Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DOKONČENÍ ZIMNÍHO TURNAJE V SUŠICI ZKOPLIKOVALO POČASÍ

 

DOKONČENÍ ZIMNÍHO TURNAJE V SUŠICI ZKOPLIKOVALO POČASÍ

V sobotu 23.2. byly podle rozlosování IV. ročníku zimního  turnaje v Sušici  „ O pohár starosty města “  měly být na programu zápasy závěrečného kola o konečné pořadí. Vzhledem ke klimatickým podmínkám , kdy hrací  umělý trávník pokrylo velká vrstva čerstvého stále padajícího sněhu se  pořadatelům podařilo přivést do regulérního stavu  tuto hrací pluchu až kolem 15.00 hodiny odpoledne. Z tohoto důvodu se neuskutečnila předcházející naplánovaná utkání  Luby – Mochtín  , Sušice II – Nepomuk ani přípravný zápas Sušice – TSV Regen . A tak jediný zápas který se zde v sobotu  hrál   byl večerní duel pod reflektory mezi  účastníky 1.B třídy Strážovem a Sokolem Hradešice.   Paradoxně tak mají za sebou  odehrány všechny zápasy právě týmy které nejméně vzhledem k začátku soutěží ( 1.B třída zahájí 23.března) tlačí termíny, zatím co termíny prvního jarního kopa krajského  přeboru  a 1.A třídy klepou na dveře  za necelé dva týdny  9.  a 10. března .

SK KOVODRUŽSTVO  STRÁŽOV - SOKOL HRADEŠICE  3  :  2 ( 2  :  1 )

Zápas dvou účastníků 1.B třídy . Zatímco Hradešice si radost z první výhry nad Sušicí II. vychutnávali před týdnem , pro Strážov první výhra na závěr turnaje nad tradičním soupeřem chutnala ještě sladčeji .

Poslední utkání turnaje odehrál Strážov  z různých důvodů s minimálním počtem hráčů stejně jako celý turnaj, což nedávalo  trenérovi Petru Preslovi  velký prostor na manévrování se sestavou.  Strážovský kouč  zhodnotil účast svého týmu na turnaji  V Sušici takto :  „ Všechna utkání byla v podstatě vyrovnanou partií, kdy zvítězil šťastnější tým s pohotovějšími střelci. Náš tým si v každém utkání vytvořil řadu brankových příležitostí s minimální úspěšností v proměňování.  Dokázali jsme zvládnout až poslední zápas turnaje, kdy o našem vítězství rozhodl v závěru Aleš Presl(poznámka autora:  tento hráč je synem trenéra) . Snad to kluky naladí správně na zbývající přípravné duely a hlavně na začátek mistrovské soutěže.“

Branky:  36. Aleš Presl,  67. Aleš Presl, 16. Michal Chaluš  -  20. a 59. František Melka ml.

Utkání hráno bez karet za rozhodování Radka Štefana.

Sestava Strážova :  Javorský, Janka, Chaluš, Michel, Helm, Uruba ( 50. Hosnedl J. ) , Kološ, Mayer, Janský, Weber, Presl Aleš.

Utkání o celkové prvenství v letošním ročníku turnaje mezi družstvy Sušice I. a Okulou Nýrsko bude sehráno ve čtvrtek 28.února od 18:00 hodin. Zbývající zápasy letošního ročníku Luby - Mochtín a Sušice II. - Nepomuk budou sehrány v termínech po vzájemných dohodách zúčastněných celků s pořadateli.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku