Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Manažer Trivelu Martin Štancl : Přijďte nás podpořit a podívat se na špičkovou sálovku

Manažer Trivelu Martin Štancl :

Přijďte nás podpořit a podívat se na špičkovou sálovku

Celostátní liga v sezoně 2012/2013 již má za sebou základní část a nyní se nejlepších osm týmů pokouší o postup do závěrečného Final Four. Trivel Klatovy dokončuje svoji první pětiletku v nejvyšší sálovkářské soutěži a po páté se účastní play off.

Do play off vstoupili hráči Trivelu minulý týden vysokou prohrou 2:9. Nebyla to příliš povedená sobota. Zranili se dva důležití a stabilní hráči - Radek Kočí hned při prvním střídání odnesl souboj lehkým otřesem a čtyřmi stehy na hlavě a před koncem prvního poločasu odstoupil také Milan Mészáros pro svalové zranění. 22 minut čistého času jsme hráli pouze s jedním střídajícím, přesto jsme výborně vstoupili do druhé půle a dovedli snížit brankou Bahledy na 1:2. Brněnští hráči sice velmi rychle odskočili na rozdíl dvou branek, ale my jsme v této fázi také několikrát mohli skórovat, hlavně po chybách brněnských zadáků. V posledních deseti minutách už nám viditelně docházely síly i motivace.

Sestava:Hromada - Kopecký, Mészáros, Janda, Petrželka, Kočí, Bahleda, Uruba. Branky: Bahleda, Kopecký

„ V neděli je tedy na nás abychom potvrdili výhodu domácího prostředí a vynutili si rozhodující třetí utkání další víkend v Brně. Přijďte nás podpořit a podívat se na špičkovou sálovku, srdečně vás zveme do klatovské haly v nedělní podvečer v 17:30“ pozval všechny milovníky sálové kopané do SH v Klatovech manažer Trivelu Klatovy Martin Štancl





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku