Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
STRÁŽOVŠTÍ FOTBALISTÉ SE V ZÁVĚRU SEZÓNY VYTÁHLI !

 

STRÁŽOVŠTÍ FOTBALISTÉ SE V ZÁVĚRU SEZÓNY VYTÁHLI !

Strážovské áko mužů startující v krajské soutěži 1.B třídy odloženým utkání 10. kola se Sokolem Pačejov ve kterém zvítězilo 4 : 2 udělalo tu nejlepší tečku nejen za podzimní sezónou, ale také za celým kalendářním rokem 2012.

 

 

Podzimní část nového soutěžního ročníku 2012/2013 se v provedení tohoto týmu dala rozdělit na tři části. V úvodní zvládli strážovští fotbalisté důstojně v bodobě dvou remíz a vítězství doma se Sokolem Štěnovice . V druhén části se odobě týmu nedařilo . Bodovali pouze ve dvou ze šesti dalších duelů a ziskem pěti bodů se propadli tabulce do spodních pater tabulky. Závěr byl ale mimořáně úspěšný a vše z pohledu bodového výpadku ze střední části podzimu výrazně vvylepšil. V neúspěšnější části celého roku 2012 vyznačující se v podobě úspěšné šňury čtyř zápasů ve kterých třikrát vyhráli , jednou remizovali v duelu se So Hradešice ( z tohoto duelu si připsali druhý bod za úspěšnou střelbu pokutových kopů) a ziskem jedenácti ze dvanácti možných bodů naplnili přísloví - konec dobrý, všechno dobré.

Konec konců , za vše hovoří i zhodnocení posledního utkání trenérem týmu a předsedou klubu v jedné osobě Petrem Preslem : „Poslední podzimní utkání na domácím hřišti Strážov zvládl proti nepříjemnému soupeři z Pačejova . Velkou měrou se na vítězství podílel nejzkušenější hráč domácího celku Bronislav Mayer, který sám zařídil všechny branky v síti Pačejova. Pochvalu zaslouží dnes celý tým, který vybojoval nakonec po podzimu slušných 22 bodů, s čímž můžeme být nakonec v polovině soutěže spokojeni. Po některých zbytečných výpadcích v průběhu soutěže jsme závěr zvládli lépe jak herně, tak také bodově. Věřím , že zlepšená hra potěšila i naše fanoušky, kterým rovněž patří dík za podporu ve většině utkání.“

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku