Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
GENERÁLKA HORAŽĎOVICKÉMU TÝMU NA SOUTĚŽNÍ JARO VYŠLA

GENERÁLKA HORAŽĎOVICKÉMU TÝMU NA SOUTĚŽNÍ JARO  VYŠLA

Generálka druhého týmu krajského přeboru a jarní soutěžní premiéru která čeká svěřence trenéra Michla Čadka  na domácím hřišti s celkem z Příkosic dopadla úspěšně. Na UT v Blatné v sobotu dopoledne zvítězili přesvědčivě nad  čtvrtým  týmem 1.A třídy jihočeského regionu .

HORAŽĎOVICE – KATOVICE  4 : 1 (1 : 1)

Favorizované Horažďovice byly po celé utkání lepší. Po dvaceti minutách se ujali vedení , když na konci krásné kombinační akce  byl Kotrba, který poslal centr Nauše hlavou poprvé do katovické  branky. Radost z vedení trvala ale pouze dvě minuty. Domácí po rozehraném rohovém kopu nechali na zadní tyči volného hráče hostů  bylo srovnáváno 1:1.  Přes slibné další šance které měli Nauš a Mičkal se oba týmy rozcházeli  k poločasové přestávce za tohoto nerozhodného stavu.

Po přestávce  již byla převaha Horažďovic výraznější a s ní přišly i branky. Nejdříve střídající D.Říský vybojoval míč  , který poslal do brejku Rejška a ten své sólozakončil druhou barnkou. Po standardní situaci  kterou rozehrál Cihlář našel jeho centr hlavu Čadka  3:1 a na konečných 4:1 upravil  Cihlář pět minut před koncem z pokutového kopu kterému předcházel faul  brankáře soupeře na Formana .

Branky: Kotrba, Rejšek, Čadek a Cihlář.

Sestava  Horažďovice : Janda – Čadek, Stulík, Šafanda, Jůra, Kotrba, Cihlář, Nauš, Mičkal, Rejšek (střídali Říský D. a Forman M.).

Manažer Horažďovic Milan Koželuh  byl s výkonem týmu spokojen. „Bylo na naší hře vidět, že se jeho herní projev lepší. Základní sestava ve které stále pro zranění a nemoc chyběli Beránek, Kozlík, Chod  a Sova  se již rýsuje . Nyní budeme pouze ladit formu a čekat na to, zda nám počasí za týden doma dovolí odehrání prvního jarního soutěžního duelu.“





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku