Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
HORAŽĎOVICE UKONČILY HRUBOU PŘÍPRAVU

HORAŽĎOVICE UKONČILY HRUBOU PŘÍPRAVU

 

Soustředěním v Soběšicích  zakončili hráči druhého týmu tabulky krajského přeboru FK Horažďovice  hrubou část zimní přípravy. Po náročném soustředění které z důvodu dalších zranění  absolvovalo z A týmu 14 hráčů. V neděli rovnou ze soustředění odjeli svěřenci trenéra Michala  Čadka v přípravnému utkání na UMT do Strakonic . Zde se střeli s kvalitním soupeřem , který vede s náskokem pěti bodů před Blatnou  skupinu  1.B třídy jihočeského regionu  FC Dimmpl Mirovice.

FC DIMMPL MIROVICE – FK HORAŽĎOVICE 2 : 1 (1 : 1)

Branku za Horažďovice dal Mičkal.

Sestava Horažďovice : Janda – Čadek, Křivanec, Cihlář, Forman J., Šafanda, Jůda, Kotrba, Rejšek, Mičkal, Řiský David, Beránek, Nauš a Pintíř.

manažer Horažďovic Milan Koželuch : „Po soustředění  kterým jsme uzavřeli hrubou přípravu  byla na  našich hráčích znát značná únava. Na hřišti narazili na kvalitního soupeře který překvapil vysypou hrou.  Nyní již čeká hráče herní příprava a ladění formy. Z nových hráčských akvizic zkoušíme  Davida Řiského, bratra J. Řiského  který o nás hrál do podzimu a po té odešel do Čížové. David se jeví dobře a jako střelec  se prosadil proti Blatné, kdy byl autorem hattricku.  Tuto sobotu nás  čeká další duel . Ve 14:00 hodin  na UMT v Sušici hrajeme  s Regenem.   

  

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku