Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Klatovy porazily v přípravě juniorku Sparty Praha

Trenér klatovských fotbalistů Luboš Vašica zářil spokojeností

ÚSPĚCH NA SPARTĚ JE PRO NÁS VEKÝM POVZBUZENÍM

Po roce opět zavítali hráči SK  Klatovy 1898  do Prahy. Nebylo to ale za prohlídkou našeho hlavního města, ale na Strahov do tréninkového sportovního centra  pražského velkoklubu  Sparty Praha.  Stejně jako před rokem v krásném prostředí  sehráli další přípravný duel s juniorkou  domácího klubu .

SPARTA PRAHA (juniorka) – SK KLATOVY 1898  2 : 3 (0 : 0)

Domácí mladý tým  měl více míč na svých kopačkách , častěji kombinoval, nicméně vydařená defenzivní hra Klatov, které z obrany přecházely do rychlých brejků slavila úspěch. Zasloužené vítězství mohlo být ještě výraznější, ale další čtyři slibné gólové příležitosti které volaly po brance zůstaly nevyužity. Jen pro úplnost připomeňme, že naspoledy v roce 2012 zde Klatovy s tímto soupeřem prohrály 6 : 0.

Branky: Sýkora, Matějka Daniel, Hanzlík.

Sestava Klatovy : Beke (Moravec) – Štengl, Veselka, Mészáros, Matějka J., Sýkora, Skala (65.Vítovec), Kadlec, Matějka D., Hanzlík, Dytrt(65.Šmolc).

Zápas splnil svůj účel . Hrát se soupeřem který trénuje 6 krát  v týdnu bylo  pro naše hráče velice náročné. Nicméně  tím, že všichni podali nadstandardní výkony a na hřišti se odevzdali se sami přesvědčili, že hrát se dát s každým soupeřem. Chce to bojovné srdíčko, ikdyž to na hřišti bolí, ale úspěch pak je pro ně dostatečnou odměnou“ ,  zářil spokojený trenér Klatov Luboš Vašica který je přesvědčen, že toto  se v jejich případě naplnilo. „ Je příjemné v období hrubé, fyzické přípravy odehrát vydařený zápas. Výsledek nepřeceňuji, ale určitě je pro hráče značnou psychickou zpruhou do další zimní přípravy“  uvedl na závěr hodnocení utkání v Praze  klatovský kouč Luboš Vašica.

Po tomto duelu sehrají  Klatovy  v rámci další herní přípravy v neděli  10.2. ve středních Čechách v Příbrami s ligovým U 19 domácího klubu. Začátek utkání na UMT je v 10:00 hodin.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku