Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V LIGOVÉ PŘESTÁVCE SI VYBOJOVALI POSTUP DO FINÁLE ČP

 

V LIGOVÉ PŘESTÁVCE SI VYBOJOVALI POSTUP

DO FINÁLE ČESKÉHO POHÁRU

 

Ligová  scéna sálové kopané  měla tento víkend volno. To ovšem  neplatilo pro sálovkáře klatovského  Trivelu, kteří této přestávky využili  k účasti v krajském finále  poháru  kam postoupili po vítězství v okresním kole hraném v Klatovech.

Krajské finále se hrálo v sobotu ve večerních hodinách v Plzni ve sportovní hale na Slovanech.  Turnaje se zúčastnilo celkem osm týmů, přičemž pouze absolutní vítěz tohoto turnaje si zajistil  možnost reprezentovat plzeňský kraj v celostátním finále poháru, které se uskuteční 9. 3. 2013 v jednom z měst, které požádají o organizaci tohoto finálového turnaje.  Trunaj se hrál systémem , kdy jeho účastnicí byli rozděleni do dvou skupin  a  vítězové skupin si zajistili přímý postup do finále.

Klatovští sálovkáři  si postup zajistili podle očekávání   celkem hladce, když v prvním utkání porazil tým MOE’S 6:1, ve druhém tým KEKSO v poměru 7:1 a na závěr STŘED KLUB 2:1. Finálový duel  mezi Trivelem a vítězem druhé skupiny týmem HADRY  se začal v 21:00 hodin a přinesl další letošní úspěch ligovému týmu z Klatov, který svého soupeře převálcoval jednoznačně vítězstvím 8 : 0.  Po závěrečné siréně si klatovští sálovkáři vychutnali předání poháru pro vítěze a  co je nejdůležitější , mohli slavit postup do celostátního finále. Blahopřejeme !!

Nejlepším střelcem turnaje se stal s 9 góly odchovanec sušické kopané  Radek Kočí, kterého toto klání zastihlo  ve skvělé formě. Oporou Trivelu  byl stejně jako i v jiných zápasech  rovněž strážce jejich svatyně Vlasta Hromada.

 

Vítězný tým TRIVELU  horní řada zleva : Kočí, Strnad, Vacovský, Janda;  dolní řada zleva: Kopecký, Petrželka, Toman, Hromada.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku