Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V KRAJSKÉM FINÁLE OKRESŮ U 12 VÝBĚR Z POŠUMAVÍ EXCELOVAL

V KRAJSKÉM FINÁLE OKRESŮ U 12  VÝBĚR Z POŠUMAVÍ EXCELOVAL  

 

Velmi úspěšný byl okresní výběr žáků U 12 , který startoval na letošním krajském finále okresních výběrů  ve Stříbře.  Tento turnaj byl pokračováním prvního turnaje , který se hrál na podzim v Klatovech , kde skončil výběr OFS Klatovy za Tachovem na druhém místě.

K průběhu turnaje ve Stříbře který se hrál ve čtvrtek 25. 4. 2013 vedoucí  výpravy , místopředseda TMK a člen VV OFS Klatovy Miroslav Šmrha řekl :    Musím hned v úvodu hodnocení  konstatovat,že kluci odehráli ve Stříbře vynikající turnaj ! Nebýt z naší strany nepříliš vydařeného podzimního kola, které nám nevyšlo úplně podle našich představ a možností hráčů, zřejmě by náš výběr postoupil do národního  finále , které se uskuteční v  Roudnici nad Labem. Do Stříbra nepřijel výběr okresu Plzeň-jih,který měl ten samý termín turnaj školních mužstev  Náš výběr  zde potvrdil roli favorita ,   získal z pěti zápasů za čtyři výhry a jednu remízu,při poměru branek 12:0 13 bodů. Absolvovat takto náročný turnaj bez jediné obdržené branky, tak to je úspěch, který dlouho od našich výběrů nepamatujeme !“

 

Výsledky výběru OFS Klatovy :

 

OFS ROKYCANY  -  OFS KLATOVY   0 : 2

Hned první zápas se výběr z Pošumaví  utkal se soupeřem,který byl po podzimním turnaji těsně za naším výběrem na třetím místě. Poté co naši kluci neproměnili v prvních pěti minutách dvě tutovky,jsme se trošičku začali bát o výsledek a hra neodpovídala ani představám trenéra ani tomu,co kluci předvádí ve svých mateřských oddílech.Ve druhé části utkání protlačil míč do sítě soupeře fyzicky výborně disponovaný Matěj Pivoňka a začalo se blýskat na lepší časy.Přestože soupeř hrál velice obětavě a houževnatě se bránil v poslední minutě ještě po rohu zvýšil na 0:2 Kevin Petrmichl.

 

OFS KLATOVY   -  OFS DOMAŽLICE   4 : 0

Druhé kolo čekal vývěr Klatov soupeř z  Domažlic,  se kterým na podzim prohrál a prakticky i vyřadil ze hry o postup.Tentokrát neponechali hráči z Pošumaví  nic náhodě,od začátku na soupeře vlétli a po nejlepším výkonu na turnaji začal  nadělovat. První branku dal Petrmichl, chvíli nato zvýšil Matyáš Bilíček na rozdíl dvou gólů. Na 3:0 se trefil krásně zahraným přímým volným kopem do šibenice stoper Zdeněk Krejčiřík a dílo zkázy pro kluky z CHodska dokonal Václav Němec,reprezentant TJ Sušice.

 

OFS PLZEŇ SEVER - OFS KLATOVY   0 : 3

K tomuto utkání jsme nastoupili ve výborné náladě a tak jsme soupeře k ničemu od počátku nepouštěli,dobře jsme kombinovali ve středu hřiště a jak jen to šlo jsme se tlačili do zakončení.Ne vždy se nám povedlo zakončovat akce přesně a tak jsme po brankách Pivoňky,Petrmichla a Víta Maňase zvítězili v uvozovkách pouze 0:3

 

OFS PLZEŇ-MĚSTO -   OFS KLATOVY  0 : 2

Výběr z Plzně,který čekal v v dalším zápase udělal oproti podzimnímu turnaji největší výkonnostní pokrok. Dobře bránil , velmi dobře kombinoval , ale na rozjetý tým z Pošumaví toužící po úspěchu to nestačilo.První úder zasadil soupeři Adam Vacek,reprezentující klub SKP Okula Nýrsko,druhou branku vstřelil po krásné samostatné akci Matyáš Bilíček,odchovanec klatovské kopané.

 

OFS KLATOVY -   OFS TACHOV 0 : 0

V úplně posledním utkání proti sobě nastoupily  dva nejlepší výběry této věkové kategorie v Plzeňském kraji . Nutno dodat, že  ani jeden z nich by se v   národním finále  neztratil . Hrál se na obě strany krásný fotbal,ve kterém obě obrany a hlavně gólmani zvítězili nad ofenzivou. Brankář klatovského výběru Petr Hanč zmařil útočníkům z Tachova minimálně dvě stoprocentní šance ke vstřelení gólu, stejně jako jeho protějšek v brance soupeře.

 

Celkové pořadí krajského finále  okresních výběrů žáků U 13  Danone Cup 2013:

1.  OFS Tachov

2.  OFS Klatovy

3.  OFS Plzeň-Město

 

             

OFS Klatovy reprezentovali:  

FK Horažďovice  - Tomáš Hnídek,

SK Klatovy1898 - Dominik Baxa, Petr Berka, Matyáš Bilíček , Kevin Petrmichl,   

Start VD Luby  - Zdeněk Krejčiřík, Matěj Pivoňka, Vít Maňas ,   

Okula Nýrsko  - Adam Vacek ,  TJ Sušice   - Petr Hanč, Lukáš Holeček, Michal Krouský, Václav Němec, Koloman Šťastný.

 

Výkonný výbor   OFS Klatovy  touto cestou děkuje všem hráčům, kteří  se účastí na tomto turnaji  podíleli na výborné reprezentaci OFS Klatovy , děkuje  trenéru výběru Josefu Jurašimu  , stejně tak i všem  trenérům  mládeže v Horažďovicích,Klatovech,Lubech, Nýrsku a Sušici,kteří hráče  vedou v mateřských oddílech a výborně je na tento turnaj připravili.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku