Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
O VÍKENDU ZAČÍNÁ V SUŠICI POČTVRTÉ ZIMNÍ TURNAJ

O VÍKENDU ZAČÍNÁ V SUŠICI POČTVRTÉ ZIMNÍ TURNAJ

V  Sušici je vše připraveno k zahájení  4. ročníku populárního  zimního turnaje o Putovní pohár starosty města Sušice . Na  svém hřišti s UMT  III. generace je spolupořadatelem turnaje místní agilní fotbalový klub TJ Sušice .Domácí tým také  bude obhajovat své loňské prvenství .  Turnaj začíná v sobotu 26. ledna a končí 23. února finálovými zápasy o konečné umístění.

V základní části byla zúčastněna družstva rozdělena do dvou skupin. Skupinu A tvoří TJ Sušice I., FK Nepomuk, Sokol Mochtín a Sokol Hradešice. Týmy Startu Luby, Okuly Nýrsko , SK Strážov a TJ Sušice B budou tvořit druhou skupinu. Takto zařazená družstva sehrají utkání dle níže uvedeného rozlosování  ve své skupině tři utkání systémem každý s každým . Po odehrání zápasů ve skupinách se uskuteční nástavba o konečné umístění v turnaji.

Celky z prvních dvou míst postoupí do skupiny o 1. až 4. místo. družstva ze třetích a čtvrtých míst budou zařazena do skupiny o 5. až 8. místo. Tyto skupiny o konečné pořadí budou rovněž sehrány systémem každý s každým. Vzájemný výsledek ze základní skupiny se započítává do skupin o konečné pořadí. Celkem odehraje každé mužstvo v turnaji pět utkání.

 Pořadatel  turnaje si vyhrazuje právo změny termínu utkání z důvodu obsazení hřiště po projednání s účastníky utkání. Hrací doba 2x45 minut, 10. min. přestávka. Střídání : 6 hráč§ v poli + brankář. Je možný start hráče z jiného klubu po předložení písemného povolení startu hráče vystavené  mateřským klubem tohoto hráče.

I.kolo

sobota            26.01.2013 : 13.00 Nepomuk-Mochtín,  15.00 Nýrsko - Strážov

neděle 27.01.2013: 13.00 Sušice  I.- Hradešice,   15.00 Sušice II.- Luby

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku