Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Zemřel bývalý rozhodčí ,funkcionář svazu a Svat.Hrádek Vlastimil Sazama

 

ZEMŘEL ZNÁMÝ BÝVALÝ FOTBALOVÝ ROZHODČÍ

VLASTA SAZAMA

 

Smutná zpráva se od úterý 12.2.2013  šíří Pošumavím a v širokou sportovní veřejností nejen v tomto regionu.  fotbal zaznamenal opět ztrátu, když řetězu obětavých funkcionářů  vypadl další článek.  Po krátké a těžké nemoci ve věku 74 let zemřel pan Vlastimil Sazama.

Tento v minulosti dlouholetý fotbalový rozhodčí krajských a okresních soutěží se jako člen Svatoboru Hrádek zúčastňoval všech důležitých společenských i sportovních akcí v obci . Příkladným způsobem se staral o propagaci místního fotbalového klubu.

Vlastimil Sazama celý svůj život spojil s fotbalem . V průběhu rozehraného soutěžního ročníku  2012-2013 v době kdy vykonával funkci vedoucího mužstva Hrádek“A“ onemocněl a zákeřná nemoc mu jeho milovaný fotbal navždy vzala.Za jeho celoživotní práci pro rozvoj sportu v celém Pošumaví a zejména v klubu  mu patří velké díky. Všichni členové TJ Svatobor Hrádek  ,  Výkonný výbor OFS a jeho bývalí spolupracovníci v komisích tohoto okresního fotbalového svazu  ve kterých působil vyslovují rodině upřímnou soustrast. Čest jeho památce.

Se zesnulým se rozloučíme v úterý 19.2.2013 ve 14:00hod ve smuteční síni v Sušici.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku