Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V ODVETĚ NÝRSKO PŘESVĚDČILO, ŽE DO 1.A TŘÍDY PATŘÍ PO PRÁVU


 

 

 

V ODVETĚ NÝRSKO  PŘESVĚDČILO, ŽE DO 1.A TŘÍDY PATŘÍ

 

Stanislav Steiner, M.Sedlmaier

Odvetné barážové utkání na nýrské půdě bylo zcela v režii  svěřenců domácího trenéra Karla Kalivody. Od úvodních minut  dalo soupeři ze Štěnovic najevo, že si 1.A třídu nenechá vzít . Získalo rychlé vedení  a také v dalším průběhu zápasu si vytvářelo gólové šance jako na běžícím páse a jen nedůraz v koncovce ušetřil hosty od  ještě většího debaklu. Přesto si hosté za sympatický výkon a bojovnost kdy i za nepříznivého stavu nesložili zbraně a bojovali o svojí šanci až do konce. Nicméně na domácí , kteří si tímto vítězstvím zajistili účast v 1.A třídě i v příštím soutěžním ročníku  v tomto zápase  zkrátka neměli.  Hosté jen potvrdili, že zatímco v domácím prostředí byli v 1.B třídě výborní, jejich výsledky venku napovídaly, že  na vyšší soutěž musí jejich tým  ještě dozrát.


NÝRSKO – ŠTĚNOVICE    5 : 1 (2 : 0)

Branky: 2. a 52. Petr Výtisk, 4. A 64. Tomáš Rubáš, 46. Tadeáš Kohout - 60. Michal Boček

Rozhodčí : Burda, Valenta,Černý -Štrincl,  DS  Bartošek.  Diváků 240, ŽK 3 : 2 , ČK Kohout.

Sestava Nýrsko: Ludvar/63. Neudek/-Brož, Hvězda,Skala,Kolář-György/68. Valenta/,Kalivoda,

Kohout,Koutník/83. Lepší/-Rubáš/65.Raiser/,Výtisk. Trenér Karel Kalivoda.

Domácí mužstvo nastoupilo do utkání s velkým odhodláním zvítězit. Již ve  2. minutě Tomáš Rubáš  přesnou přihrávkou našel Výtiska,který nezaváhal a vstřelil vedoucí branku. Ve 20. minutě  akci Koutníka šel sám na brankáře hostů Stuchla  Ivo György, ale pouze ho nastřelil, odražený se dostal k Rubášovi a ten netrefil branku. Ve 26. minutě  přihrál Tadeáš Kohout Koutníkovi, kterému včasným vyběhnutím brankář hostů jeho šanci zmařil.

V 29. minutě hosté nevyužili nabídnutou příležitost domácí obrany k vyrovnání,kdy vystihli nepřesnou rozehrávku Skaly, Ludvar  naštěstí Volfovu střelu chytil. Ve 40. minutě  Rubáš sebral v rozehrávce míč obráncům hostů a po  samostatné akci zvýšil  na  2:0.

Nástup do druhého poločasu opět patřil  domácím, když nejprve  ve 46. minutě  Kohout zvýšil na 3:0 a v 52. minutě tento hráč ideálně přihrál Výtiskovi a ten zvýšil na 4:0.

V 54. minutě stálo štěstí při brankáři Ludvarovi kterému při ochraně jeho branky pomohlo břevno.  Hosté se osmělili a za tohoto nepříznivého stavu měli několik slibným příležitostí ke korigování výsledku, ale bez brankového efektu. V 60. minutě došlo ke srážce domácího brankáře Ludvara s obráncem , kdy po té musel odstoupit a nakonec skončil v nemocnici.  Této srážky využili hosté Michalem Bočkem ke vstřelení, jak se  dále ukázalo pouze čestné branky.  Do domácí  branky se postavil Michal Neudek a ten již míč za své záda nepustil. .V  64. minutě po spolupráci s Kohoutem vsítil Tomáš Rubáš svojí druhou branku a upravil na konečných 5:1.  V  závěru utkání dostal kohout druhou ŽK za zbytečné hraní s míčem po přerušení hry  a musel opustit hrací plochu. Nýrští  po vystřídání udrželi výsledek a zcela zaslouženě vyhráli

Fotoreportáž pak po jejím zpracování.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku