Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÝ FOTBAL 25. – 26.1.2013

PŘÍPRAVNÝ FOTBAL  25. – 26.1.2013

 

Trenér Lubomír Vašica :

 

PROTI ÚSPĚŠNÉMU DIVIZNÍMU NOVÁČKOVI JSME ODEHRÁLI SLUŠNÝ ZÁPAS

 

Po podzimu třetí tým krajského přeboru  SK Klatovy 1898 po několika tréninkových jednotkách  absolvovaných  doma a  na  umělé trávě ve Škvrňanech v Plzni kam dojíždí za přípravou  trénuje jednou týdně má za sebou také první přípravný duel. Hned na úvod si zvolili svěřenci trenéra Luboše Vašici silného soupeře Spartak Chrást. Tým který v minulých dvou létech kraloval v krajském přeboru je po podzimu s 22 body a se třemi porážkami z 15 utkání na výborném 5. místě  divize sk. A . Chrástečtí to ale neměli  s klatovskými mladíky snadné , dvakrát prohrávali a výsledek otočili až po změnách v sestavě soupeře v druhé části utkání.   

 

Chrást – Klatovy  4 : 2 (1 : 2)

„První půlhodina hry vyzněla opticky pro nás a také jsme se zaslouženě ujali vedení gólem Sýkory. Chrástu se podařilo srovnat po chybě naší obrany na 1:1, ale do přestávky nás poslal opět do vedení autor naší druhé branky  Dan Matějka. “ řekl k průběhu prvního poločasu klatovský trenér Vašica.

Do druhé půle dostala příležitost u hostů se zapojit do hry lavička a na hřišti se obraz hry začal měnit. Mladí střídající hráči  to měli proti kvalitnímu a zkušenému soupeři těžké. „Zapojení střídajících hráčů , to je průvodní jev každého přípravného zápasu a je dobře, že si to kluci na hřišti užijí a někdy i protrpí“ s úsměvem podotkl klatovský kouč. „ Po přestávce jsme udělali tři individuální chyby kterých soupeř využil a zaslouženě zvítězil“ uvedl L.Vašica , který byl s průběhem zápasu spokojen: „S Chrástem se nám podařilo odehrát poměrně kvalitní zápas. My budeme dále pracovat a v neděli nás čeká další zápas v Praze. Na Strahově v tréninkovém středisku pražské Sparty se od 13:00 hodin  budeme čelit kvalitám dalšího soupeře juniorce Sparty Praha“.

Branky : Heller, Kovařík 2, Hulina – Sýkora D. Matějka.

Sestava Klatovy : Herman (46. Moravec) – Janda, Skala(46. Štengl), Mészáros, Matějka J., Sýkora, Matějka T.(70. Zedek), Kadlec, Matějka D., Halzlík(80. Šmolc), Dytrt (46. Brož).

 

Svéradice - Černice 3 : 5 (2:3)

Na úvod herní přípravy si domácí   nováček 1.A třídy na své tréninkové hřiště pozvali soupeře, kterého potkávají i v mistrovských bojích. Černice pravidelně zajíždějí na soustředění do Pošumaví.

Branky domácích: Makovec Stanislav 2, Jiřinec Michal

Rozhodčí: Říha Zdeněk - Pena Miroslav, Lojík Václav

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku