Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ÚSPĚŠNÝ FOTBALOVÝ ROK SK KLATOVY 1898 VYŠPERKOVALI ŽÁCI VÍTĚZSTVÍM V PLZNI

ÚSPĚŠNÝ FOTBALOVÝ ROK SK KLATOVY 1898 VYŠPERKOVALI ŽÁCI VÍTĚZSTVÍM V PLZNI

 

Klatovští starší žáci  fotbalového klubu místního SK  jsou po  podzimní části krajského přeboru  s přesvědčivým náskokem vedou krajský přebor. Také proto  obsadil tento kolektiv v žebříčku OFS Klatovy  nejvyšší příčku mezi mládežnickými kolektivy.  Nejúspěšnější žákovský tým z Pošumaví si v závěru  kalendářní roku 2012 připsal další zářez na své pažbě úspěchů v tomto roce.   V plzeňské  sportovní hale Lokomotivy  Plzni se zúčastnili populárního , tradičně  silně obsazeného halového turnaje , který se hraje na počest bývalého fotbalové funkcionáře a zakladatele fotbalového týdeníku Fotbalpress  Pavla Jägera.

 

SK Klatovy 1898 byly v konkurenci osmi týmů zařazeny společně s družstvy FK BKV Planá, SK Plzeň 1894 a TJ Košutka do skupiny A , kterou se jim podařilo podle očekávání vyhrát. V semifinále pak po tuhém boji porazily fyzicky silné Přeštice a ve finále pak po svém nejlepším výkonu v turnaji jasně porazily SK ZČE Plzeň a staly se vítězem celého turnaje.

Výsledky  SK Klatovy 1898

Skupina A :

Klatovy - Planá 3:1 . Branky  za Klatovy : Kapusta, Baštář, Soušek

Klatovy  - SK Plzeň 1894 2:2 . Branky : Javorský, Pretzelmayer

Klatovy  -  Košutka 4:1 (Branky: Pavlík, Zedek, Kapusta, Soušek.

Semifinále : Klatovy - Přeštice 2:0 (Kapusta, Zedek)

Finále : Klatovy -  ZČE 5:0 (Kapusta 2, Kaas, Pretzelmayer, Javorský)

Trenér úspěšného klatovského kolektivu  David Gajdušek  k poslednímu vystoupení v úspěšném kalendářním roce svých svěřenců uvedl: „ Ve skupině byl náš výkon poněkud kostrbatý a trvalo nám, než jsme se dostali do tempa a našli optimální sestavu. V semifinále pak kluci zabojovali a poctivým výkonem porazili velice silné Přeštice. Finále pak zvládli na podtrženou jedničku a svým výkonem trenérům i přítomným divákům a určitě i sobě udělali velikou radost. Kéž by si podobnou formu a chuť do hry udrželi i do jarní části krajského přeboru.“ 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku