Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
17. VH OFS Klatovy - Klatovy 2.února 2013

 

KLATOVECH SE KONALA 2.2.2013  XVII. VALNÁ HROMADA

OKRESNÍHO FOTBALOVÉHO SVAZU

V  sobotu 2.února se za účasti delegátů s hlasem rozhodujícím konala XVII.  volící valná hromada Okresního fotbalového svazu. Z 50 klubů se s hlasem rozhodujícím akreditovalo 46 delegátů. Pro nesrovnalosti v náležitostech delegátů při prezentaci se jednání nemohli zúčastnit delegáti ze Sokola Neznašovy a Sokola Plánice. další dva zástupci TJ Žichovice a Sokola Rabí mezi účastníky VH chyběli.

Přítomných 46 delegátů s hlasem rozhodujícím zvolilo předsedajícího VH kterým se stal sekretář OFS Miroslav Sedlmaier. Po té si účastníci VH vyslechli  zprávu z činnosti VV i o stavu fotbalu v Pošumaví a zprávu o hospodaření přednesenou předsedou OFS Janem Červeným.  Po nezbytných dalších formalitách provedla volební komise za řízení  jejího předsedy komise Tomáše Cihláře volby nového předsedy, výkonného výboru a revizní komise.

Na funkci předsedy byl písemně doporučen pěti kluby stávající předseda , který neměl protikandidáta  a  veřejným hlasováním byl se stoprocentním ziskem hlasů opět Jan Červený zvolen do čela OFS. V průvodního složení výkonného výboru z pracovních důvodů na VH odřekl svojí kandidaturu Petr Abel místo kterého zasedne v dalším čtyřletém období Petr Novák z TJ Měcholupy. Dalšími členy VV byli znovu zvoleni : Harmady Miloš (Sokol Plánice), Kalista František (Start Luby), Krulich Vratislav (TJ Sušice), Kořínek Miroslav (bez klubové příslušnosti), Peksa Vladimír, Šmrha Miroslav (Sokol Hradešice) a Zahradník Václav (Sokol Kvasetice).  Do revizní komise byli znovu zvoleni Kopřiva Václav (SK Klatovy 1898), Václav Kopa (Sokol Nezamyslice) a Malát František (Sokol Vrhaveč). Všichni zvolení byli na čtyřleté období 2013 – 2017.

Hostem VH byl člen výkonného výboru FAČR a předseda P KFS Roman Berbr. Ten ve svém vystoupení zhodnotil průběh VH ,  seznámil delegáty s řešením problémů které v součastné době před sebou má FAČR  a to včetně financování . Předseda Plzeňského KFS hovořil o  připravovaných změnách i novinkách od nového ročníku pro  účastníky krajských soutěží. Snahou předsedy P KFS který již v minulosti prokázal, že umí pro Plzeňský region hájit pozice a prosazovat novinky je, aby tyto  se přenesly i do okresních soutěží v rámci P KFS.

Závěr jednání provedl staronový předseda OFS Klatovy Jan Červený, který vyzdvihl průběh VH, disciplinovanost delegátů , a všem do nové sezóny blahopřál  dosažení  co nejlepších  výsledků na poli sportovním i funkcionářském .  Z průběhu VH přinášíme i níže umístěnou fotodokumentaci.

Foto Jindřich Pacner a Jitka Kilbergerová





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku