Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
SVÉRADICE LADILY FORMU

SVÉRADICE LADILY FORMU

Víkendové přípravné zápasy obou týmů mužů FK Svéradice byly  zejména u  A týmu, kterého čeká již za týden první  jarní duel o mistrovské body v 1.A třídě  kdy v sobotu 9.3. zajíždí na hřiště exúčastníka KP do Bolevce. Z  důvodu nepříznivého  počasí či onemocnění soupeřova hráčů vypadla Svéradicím v přípravě dvě utkání se Sokolem Lom a Tatranem Dlouhá Ves. Proto  narychlo s díky přijaly nabídku přípravného utkání na perfektně připravené UMT účastníka krajského přeboru. V neděli pak na domácím tréninkovém hřišti přivítali Svéradičtí  lídra tabulky 1.B třídy Sokol Mochtín.

Horšovský Týn - Svéradice   2 : 3 (2:1)

V prvním poločase zkušenější soupeř vedl, ale ve druhém již stříleli branky pouze hosté.

Branky Svéradic: Vonášek Jan, Kubaň Jaroslav, Herout Miroslav

 

Svéradice - Mochtín  2 : 4 (1:2)

V poslední přípravě přivítali domácí lídra I.B třídy z Mochtína a utkání ukázalo, že se jednalo o velmi kvalitní prověrku. Domácí sice rychle vedli, když Kubaň našel přesným pasem Mikeše a domácí kanonýr se nemýlil. Hosté pak přidali a do poločasu otočili dvěma brankami Dolejše. Po přestávce působili domácí dosti ospale, hosté ovládali hru a přidali další dvě branky. Domácí záhy korigovali novou akvizicí Šimsou, do konce utkání pak přidali na aktivitě, ale další branku již nepřidali. Celkově se hrálo utkání bohaté na branky, ve kterém útoky převyšovaly obrany. Pokud Mochtín bude pokračovat v tomto trendu, budou to na jaře mít jeho pronásledovatelé těžké.

Branky: Mikeš Miroslav, Šimsa Jaroslav - Dolejš Jiří 3, Cihlář Jaroslav

Rozhodčí: Pena Miroslav

 

Svéradice B  -  Velké Hydčice 4 : 3 (2:1)

První přípravné utkání svéradické juniorky proti dorostu Horažďovic před týdnem znemožnila sněhová nadílka. Tentokrát se už svéradičtí mladíci dočkali a na vlastním tréninkovém hřišti přivítali Velké Hydčice. Jednalo se o typické úvodní přípravné utkání s řadou nepřesností, hrstku diváků však ve slunečném, ale mrazivém dopoledni zahřálo 7 branek, z nichž vetšina padla po pohledných akcích.

Branky: 18. a 74.Krejčí Jaroslav, 41. a 50. Chaloupka Martin - 36.Hlaváč Marek, 70.Marek Luděk, 90.Šimáček Jiří

Rozhodčí: Lojík Václav, ŽK: 1:1, Diváků: 20

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku