Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V PRVNÍM BARÁŽOVÉM UTKÁNÍ O 1. A TŘÍDU USPĚLY ŠTĚNOVICE, VE DRUHÉM JE ŘADA NA nýrské OKULE

V PRVNÍM BARÁŽOVÉM UTKÁNÍ O 1. A TŘÍDU USPĚLY  ŠTĚNOVICE, VE DRUHÉM JE ŘADA NA nýrské OKULE

 

ŠTĚNOVICE –  NÝRSKO  3 : 2 (2 : 1)

Stanislav Steiner

Mužstvo Nýrska nastoupilo do barážového utkání s několika nucenými změnami v sestavě.pro zranění nebo pro nemoc nemohli nastoupit brankář Neudek,stoper Antonovics a především útočník mužstva Ivo György.Do branky se postavil zkušený matador Pavel Nejdl a do hry nastoupili poprvé v sezoně hráči s SK Klatovy , Martinové -Brož a Skala,kteří mají v Nýrsku junior start. Vstup do utkání hráčům Okuly nevyšel,protože už v 50 sekundě utkání prohrávali 1:0,když branku vstřelil po nesoustředění  na začátek utkání domácí Michal Boček. Vyrovnávací branku ve 12'vstřelil Petr Výtisk z PK,kterému předcházel faul v pokutovém území na Tadeáše Kohouta.

V 23' fauloval Fanda Kolář ,k míči se postavil Volf a jeho nádherná dělovka skončila v nýrské brance.mužstvem Nýrska tato branka neotřásla a postupně se hráči dostávali do brankových šancí,  které tradičně nedokázali zužitkovat.několik příležitostí měl Kohout,který zvláště v prvním poločase předváděl výborný výkon,ale bez golového efektu.obrovskou příležitost zneškodnil  Nejdl domácímu Bočkovi,ve 42',který po chybě obrany šel sám na branku,ale ten včasným zásahem situaci vyřešil.

Druhý poločas začal podobně jako první. Ve 47' fauloval Koutník ,domácí  Volf  kopal TK, Nejdl balon vyrazil a nikým nehlídaný  Boček dopravil míč do nýrské branky. V 58' Martin Brož uvolnil Výtiska,který šel sám na domácího brankáře Stuchla,ale ten jeho úmysl vystihl.

V 60' hlavičku Rubáše po rohu z branky vyhlavičkoval jeden z domácích obránců.

V 66'přesný centr Koutníka z pravé strany hřiště usměrnil hlavou do branky Výtisk a upravil tak stav utkání na 3:2. V 74'Nejdl vyrazil střelu,Malého a  následující brejk neproměnil Petr Výtisk. v 76' domácí Papež centroval míč před nýrskou branku,kde na poslední chvílí zasáhl Kalivoda a nebezpečí odvrátil,do poslední brankové šance se po akci Kalivoda-Brož dostal Kohout,ale v rozhodujícím okamžiku netrefil balon na malém vápně.

V utkání,které se hrálo v Přešticích, zvítězilo šťastnější mužstvo Štěnovic,ale výsledek dává Nýrsku naději v nedělní odvetě.

Branky : 1. A 47. Boček Michal, 29. Volf Michal – 12. (Pk) A 66. Výtisk-

Rozhodčí : Duda Miroslav-Filinger,König  DS-Havránek, Diváků : 120

Sestava Nýrsko : Nejdl -Valenta/62'Raiser/,Hvězda,Skala,Kolář- Brož, Kalivoda, Kohout, Koutník-Rubáš/79'Lepší/,Výtisk/89'Korschinský/

ZVEME VŠECHNY PŘÍZNIVCE NA TOTO ROZHODUJÍCÍ BARÁŽOVÉ UTKANÍ V NEDĚLI V 17.00 HODIN!!!

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku