Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DO NOVÉHO FOTBALOVÉHO ROKU STARTUJE POČETNÝ PLETON TÝMŮ Z POŠUMAVÍ

DO NOVÉHO FOTBALOVÉHO ROKU STARTUJE POČETNÝ PLETON TÝMŮ  Z POŠUMAVÍ

Na  fotbalové mapě najdete v Pošumaví  50  klubů a nejméně tolik  míst kde nechybí fotbalová  hřiště . Na nich se od jara do pozdního podzimu odehrávají klání o mistrovské body . V tomto roce na jaře bude v působnosti OFS Klatovy bojovat na 152 fotbalových týmů v rozehraném soutěžním ročníku 2012/13.

Ve fotbalovém roce 2013 přejeme všem  co největší sportovní úspěchy . Vyhrávat chce každý. Nicméně jak to  v životě chodí, nejsou jen výhry, ale také prohry . Ty spravedlivé kdy je soupeř lepší , umí i příznivci fotbalu ocenit potleskem. Proto bez ohledu na výsledek je asi na místě si přát, aby se potlesk po skončení zápasu ozýval Šumavou co nejčastěji. Hlavně hra musí bavit ! Tu kterou budou   týmy z Pošumaví o víkendech počínaje od jara do zimy   nejen na domácím , ale také na hřištích soupeřů předvádět ať přiláká do ochozů fotbalových trávníků  nejméně  tolik diváků jako tomu bylo i v v minulém roce 2012.

Přejme těm kteří jsou týden co týden spjati s jednotlivými fotbalovými kluby  svojí aktivní činností jako  hráči nebo funkcionáři , ale  rovněž  těm, kteří jsou jejich dvanáctým hráčem na hřišti, jejich  fanouškům do roku 2013 všechno nejlepší, štěstí, osobní i fotbalové pohody, aby se hráčům vyhýbala zranění a nám všem hlavně hodně zdraví! 

Již v příštím týdnu již řada týmů zahájí svojí přípravu na novou sezónu. V rámci herní přípravy bude pozornost upřena na uměnou trávu  III. generace do Sušice kde většina předních týmů z Pošumaví odehrají několik zápasů v rámci IV. ročníku zimního turnaje o pohár starosty města Sušice.   Termín úvodního kola je plánován na poslední lednový víkend prvního měsíce roku 2013.           

VE STRÁŽOVĚ TRADIČNĚ NA NOVÝ ROK PO OBĚDĚ NA FOTBALOVÉ HŘIŠTĚ . Stalo se již dlouholetou tradicí  ,  kdy  již první den  nového roku  se na hřišti ve Strážově  po svátečním obědě  sejde parta fotbalistů, která za místní klub kdysi hrála nebo ještě v součastné době aktivně za některý tým mužů v soutěžních zápasech nastupuje. Nový rok přivítalo také na tuto dobu krásné počasí a bez ohledu na výsledek duelu ženatí vz. svobodní  hraný na perfektním tréninkovém travnatém hřišti zvítězila  láska k fotbalu.

Video  : ZDE  .   





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku