Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Fotbalová příprava na soutěžní jaro pokračovala o víkendu dalšími zápasy

 

HORAŽĎOVICE NA UMĚLCE V SUŠICI PORAZILY NĚMECKÝ REGEN

 

FK Horažďovice –  TSV Regen   4 : 2 (2 : 2)

Oproti poslednímu zápasu s FC Mirovice v dresu Horažďovic nastoupil opět Stulík, naopak v sestavě tentokráte chyběli Beránek a Pintíř. Zápas hraný na UMT v Sušici přinesl v  prvním poločase   ze strany Horažďovic nepříliš pohledný fotbal. Domácí se  proti rychlonohým hráčům soupeře nedokázali prosadit. V týmu který je na počátku finální herní přípravy to skřípalo v kombinaci, nicméně přesto se ujal vedení  po rohovém kopu Cihláře jehož centr usměrnil hlavou do sítě hostů Jůda. Regen kontroval , kdy po   kontaktním souboji  brankáře Jandy s útočníkem skóroval  z nařízeného pokutového kopu a vzápětí otočil výsledek z rychlého brejku zakončený střelou k tyči Jandovy branky 1:2. V závěru první půle srovnal stav na poločasové skóre  2:2 Řiský.

V druhém ý poločase Horažďovice  zpřesnily hru  a zápase se dohrával pod jejich taktovkou Soupeř po výrazném prostřídání v poločase  již jejich způsobu hry nedokázal účinně vzdorovat a naopak dvakrát inkasoval. Na 3:2 poslal domácí do vedení střelou z blízka Rejšek  a na konečných 4:2 upravila nová střelecká akvizice Horažďovic  David Řiský, který svým druhým gólem v tomto duelu pečetil výhru na konečných 4:2.

Branky  za Horažďovice : Řiský David 2, Jůda a Rejšek.

Sestava Horažďovice : Janda – Čadek, Křivanec, Cihlář, Forman J., Šafanda, Jůda, Kotrba, Rejšek, Mičkal, Řiský David, Stulík a  Nauš.

Rozhodčí: Jiří Petržilka .

Další přípravný zápase sehrají Horažďovice v neděli 17.2. v 15:30 hodin na UMT v Písku kde se střetnou s obhájcem prvenství z minulého ročníku  krajského přeboru Jihočeského regionu a v současnosti po podzimu s druhým celkem  KP z Dražic. Soupeř Horažďovic, úřadující mistr v nevyšší fotbalové soutěži jihočeského regionu přišel o podzimní prvenství  prohrou v závěrečném podzimním kole. Tento tým z Táborska  který  se  pyšní  jak s nejlepší útokem , tak obranou bude pro druhý tým KP FK Horažďovice první ostrou zkouškou na letošní fotbalové jaro.

 

 

SUŠICE PODRUHÉ ZA SEBOU NEUSPĚLA

 Po prohře s tradičním soupeřem v Písku s místní rezervou sehrála Sušice další přípravný duel, tentokráte na UMT v domácím prostředí. Jejich soupeřem byl  po podzimu v tabulce KP Jihočeského kraje třináctým Osek , který byl v té době v Sušici na soustředění . Osek  který před týdnem porazil na UMT ve Strakonicích Regen 4:0 a již potřetí v přípravě v  řadě neinkasoval, Sušice má po dvou zápasech s účastníky z KP sousedního regionu na svém kontě již obdržených osm branek.

TJ Osek - TJ Sušice 2 : 0 (1:0)

Sušický tým se prezentoval kombinační hrou a během celého střetnutí si vynucoval pozornost osecké obrané řady, která až na malá okénka působila v čele s brankářem Chaluše kompaktním dojmem. Domácí přestože byli  doposud Oseku v rámci přípravy nejkvalitnějším soupeřem, nedokázali se střelecky  prosadit. Úvodní branku obstaral krátce před poločasovou přestávkou za hosty Uher, pojistku přidal z penalty Linhart.

Branky za Osek : 44. Uher a  69. Linhart z pokutového kopu





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku