Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ZIMNÍ PŘÍPRAVA SE ROZEBĚHLA NA PLNÉ OBRÁTKY

 ZIMNÍ PŘÍPRAVA SE ROZEBĚHLA NA PLNÉ OBRÁTKY

Druhý týden v lednu je  zpravidla obdobím, kdy se na startovní čáře označující přípravu na jarní fotbalovou soutěžní sezónu se řadí  jako první ke startu týmy hrající vyšší soutěže. Jak by taky , když již za necelé dva měsíce po té již budou mít za sebou účastníci  z krajského přeboru a 1.A třídy již první soutěžní 16.kolo. Přejeme jim hodně úspěchů nejen v přípravě , hráčům ať jí absolvují bez zranění a vzhledem k tomu, že se většina z nich bude připravovat někdy v drsných přírodních podmínkách které nejen v Pošumaví opět začínají vládnout , tak také co nejlepší počasí a na zahájení mistrovských bojů také příznivé , způsobilé terény hřišť.

V KLATOVECH A SUŠICI ZAČALI S TRÉNINKEM  JIŽ V MINULÉM TÝDNU

Ze čtyřlístku účastníků krajského přeboru mužů máme první informace o zahájení přípravy z Klatov a Sušice. Oba týmy z největších fotbalových klubů v Pošumaví zahájily shodně přípravu na jarní druhou část ročníku 2012/13 v pátek 11. ledna.

SK Klatovy 1898

skončily v podzimní části KP na 3. místě a tímto umístěním ještě o stupínek vylepšily svoje umístění v předcházejícím ročníku nejvyšší krajské soutěže. Tento úspěšný tým se podle sdělení sekretáře klubu Jána Gašpára budou připravovat v domácích podmínkách . V rámci této přípravy čeká svěřence trenéra Luboše Vašici série šesti přípravných zápasů : 20.1.2013 FC Viktoria Plzeň U-19 v 11,00 hod. v Luční ul.   26.1.2013 od 13:00 s úspěšným nováčkem divize Spartak Chrást se střetnou v Plzni na hřišti v Luční ul. V neděli 3.2.2013 si tréninkové centru na Strahově zahrají s juniory AC Sparta Praha . O týden později 10.2.2013   zajíždí SK Klatovy 1898 do Příbrami kde na UMT v 10,30 hod. nastoupí proti 1. FK Příbram U 19. V neděli 17.2.2013 od 14:00 čeká klatovský tým v Prachaticích na UMT od 14.00 hodin zápas s domácí FK Tatran Prachatice . Také další zápase sehrají Klatovy na jihu Čech a to na UMT ve Strakonicích kde 24.2.2013 ve 14:00 hodin hrají s TJ Osek . V generálku na první jarní mistrák obstará tradiční duel s tradičním soupeřem FC Písek B v sobotu 2.3. na UMT v Písku. Týden po té 9. 3. již čeká Klatovy velice důležitý duel, který naznačí další ambice klatovského celku v souboji o čelo tabulky doma s lídrem tabulky Slavojem Koloveč.

TJ Sušice

v roli nováčka na podzim ještě naplno neodvedl vše co zdobilo tento tým na jaře minulého roku, kdy si zaslouženě vybojoval postup do krajského přeboru . Tým který se pohyboval v lepší polovině tabulky nakonec skončil na 12.místě a toto umístění jsou odhodláni v Sušici na jaře vylepšit. Podle informací které jsme získali předsedy a sekretáře klubu Vratislava Krulicha proběhla první příprava celku rovněž v závěru minulého týdne. Také pro Sušici byl 11. leden stejně jako v Klatovech termínem zahájení přípravy na jarní sezónu.

Po dvou tréninkových jednotkách na stadionu a jedné v hale čeká právě absolvují v době od 16. - 20.ledna první soustředění na Srní. Pak čekají Sušici náročné tréninky na UMT proložené zápasy na stejném hřišti v rámci zimního turnaje O pohár starosty města . Ten první absolvují oba kombinované Sušice I. a Sušice II. již 27.1. kdy ve 13:00 hraje Sušice I. se Sokolem Hradešice a vzápětí od 15:00 Sušice II se střetne se Startem Luby.

Mimo těchto zápasů v rámci ZT sehrají svěřenci trenéra Jana Staňka ještě dalších několik přípravných zápasů. V Písku s místním B týmem to bude 2. února, 8.2. od 18:00 doma na UMT hrají s Osekem a 23.února ve 13:00 rovněž doma se tká Sušice s Regenem.

Zatím co B tým mužů absolvuje od 24.února úvodním zápasem se Sokolem Kolinec druhý turnaj rozlosování I. ročníku zimního turnaje "EL-WEST Reality Sušice".který pořádá jejich klub doma, A tým absolvuje závěrečnou část přípravy. V sobotu 2. 3. od 13:00 sehraje Sušice A v generálce na úvodní zápas v přípravném duelu proti vedoucímu týmu krajského přeboru Slavoji Koloveč a v sobotu 9. 3. ve 14.30 již čeká Sušici ostrý start do jarní sezóny zápasem 16.kola KP na UMT s rezervou Jiskry Domažlice.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku