Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
VÍTĚZSTVÍM SI KLATOVY VYNUTILY TŘETÍ ROZHODUJÍCÍ ZÁPAS

VÍTĚZSTVÍM  SI  KLATOVY  VYNUTILY  TŘETÍ  ROZHODUJÍCÍ  ZÁPAS                 

V Klatovech se v dnešním podvečeru hrálo odvetné čtvrtfinálové utkání druhé série, které mohlo rozhodnout o postupu Brna či o přesunu třetího rozhodujícího zápasu do moravské metropole.Domácí po prohře na půdě Brna 9:2 chtěli dokázat, že jsou schopni s tímto soupeřem odehrát důstojnější výsledek a to se jim nakonec podařilo. 

SF TRIVEL Klatovy - GIOIA Brno 5:2 (2:2) stav série 1:1

Klatovy do utkání nastoupily v sestavě i s Petrem Mužíkem, zatímco ligový kanonýr Presl je již vázaný smlouvou v druholigovém Táborsku a tudíž na soupisce nefiguroval . Od začátku zápasu tahali domácí za delší konec a v průběhu první půle šli dvakrát do vedení, ale Brno dokázalo vždy rychle odpovědět a srovnat. Na 1:0 skóroval již ve druhé minutě Janda, který si mistrovsky  poradil s prudkou přihrávkou a střelou z úhlu prostřelil gómana Brna 1 : 0. Gioia v 6. minutě srovnala Dušou . Druhý úspěch domácích dal v 16.minutě z brejku Kočí střelu po zemi k tyči. Stav na 2:2 do konce první půle vyrovnal zkušený Havel.

Druhý poločas patří klatovskému celku, který vykročil na cestě k vybojování třetího rozhodujícího zápasu ve 31.minutě, kdy zblízka zavěsil Bahleda . Na 3:1 zvýšil Kočí a skóre tohoto duelu uzavřel Petr Mužík  z devítky  a  o něco později domácí kanonýr Radek Kočí přidal svůj druhý zápis do tabulky střelců , když se zvýšením z dalšího devítimetrového kopu již Mužík branku Brna přestřelil.To už se nezadržitelně blížil závěr, kdy se ještě před oběma brankami rýsovaly další góly, ale skóre se již nezměnilo. Nicméně domácí si tímto vítězstvím vynutili třetí rozhodující zápas, který se bude hrát o víkendu v moravské metropoli .

Branky :  Kočí 2,Janda, Bahleda, Mužík - Duša, Havel

Sestava Klatovy : Hromada( Javorský) - Kopecký, Petrželka , Janda, Bachleda, Mužík, Uruba, Kočí.

Trenér : Martin Štancl.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku