Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Putovní pohár Sokola Mochtín převzal Vlastík Hromada

Putovní pohár Sokola Mochtín převzal Vlastík Hromada

 

Rozlučkový turnaj s rokem 2012 v halové kopané "O putovní pohár TJ Sokol Mochtín" vyhrál tým "Na poslední chvíli" v čele s kapitánem Vlastíkem Hromadou, který je nejen skvělým golmanem sálovkářů SF Trivel Klatovy, ale i velkým kamarádem mochtínských fotbalistů. Ti byli  29.12.2012 pořadateli tohoto tradičního turnaje, na kterém měli možnost startovat nejen členové TJ Mochtín, ale i jejich kamarádi. A že jich mají opravdu hodně, dokazuje rekordní  účast 10 týmů !

 

Hrálo se ve velké hale ZŠ Čapkova v Klatovech, v týmech hrála řada fotbvalových i futsalových veličin a tak byly k vidění výborné zápasy, pěkné akce i krásné branky. Ve dvou základních skupinách se nejdříve odehrálo 20 zápasů, pak přišly na řadu dva semifinalové zápasy a na závěr pět utkání o konečné umístění. A nebylo v nich nouze ani o překvapení. Již ve skupině např. vypadl ze hry o medailové umístění doslova "nabitý" tým AC Lhůta, ve kterém hráli zkušení a kvalitní borci Jar. Cihlář a V.Špindler (So Mochtín), P. Kodeš (Luby), P. Cihlář (FK Horažďovice), Petr Mužík ( Ji.Domažlice) a další, naopak, milým překvapením byli dorostenci So Mochtín, kteří hráli pod hlavičkou Koucourov RT. Ti se ze své skupiny probojovali až do semifinále, ve kterém je po remise 0:0 až na penalty vyřadil následný vítěz celého turnaje. I další semifinalový zápas byl hodně vyrovnaný a přinesl další překvapení, když tým Hubení, v čele s kapitánem Janem Voráčem, vyřadil v penaltovém rozstřelu trojnásobného vítěze tohoto rozlučkového turnaje - tým NULY. Kapitán mochtínského áčka mužů Jiří Dolejš se pak musel se svými kamarády z týmu Nuly sklonit i před výkonem mladíků z RT Kocourov, kteří je v  závěrečném utkání o 3.místo porazili hladce 3:0 !

    Závěrečné finále "Na poslední chvíli" versus "Hubení" přineslo naprosto vyrovnaný souboj a remisu 1:1, když branky stříleli za své týmy Janda a Johánek. O vítězi tak nakonec musely rozhodnout penalty. Dramatický souboj nakonec vyhrál výsledkem 5:4  tým Na poslední chvíli a tím i celý turnaj.

 

Konečné pořadí : 1. Na poslední chvíli (Vl.Hromada, T.Dolejš, Ji.Podráský, O.Uruba, M.Janda, V.Chasin), 2. Hubení (J.Voráč, J.Šťastný, Klainpeter, Šindelář, M.Frous, M.Johánek, 3. Kocourov RT (L.Bláha, M.Kloupar, J.Potužník, M.Zajíc, J.Bejvl, K.Pavlík, M.Škoda, D.Kotlan, A.Hrudička), 4. NULY, v čele s kapitánem  Jiřím Dolejšem, 5. AC Lhůta , v čele s kapitánem Jaroslavem Cihlářem, 6. Chlístov, v čele s kapitánem Jaroslavem Pavlíkem, 7. Nevim, v čele s kapitánem Jakubem Lužným, 8. Donaldi, v čele s kapitánem Václavem Zahradníkem, 9. Naco název, v čele s kapitánem Zdeňkem Novákem, 10. PS Křeč Mochtín, v čele s kapitánem a presidentem klubu Janem Šafránkem.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku