Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Trenér Luboš Vašica : ÚNOR BYL PRO NAŠI PŘÍPRAVU DOSLOVA ZAKLETÝ

Trenér Luboš Vašica :

ÚNOR BYL PRO NAŠI PŘÍPRAVU DOSLOVA ZAKLETÝ

Po víru zábavy a tance na dnešním (páteční)  tradičním jubilejním již X.reprezentačním plese fotbalistů který pořádá Plzeňský krajský fotbalový svaz  v Plzni již za týden začne jiný tanec. Bude  ve víru zahájení jarních fotbalové sezóny v kraji. Již v sobotu 9.3. v 14:30 hodin by na stadionu SK Klatovy 1898 měli domácí sehrát první mistrovský zápas s lídrem tabulky Slavojem Koloveč. Možnost  sehrání tohoto zápasu v Klatovech při pouhém pohledu z okna ven  se ale zdá, že toto je pouze teoretickým přáním termínové listiny P KFS.

Přestože klatovský trávník  SK Klatovy 1898 se postupně zbavuje velké vrstvy sněhu přípravu na první jarní kolo nikdo nezastaví. Nicméně předcházející měsíc byl   pro svěřence trenéra Luboše Vašicu hodně komplikovaný k čemuž sám kouč uvedl : „Únor byl pro nás doslova zakletý. Herní i vlastní tréninkovou přípravu týmu provázely neustálé výpadky hráčů z důvodu nemocí a zranění. V přípravných zápasech  jsem bohužel  ještě neměl ani jednou možnost vyzkoušet optimální sestavu se kterou počítám pro mistrovská utkání. Většinou nám chyběli klíčoví hráči z obrany a zálohy a to naší přípravu značně zkomplikovalo. „

A jak to vypadá podle vyjádření Luboše Vašici  tak ani v posledním přípravném zápase v Písku s divizní Čížovou  nebude jeho tým kompletní: “ Pravděpodobně do hry nezahne ani jeden ze stoperské dvojice Veselka –Mészáros. První jmenovaný má problémy se zády a Mészáros po svalovém zranění ze sálovky začal s lehkým tréninkem. “ doplnil informaci ke generálce na jaro v Písku. Tuto informaci pouze doplňujeme , že zápas se hraje v sobotu 2. března od 12:30 hodin  na UMT v Písku  .





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku