Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
LUBY BARÁŽ ZVLÁDLY - V KRAJSKÉM PŘEBORU ZACHRÁNĚNY

KONEC DOBRÝ ,  VŠECHNO DOBRÉ  A  LUBY TO ZVÁDLY

Za nepříznivého stavu 1:2 z prvního utkání baráže o krajský přebor nastupovali fotbalistzé Startu Luby na domácím hřišti proti celku Rozvadova s cílem pokusit se o vítězství, které by zaručilo setrvání v krajském přeboru i pro další sezonu. Tento záměr a konec konců i cíl ke kterému zaměřili své úsilí v průběhu celého soutěžního ročníku jim nakonec vyšel na jedničku. Devět minut před koncem rozradostnil jako by symbolicky 220 diváků odchovanec Startu a pokračovatel v hráčské dynastii Křížků , jména která  jsou s tímto klube spjata pevným poutem ten nejmladší Karel Křížek. Jeho branka znamenala, že Luby  a to bez přívlastku nováček  nebudou chybět v losovacím osudí účastníků krajského přeboru pro příští soutěžní ročník 2013/2014. K  úspěšně zvládnutému závěru  uplynulého ročníku KP Startu Luby A blahopřejeme !

 LUBY – ROZVADOV   1 : 0 (0 : 0)

Karel Křížek

Utkání mělo vyrovnaný průběh, hosté dobře kombinovali a domácí útočníky nepustili do žádné vyložené šance a také domácí pozorně bránily, a tak to dlouho vypadalo, že utkání skončí remízou, která stačí k postupu  hostujícímu celku z Rozvadova. V 81. minutě utkání se dostal k míči po přihrávce Míry Šůse Karel Křížek, který nádherným lobem přehodil velmi dobře chytajícího brankáře hostů a jediným gólem zajistil výhru domácích 1 : 0, která stačila domácím k setrvání v krajském přeboru i pro příští sezonu.

Sestava domácích: Kalaš Jan,  Křížek Karel, Sýkora Filip, Švátora Karel, Šnour Daniel, Voráček Přemysl, Kostolanský Ondřej, Turner Václav, Čížek Aleš, Pivoňka Marek a Švec Radek, střídali Havlovic Marek, Bešta Jiří, Sydorenko Vasyl a Nešpor Jakub.

Branky:  81. Křížek Karel

Rozhodčí:  Hodek Jakub, Křen Jiří, Sziksay Ladislav, Pastyřík Ladislav;ŽK: 3 : 0;Diváků : 220

 

Foto 3x Milan Kilián - Klatovský deník  





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku