   postěžoval si sekretář SRK Ž.Ruda Rudolf Pavel , který mi poslal amatérské fotografie pořízené z 31.5., 2.6. a z 26.6. 2013 jako ilustraci jak to v Železné Rudě vypadalo v závěru minulého a tohoto končícího měsíce června ! Sekretář železnorudského klubu dále uvedl : „ Já už ze zoufalství nevím co mám dělat a vůbec nevím kde odehrajeme poslední utkání B mužstva. Ale odehrajeme to ujišťuji.“

Inu a to jsme  si mysleli v době kdy STK OFS Klatovy odkládala zápasy z 2.6. na 29. a 30.6. 2013 , že v tomto náhradním termínu bude sehráno vše bez problémů….





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku