Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
I V OSLABENÍ BYLI DIVIZNÍMU CHRÁSTU DŮSTOJNÝM SOUPEŘEM

I V OSLABENÍ BYLI DIVIZNÍMU CHRÁSTU DŮSTOJNÝM SOUPEŘEM

Dva týdny chybí do zahájení jarní  části krajského přeboru ve kterém budou Horažďovice ze druhého místa atakovat čelo tabulky . V neděli v Plzni na hřišti v Luční ulici nastoupili  v rámci herní přípravy proti nejsilnějšímu soupeři diviznímu Chrástu.

Spartak Chrást - FK Horažďovice  3 : 1 (2 : 0)

Horažďovice proti pátému týmu divize nastoupily výrazně oslabeni bez pěti hráčů ze základu Stulíka, Kozlíka, Beránka Choda a Cihláře bez zábran a obav  kvalit soupeře a první půlhodinu s ním držela zcela vyrovnanou partii. Domácí přesto prokázali svoje zkušenosti a do konce poločasu dvakrát skórovali. Svěřenci trenéra Micala Čadka v 70.minutě přízemní střelou Mičkala k tyči dali kontaktní branku a podařilo se jim závěr zápasu značně zdramatizovat. Zasloužené vítězství favorita definitivně pečetil v poslední minutě Pelíšek.

"Zápas byl naše pro hráče s kvalitním soupeřem dobrou prověrkou. Mladí hráči, kteří své zkušené chybějící spoluhráče v tomto zápase nahradili obstáli, předvedli kvalitní výkony a to bylo pro nás příjemné zjištění. Pochvalu za hru  si ale zasluhují všichni naši hráči".

Další přípravný zápas čeká Horažďovice které v kombinované sestavě doplněné dorostenci sehrají ve středu od 18:00 na UMT v Blatné s účastníkem 1.B třídy TJ Žichovice.

Generálkou na první jarní mistrovský zápas sehrají Horažďovice (místo bude upřesněno) v sobotu ve 14:00 kdy nastoupí proti Katovicím. 

Sestava Horažďovice : Janda - Čadek, Pintíř, Sova, Křivanec, Jůda, Kotrba, Šafanda,Mičkal , Řiský, Nauš, Forman M., Forman J.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku