Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V NERATOVICÍCH SKONČILA KLATOVSKÁ PŘÍPRAVKA ČTVRTÁ

V NERATOVICÍCH SKONČILA KLATOVSKÁ  PŘÍPRAVKA ČTVRTÁ

V sobotu 8.12 2012 se fotbalový tým starší přípravky SK Klatovy 1898 zúčastnil halového turnaje v Neratovicích.

Tým z Pošumaví  startoval na turnaji Nera Cup pod vedením trenéra Josefa Jurašiho ve složení : Šedivec Martin,Sojka Alexander,Fiala Jakub,Šťastný Jan,Doubek Martin,Havlíček Matěj,Kovařík Karel   a  silné konkurenci skončil na velmi dobrém 4. místě. Mimo tohoto umístění si z turnaje odvezl i  Individuální cenu za nejlepšího obránce turnaje  kterou získal Alexander Sojka .

Klatovské fotbalové naděje (ročník narození 2003) byly zařazeny do skupiny A spolu s týmy FK Dukla Praha,FK Neratovice a Slavoj Vyšehrad.Druhou skupinu tvořily celky  SK Slavie Praha(04),FK Mladá Boleslav,FK Kralupy 1901 a FK Brandýs/Boleslav. Každý duel se hrál 13 minut s počtem hráčů  4 + 1.

Výsledky  SK Klatovy 1898

KLATOVY-FK DUKLA PRAHA   1 : 5

Klatovy se herně svému soupeři a pozdějšímu vítězi celého turnaje vyrovnaly .Výsledek úvodního zápasu neodpovídá průběhu hry . Jediný rozdíl byl v proměňování šancí, když za Klatovy skóroval pouze Doubek.

KLATOVY-FK NERATOVICE    3 : 1

Zápas s domácím týmem se hrál v režii hráčů klatovských hráčů . Branky: Doubek M.,Fiala J.,Sojka A.)

KLATOVY-SLAVOJ VYŠEHRAD 2 : 2

Rozhodující zápas o postup do semifinále byl velmi vyrovnaný a dramatický až do posledních sekund se šancemi na obou stranách. Branky A. Sojky A. a  M. Doubka znamenaly remízu která posunula klatovské hráče  do semifinále.

Semifinále:

KLATOVY - SK SLAVIE PRAHA  1 : 3

Nejdramatičtější zápas turnaje, v němž za stavu 1:2 pro Slávii těsně před koncem nastřelil  autor první branky  Klatov Doubek břevno . Ve hře vabank  v samotném závěru, kdy Klatovy hrály bez brankáře pečetila Slávie svojí výhru  v posledních vteřinách  před koncem střelou do prázdné branky.

O 3.místo:

KLATOVY-FK MLADÁ BOLESLAV  1 : 4

Semifinálový duel stál hráče Klatov spoustu sil a ač se snažili,tak v boji o bronz tahali za kratší konec. Branka : Sojka A.

Finále:FK Dukla Praha-SK Slávie Praha  5 : 1

Konečné pořadí:

1.FK Dukla Praha, 2.SK Slávie Praha(04), 3.FK Mladá Boleslav, 4.SK Klatovy 1898, 5.Slavoj Vyšehrad, 6.FK  Neratovice,  7.FK Brandýs/Boleslav a  8.FK Kralupy 1901.

Trenér   Klatov Josef Juraši k vystoupení svých svěřenců  řekl : „  Na  velmi kvalitně obsazeném turnaji se kluci rozhodně neztratili a odehráli ve středočeských  Neratovicích pět výborných  zápasů.Jjen mne trochu mrzí hodně laciná branka v semifinále se Slávií, která nakonec zápas rozhodla v náš neprospěch.“ Úspěšný, dlouholetý trenér mládeže  Josef Juraši, který se dlouhé léta výrazným způsobem podílel na výchově talentovaných  hráčů Okuly Nýrsko nyní ve službách SK Klatovy 1898 vysekl  na adresu svých svěřenců hlubokou poklonu:  „ Musím kluky jen chválit jak za předváděnou hru a nasazení, tak i  za vystupování během turnaje. Poděkování patří i rodičům za jejich podporu při zápasech a dopravu svých ratolestí na  tento turnaj.“





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku