Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
IV. ROČNÍK ZT „O POHÁR STAROSTY MĚSTA SUŠICE“ - KONEČNÉ POŘADÍ : 1. SUŠICE I, 2. NÝRSKO , 3. MOCHTÍN, 4. LUBY

IV. ROČNÍK   ZIMNÍHO   TURNAJE   TJ   SUŠICE     „O   POHÁR   STAROSTY   MĚSTA   SUŠICE“

 

KONEČNÉ POŘADÍ : 1. SUŠICE I, 2. NÝRSKO , 3. MOCHTÍN, 4. LUBY

 

V minulém týdnu  byl dohrávkou dvou zápasů  prakticky ukončen první zimní turnaj v Sušici O pohár starosty města. Vítězství ve IV. ročníku  získali a své prvenství z loňského ročníku obhájili domácí fotbalisté Sušice I. Tento tým v závěrečném čtvrtečním večerním duelu pod reflektory  o první místo porazil  Okulu Nýrsko, která skončila na konečném třetím místě.

Druhé utkání mezi Luby a Mochtínem bylo po dohodě obou soupeřů  odehráno v sobotu 2.3. na kvalitním terénu tréninkového hřiště v Lubech. Za řízení rozhodčího laika, zkušeného fotbalisty K.Křížka a skončila velkým překvapení. Vítězství nad nováčkem KP si odvezl z tohoto duelu po podzimu vedoucí tým 1. B třídy Sokol Mochtín kterým si tak zajistil konečné třetí místo v turnaji!!

 

Výsledky  posledního   kola:

 

TJ  SUŠICE  I.   - SKP Okula  NÝRSKO  4 : 1 (1 : 1)

Branky:  78´ a 86´ Radek Kočí, 16´ Marek Halas, 58´ Imrich Varga -  34´ Karel Kalivoda ml.(PK)

Rozhodčí: Josef  Abrahám

 

START VD  LUBY - SOKOL  MOCHTÍN  2 : 3  (2 : 1)

Dohrávku sušického zimního turnaje "O pohár starosty 2013" o konečné třetí místo vzali oba soupeři jako ostrý test před nastávajícím mistrovským jarem 2013. Utkání přineslo oboustranně ofenzivní fotbal a pěkné branky. Oporami týmů byli na obou stranách gólmani, u domácích J.Kalaš a P.Kodeš, u Mochtína P.Rajtmajer. Přesto padlo pět pěkných branek. První dvě do sítě hostů v 8. a 25. minutě, když se trefili Šůs a Přemek Voráček, Luby vedly po chybách mochtínských hráčů v rozehrávce pohodlně 2:0. Mochtín svůj výkon vytrvale zlepšoval a ve druhém poločase otočil výsledek zaslouženě ve svůj prospěch.

Branky: 8´ Miroslav Švec, 25´ Přemysl Voráček – 35´ a 67´ Jiří Dolejš, 55´ Jan Kul

Rozhodčí:laik 

 

SK Kovodružstvo  STRÁŽOV - SOKOL  HRADEŠICE 3 : 2 (2 : 1)

Branky: 16. Michal Chaluš, 36´/Petr Weber a 67´ Aleš Presl - 20´ a 59´ František Melka mladší

Rozhodčí:Radek  Štefan

 

„ K dokončení letošního ročníku turnaje zbývá odehrát poslední zápas mezi domácí TJ Sušice II.  a FK Nepomuk. Termín tohoto utkání nebyl prozatím dojednán.Po odehrání tohoto zápasu pak bude možné zveřejnit konečné pořadí na 5. – 8. místě“  doplnil informaci z prvnímu zimnímu ukončenému turnaji předseda pořádajícího klubu a jeho sekretář Vratislav Krulich, který závěrem k této akci řekl: „Zbývajícím klubům děkujeme za účast v turnaji, za korektní, bezproblémové vystupování a věříme, že se opět setkáme po roce, při pátém ročníku turnaje“ .

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku