Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Divizní Čížová prověřila Klatovy

 

 

DIVIZNÍ ČÍŽOVÁ PROVĚŘILA KLATOVY

Rovněž pro Klatovy byl  sobotní zápas na umělé trávě v Písku  poslední příležitostí  k vyladění herní formy  na soutěžní jaro  v krajském přeboru. Soupeř k této prověrce kvalit svěřenců trenéra Vašici byl  nadsázky z kategorie kvalitních a rozhodně se vyrovnal kvalitám lídra tabulky krajského přeboru z Kolovče, který bude pro Klatovy prvním letošním soupeřem v této soutěži.

ČÍŽOVÁ – KLATOVY   2 : 2  (1 : 0)

Úvodní části zápasu  bylo zřejmé, že na druhé polovině hřiště nastoupil proti SK Klatovy tým který hraje divizi. Bylo to znát na  jeho rychlé práci s míčem i řešením herních situací.  Do druhé půle nastupovala Čížová s jednobrankovým vedením. Po přestávce se začali stále více prosazovat   Klatovy, nicméně  přesto jejich soupeř své vedení zvýšil na 2:0. Zvýšená herní aktivita , pohyb i kombinační hra přinesla ale zasloužené vyrovnání. Na 1:2 po rozehraném rohovém kopu Kadlecem snížil hlavou  Dan Matějka  . K vyrovnání na 2:2  přispěl Hazlík, který perfektním  odcloněním  obránce  vytvořil prostor pro   Mészárose, který prošel s míčem u nohy obranou soupeře  a nezadržitelně skóroval.  

Trenér Luboš Vašica : „ Vyrovnané utkání s kvalitním soupeřem  který důkladně prověřil naše síly. Nám prospělo, že   v brance nastoupil Beke a  obraně prospěl po zranění návrat Milana  Mészárose. Myslím si, že pokud naší hráči zopakují v duelu s Kolovčí výkon kterým se prezentovali v Písku, pak se nemusí ničeho bát, ikdyž půjde o lídra tabulky“.  

Podle slov Luboše Vašici v případě nezpůsobilého terénu hřiště v Klatovech vůbec neuvažují o tom, že by tento duel odehráli někde jinde než doma.“ Doma se nám daří, hráči domácí prostředí pozitivně vnímají a těší se  na své diváky, které by rádi za jejich způsob fandění a přízeň chtěli potěšit úspěšným výsledkem“, dodal klatovský lodivod .

Branky. Matějka Dan, Mészáros Milan

Sestava Klatovy : Beke – Brož, Vítovec (Štengl), Mészáros, Matějka J., Sýkora (70.Skala), Janda, Kadlec, Matějka Dan, Ditrt, Hanzlík.

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku