Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
AKTUALITY Z KUCHYNÍ FOTBALOVÝCH KLUBŮ V POŠUMAVÍ


 

 NOVÍ TRENÉŘI ZAČNOU V ČERVENCI

 

V Sušici a v Lubech se výměna trenérů neplánuje, v Horažďovicích a Klatovech mají už jasno

 

JITKA KILBERGEROVÁ – KLATOVSKÝ DENÍK

 

Postup do divize, dva noví trenéři a velké změny v kádrech. Taková je situace ve třech ze čtyř fotbalových týmů mužů z Pošumaví, které v letošní sezoně hrály krajský přebor.

Sušice, která skončila v právě dovršeném ročníku na 6. místě, akceptovala nabídku Plzeňského krajského fotbalového svazu na postup do divize. V Horažďovicích skončili manažer Milan Koželuh a trenér Michal Čadek, s klatovským fotbalem se po sobotním zápase s Přešticemi rozloučil trenér Lubomír Vašica.

Klid (ale jen relativní) je v týmu čtvrtého zástupce Pošumaví v krajském přeboru – ve Startu Luby. Lubské fotbalisty totiž čeká dvoukolová baráž s Rozvadovem o udržení se v nejvyšší krajské soutěži.

TJ SUŠICE

Kromě postupu do divize by v sušickém klubu nemělo dojít k velkým změnám. „Měl bych zůstat u týmu. V současné době  o žádných odchodech hráčů nebo posilách nevím,“ prozradil sušický trenér Jan Staněk.

FK HORAŽĎOVICE

Minimálně bez Petra Čadka, Vlastimila Beránka a Pavla Cihláře se bude muset na podzim obejít nový trenér Horažďovic František Melka. Ten na Lipky přechází z Hradešic. „Tyto tři odchody byly už avizované dopředu.  Samozřejmě hráči, kteří jsou u nás na hostování, zvažují, zda u nás zůstanou, nebo přijmou nabídku z jiného klubu. Ale místní hráči, včetně Tomáše Jůdy, by měli zůstat stejně jako výborný gólman Pavel Janda,“ informoval sekretář FK Horažďovice Jiří Motl.V Horažďovicích začíná letní příprava 12. července.

SK KLATOVY 1898

Novým trenérem klatovského áčka bude od podzimu bývalý kouč Dlouhé Vsi Jiří Jakš. Klatovský klub ale čeká i hledání nových hráčů - po sezoně skončili útočníci Hanzlík a Dytrt  a gólmani Beke a Moravec. „Nyní sháníme hráčské posily, momentálně o tom jednáme, proto nechci mluvit o konkrétních jménech. Budeme ale muset přivést minimálně pět hráčů. Již nyní je jistý Pavel Cihlář, který vloni hrál v Horažďovicích,“ uvedl předseda SK Klatovy 1898 Jindřich Sojka s tím, že letní příprava začne 10. července.

START LUBY

Lubský tým vede trenér Pavel Bečka, který Deníku řekl: „Ať baráž dopadne, jak dopadne, žádné změny by nastat neměly. Vypadá to, že bych měl zůstat v roli trenéra, a o žádných odchodech hráčů také žádné informace nemám. V Lubech by mělo zůstat vše při starém.“

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku