Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Lubští prohráli o gól

Lubští prohráli o gól

První barážový zápas o krajský přebor vyhrál doma Rozvadov 2:1

JITKA KILBERGEROVÁ

Rozvadov, Luby – Prohru 1:2 si ve středu přivezli fotbalisté Startu Luby z Rozvadova z prvního barážového utkání o udržení se v krajském přeboru.

Na hřišti soupeře ale Lubští vstřelili branku, což jim v barážové matematice a při výhodě domácího prostředí v odvětě dává velkou šanci na konečný úspěch.

Rozvadov – Luby 2:1 (0:0; branky: 62. vlastní, 73. L. Čížek – 49. K. Křížek).

Domácí začali aktivněji a hned na začátku duelu měli velkou šanci, kterou jim ale zlikvidoval lubský gólman Kalaš.  Pak se hra postupně vyrovnávala. Ani jeden z aktérů duelu nebyl v první půli úspěšný, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Začátek druhé půle vyšel hostům, kteří se po akci Aleše Čížka ujali gólem Karla Křížka vedení. Pak ale Luby musely vystřídat Kostolanského kvůli bolesti hlavy a domácí oslabení v lubské sestavě využili – otočili stav utkání na 2:1 ve svůj prospěch.

„S výsledkem nejsem samozřejmě spokojený, protože jsme prohráli, ale na druhou stranu nám stačí třeba doma vyhrát jen 1:0. V Rozvadově nám chyběl z pracovních důvodů jen Míra Šůs, ale není jisté, zda nastoupí doma, trápí ho zranění,“ uvedl k zápasu lubský trenér Pavel Bečka.

Odveta, která rozhodne o tom, zda do příštího ročníku krajského přeboru nastoupí Luby, nebo Rozvadov, se hraje v sobotu 22. června od 17 hodin na hřišti v Lubech.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku