Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V Blatné byl zahájen 8. ročník turnaje mužů Tesla Cup

 

MĚČÍN  VSTOUPIL DO TURNAJE  BLATNÉ VÍTĚZSTVÍM

 

V pořadí již 8. ročník zimního turnaje mužů Tesla Cup na blatenské umělce odstartoval v sobotu 9.2. 2013 prvním kolem. Osm mužstev rozdělených do dvou  skupin odehraje tabulkový systém každý s každým (každý tým odehraje 3 zápasy v základní skupině). První dva týmy z každé skupiny vytvoří finálovou skupinu, kam se započítá jejich vzájemný výsledek ze základní skupiny (každý tým odehraje další 2 zápasy). Poslední dva týmy z každé skupiny vytvoří skupinu o udržení, kam se započítá jejich vzájemný výsledek ze základní skupiny (každý tým odehraje další 2 zápasy). Jediným týmem z Pošumaví je stejně jako v minulém ročníku je Sokol Měčín, který  společně  se Sokolem Bělčice, FK Mirotice a TJ Hradiště B tvoří B skupiny, když v A skupině startují celky  TJ Blatná, SK Březnice 1918, Sokol Střelské Hoštice a AFK Smetanova Lhota

I. kolo :

Měčín - Bělčice  3 : 1 (0 : 1)

Stup do turnaje se Měčínu na umělce v Blatné  vydařil . v úvodním duelu dvou účastníků 1.B třídy vyhrál nad osmým týmem 1.B tř. sk.C z jižních Čech  brankami  Malána, jardy Krotkého a  Šlaise  a připsal si první tři body do tabulky skupiny B.   

 

DRUHÝ TÝM KRAJSKÉ SOUTĚŽE SE BUDE PŘIPRAVOVAT V BLATNÉ

 

Na podzim v krajské soutěži dorostu byl nejúspěšnějším týmem z Pošumaví nováček soutěže HAAS Chanovice. Tento tým  přezimující v tabulce na 2. místě se bude připravovat v rámci 6. ročníku dorosteneckého 6. ročníku Tesla Blatná Cupu. Mimo Cjhanovic se  turnaje  zúčastní další tři celky ,  domácí Blatná, Nepomuk a Vlachovo Březí. Mužstva odehrají tabulkový systém každý s každým (každý tým odehraje 3 zápasy). Čtvrtý zápas si zahrají 1. a 2. tým tabulky a 3. a 4. tým tabulky o konečné umístění.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku