Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DO ODVETY V KLATOVECH JDE TRIVEL S KRUTOU PORÁŽKOU

 

DO NEDĚLNÍ ODVETY JDE TRIVEL S KRUTOU PORÁŽKOU

V prvním utkání čtvrtfinále play off celostátní ligy v sálové kopané sehrál Trivel Klatovy na půdě nováčka naší nejvyšší soutěže týmu Gioia Brno. Domácí si pro tento duel vybrali oproti tradiční hale v Brně místo mimo toto město a to  sportovní halu v Křenovicích v okrese Vyškov. Tato hala  se stala pro hráče  z Pošumaví místem  až příliš kruté porážky. Klatovští nenastupovali v dobrém psychickém rozpoložení po  dlouhé cestě a  dopravních komplikacích na  dálnici D5 nastalo zdržení a proto  zápas začal se čtyřicetiminutovým zpožděním.  Kontaktní brankou v úvodu druhé půle se sice vrátili zpět do zápasu, ale domácím pak vyšlo snad vše na co sáhli a půjdou do nedělní odvety v Klatovech s bezpečným náskokem. Nicméně i přes tuto porážku jak uvedl internetový portál sport.cz je třeba Trivel pochválit za  předvedený, bojovný výkon pochválit.  Výsledek je pro ně krutý,  a tak odveta  nebude pro Brno  jednoduchá. Hráči Trivelu rozhodně neprodají svoji kůži zadarmo a dá se očekávat daleko vyrovnanější průběh utkání a určitě  nemají hosté nic jisté.  Jen připomeňme, že letos Brno v Klatovech již hrálo 5. ledna a prohrálo zde 5 : 1.

 

GIOIA Brno – SF TRIVEL Klatovy 9:2 (2:0)

Utkání začalo se čtyřiceti minutovým zpožděním z důvodu vzniklých problémů na dálnici D5. Domácí tým vstoupil do utkání velice dobře a hned ve druhé minutě vstřelil vedoucí branku, do poločasu přidal druhý zásah Doubravský a brněnský tým vedl v poločase 2:0, hosté nepůsobili odevzdaně, každou příležitost využili k ohrožení domácí branky.

Druhý poločas začali hosté parádně a hned v úvodu snížili Bahledou na 2:1, brněnští však pod taktovkou opět skvěle hrajícího Havla reagovali vzápětí a rychlými brankami odskočili hostům ve skóre, které postupně navyšovali až na 9:1.

Konečné slovo měl kapitán hostů Kopecký, který upravil v závěru na konečný stav 9:2, druhý poločas se stal, alespoň co se týká skóre, jasnou záležitostí Gioii,

Branky: Prokeš T. 2, Klimeš 2, Ovčačík 2, Outrata P., Doubravský a Havel - Bahleda, Kopecký

Odveta  čtvrtfinále  play off  se hraje za ve sportovní  hale v Čapkově ulici v Klatovech v neděli  17.2. v 17:30 hodin.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku