Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ZIMNÍ TURNAJ TESLA CUP O VÍKENDU KONČÍ

ZIMNÍ TURNAJ TESLA CUP O VÍKENDU KONČÍ

Zimní turnaj Tesla Cup TJ Blatná na UMT pořadatele vstoupil do finálové části. Po třech zápasech v základních dvou skupinách po čtyřech týmech  první dva ze skupin hrají o  pořadí na 1.-4.místě. Jediný zástupce z našeho okresu Sokol Měčín ve své skupině  se šesti body stejně jako další dva kolektivy . Bohužel  s horším skóre skončil na 3. místě a hraje o konečné umístění ve skupině nazvané  pořadateli jako skupina o udržení .Do konečného pořadí v této skupině se započítávají vzájemné výsledky ze skupiny . Měčín si přenáší tři body za výhru nad FK Mirotice 4:3 a další tři si připsal  v minulém kole výhrou nad domácí Blatnou. 

Blatná – Sokol Měčín  1 : 2 (0 : 1)

Oba celky nastoupily v kombinovaných sestavách. Hůře na tom  bylůi domácí kterým chybělo sedm hráčů a bylo to znát. Hrál se vyrovnaný fotbal s minimem šancí, ale Měčín těntokráte podal hrál velmi dobře a zaslouženě vyhrál.

Branky: Bulka M. – Duchek J., Krotký J. Rozhodčí:Tomáš Baloun

Sestava Měčín:  Štajem P., Štajem O., Krotký Z., Čejka M., Klíma, Piatán, Duchek P., Němec, Krotký J., Čejka T., Duchek J.

Sestava Blatná:  Aleš – Rubáš D., Uldrich, Prokopec, Šlehubr, Květoň, Rubáš O., Skuhravý, Martínek, Bulka J., Bulka M., Kilián

Sokol Měčín na turnaji v Blatné čeká v sobotu 9. března v 11:00 hodin poslední zápas ve kterém se střetne s týmem ze Střelských Hoštic , které v minulém zápase porazily Mirotice 2:0.

 

Turnaj Sokola Blatná - skupina o udržení

 

1.

Sokol Měčín

2

2

0

0

6:4

6

2.

Sokol Střelské Hoštice

2

1

1

0

4:2

4

3.

TJ Blatná

2

0

1

1

3:4

1

4.

FK Mirotice, o.s.

2

0

0

2

3:6

0

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku