Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Mochtínský halový turnaj st. přípravek vyhrál Start Luby před Nepomukem

Mochtínský halový turnaj st. přípravek vyhrál Start Luby před Nepomukem

 

Karel Šot

 

Ve sportovní hale ZŠ Čapkova v Klatovech uspořádal FO Sokol Mochtín v sobotu 16. března 2013 další halový, fotbalový turnaj, tentokráte pro starší přípravky.

      Startovalo na něm osm týmů, jeho celkovým vítězem se stal zaslouženě Start Luby, který měl vyrovnaný tým a navíc i skvělého střelce ve svém středu - Sebastiana Maláta. Ten nastřílel soupeřům 8 branek, byl nejen nejlepším střelcem, ale byl vyhlášen i nejlepším hráčem povedeného turnaje.

 

Před početnou diváckou kulisou se nejdříve hrálo ve dvou skupinách systémem každý s každým, pak o konečné umístění. Zápasy s přehledem odřídil mladý, nadějný rozhodčí Marek Mazanec.

 

"A" skupinu vyhrály Luby před Mrákovem, TJ Sušice a So Kasejovice.  "B" skupinu vyhrál s přehledem Nepomuk, před FK Janovice, So Mochtín a So Merklín. Následovaly dva semifinalové zápasy, které rozhodovaly o postupu do záveřečného finále. V tom prvním Nepomuk porazil bojovný Mrákov 1:0 brankou Krumpholce, ve druhém pak Luby porazily Janovice hladce 3:0, když autorem hatricku byl Sebastian Malát.

 

V utkání o 7.-8.místo porazily Kasejovice Merklín 1:0 (gol Jiřínek), v souboji o 5.-6.místo skončil zápas Sušice - Mochtín 0:0, ale na penalty vyhrál Mochtín 2:1. Bezbrankovou remisou skončil i zápas o 3.-4.místo mezi  So Mrákov versus FK Dukla Janovice. Na penalty nakonec vyhráli svěřenci trenéra Václava Keřlíka, Dukla vybojovala třetí místo a bronzové medaile ! Finalový zápas Luby - Nepomuk rozhodla rychlá branka S. Maláta hned z prvního útoku. Hosté z Plzně-jihu se pak snažili, ale na změnu skore neměli. Jejich nejlepšího útočníka a střelce Viktoru si svěřenci lubské´omladiny Radka Pikharta pohlídali, sami měli navíc spoustu šancí na zvýšení skore. V cestě jim ale stál výborný golman Nepomuka Flandera.Jednogolová výhra jim však na celkové prvenství stačila.

 

Konečné pořadí turnaje : 1. Start Luby, 2. FK Nepomuk, 3.FK Dukla Janovice, 4. TJ Sokol Mrákov, 5. TJ Sokol Mochtín, 6. TJ Sušice, 7. TJ Sokol Kasejovice, 8. TJ Sokol Mrákov. 

 

Při závěrečném slavnostním vyhlášení výsledků, předání diplomů, cen a medailí družstvům, ocenili pořadatelé i nejlepší jedotlivce. Nejlepším brankařem byl vyhlášen Matyáš Flandera z FK Nepomuk, nejlepším obráncem Aleš Keřlík z FK Du Janovice, nejlepším útočníkem Antonín Viktora z FK Nepomuk, nejlepším střelcem Sebastian  Malát ze Startu Luby, autor osmi branek,  nejlepší hráčkou Lucie Zvolánková z TJ Sokol Mrákov a nejlepším hráčem turnaje byl zvolen Sebastian Malát ze Startu Luby. Oceněn byl též nejmladší účastník turnaje - Petr Fous z Kasejovic.Všichni účastníci se domů rozcházeli s přáním, aby podobných konfrontačních turnajů týmů z různých okresů bylo co nejvíce. Již nyní se těší za rok opět na viděnou !   

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku